Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja chciałam pogratulować tym, którzy się zakwalifikowali na Mistrzostwa Świata Belgów:multi: przyznacie się, kto z zakwalifikowanych się wybiera??:razz:

Posted

O ktoś w końcu nas zauważył!
http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/28-29-03-09/sobota/dsc_0260.jpg
Szkoda że tylko jedno i portret. Jak my robiliśmy z agility to powiedzmy że nam to trochę nie wyszło :mad::roll:
My mamy filmiki:
- Asti
- Suri
- Nutki
- sheltciaka którego nie wiem jak się nazywa

Zastanawiam się czy je wstawiać bo w sumie chyba każdy widziałam swoje przebiegi, ale jak coś to mówić :cool3:
I może ktoś ma filmiki z nami? (Nero) :???:

Posted

Fretka napisał(a):
My mamy filmiki:
- Asti
- Suri
- Nutki
- sheltciaka którego nie wiem jak się nazywa

Zastanawiam się czy je wstawiać bo w sumie chyba każdy widziałam swoje przebiegi, ale jak coś to mówić :cool3:
I może ktoś ma filmiki z nami? (Nero) :???:

Shelciaka który nie wiem jak sie nazywa? Może to Ghandi z Zuzią - wstawiaj

Posted

Przepraszam bardzo- ja miałabym nie rozpoznać Zuz i Ghana?! Śledziłam te przebiegi lepiej niż kogo kolwiek!
Filmik dam z tinypic jak się załaduje. Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę)
Okazało się że mam też filmiki Małgosi i Kei, Kamila i Francuza, fajnego wilczaka oraz DONka z A1. Mogę przesłać :cool3:
Na następnych zawodach lepiej będę śledzić przebiegi i wezmę ładowarkę do kamery. Nagram większość oraz będę wiedzieć jakie psy nagrywam :razz:;)

Posted

Fretka napisał(a):
Przepraszam bardzo- ja miałabym nie rozpoznać Zuz i Ghana?! Śledziłam te przebiegi lepiej niż kogo kolwiek!
Filmik dam z tinypic jak się załaduje. Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę)
Okazało się że mam też filmiki Małgosi i Kei, Kamila i Francuza, fajnego wilczaka oraz DONka z A1. Mogę przesłać :cool3:
Na następnych zawodach lepiej będę śledzić przebiegi i wezmę ładowarkę do kamery. Nagram większość oraz będę wiedzieć jakie psy nagrywam :razz:;)

To MY, to MY xD

i fajnie że mnie odmładzacie :D mam 19 lat ;p a małe rude to Lilla ;)

Posted

Fretka napisał(a):

a mnie interesuje ten wilczak... chodzi o ONka czy może o mojego szarego potworka, którego czasem mylą z wilczakiem?

Posted

Na zawodach chyba innego wilczako-podobnego nie było więc to pewnie Demon, ale wszystko może się zdarzyć :roll:
Mam filmik: Kliknij (trochę za późno włączyłam włącznik XDD)

A więc to Lila :siara: Teraz sobie zapamiętamy :p
Czemu się wcześniej nie zarejestrowałam! Wiedziałabym kto to kto :mdrmed:

Posted

[quote name='Fretka']Na zawodach chyba innego wilczako-podobnego nie było więc to pewnie Demon, ale wszystko może się zdarzyć :roll:
Mam filmik: Kliknij (trochę za późno włączyłam włącznik XDD)

fakt był chyba jedyny, ale czasem na ONki tez mówi się wilki... bardzo dziękuje za Demoniastego :)