belgunia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Troszkę fotek mojego siostrzeńca - na stronie Można kopiować i wstawiać z podaniem autora:) Quote
Sajko Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A ja chciałam pogratulować tym, którzy się zakwalifikowali na Mistrzostwa Świata Belgów:multi: przyznacie się, kto z zakwalifikowanych się wybiera??:razz: Quote
Fretka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 O ktoś w końcu nas zauważył! http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/28-29-03-09/sobota/dsc_0260.jpg Szkoda że tylko jedno i portret. Jak my robiliśmy z agility to powiedzmy że nam to trochę nie wyszło :mad::roll: My mamy filmiki: - Asti - Suri - Nutki - sheltciaka którego nie wiem jak się nazywa Zastanawiam się czy je wstawiać bo w sumie chyba każdy widziałam swoje przebiegi, ale jak coś to mówić :cool3: I może ktoś ma filmiki z nami? (Nero) :???: Quote
Ludek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ładuję kolejne filmiki. Niestety coś stało się z kamerą więc ich jakość pozostawia wiele do życzenia. YouTube - Kanal von LudekMilo Quote
martynkao Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 a czy nie nagrał sie komus jumping niedzielny Torinka to jedyny filmik ktorego nie mamy i jedyny tak emocjonujacy przebieg :D Quote
niuka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 nagral sie nagral ;) ale odtworzyc na Twojej komorce sie nie chce a i ze zgraniem na kompa mam problemy - wieczorem jeszcze pokombinuje... Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Fretka napisał(a):My mamy filmiki: - Asti - Suri - Nutki - sheltciaka którego nie wiem jak się nazywa Zastanawiam się czy je wstawiać bo w sumie chyba każdy widziałam swoje przebiegi, ale jak coś to mówić :cool3: I może ktoś ma filmiki z nami? (Nero) :???: Shelciaka który nie wiem jak sie nazywa? Może to Ghandi z Zuzią - wstawiaj Quote
Fretka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przepraszam bardzo- ja miałabym nie rozpoznać Zuz i Ghana?! Śledziłam te przebiegi lepiej niż kogo kolwiek! Filmik dam z tinypic jak się załaduje. Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę) Okazało się że mam też filmiki Małgosi i Kei, Kamila i Francuza, fajnego wilczaka oraz DONka z A1. Mogę przesłać :cool3: Na następnych zawodach lepiej będę śledzić przebiegi i wezmę ładowarkę do kamery. Nagram większość oraz będę wiedzieć jakie psy nagrywam :razz:;) Quote
Fretka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cytat: Napisał Fretka Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę) To zapewne Grota :smile: możliwe. Ja się jeszcze słabo orientuje :placz: Ale mamy filmik :evil_lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Coś mi się kolejnośc postów pokręciła :icon_roc: Quote
zakla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fretka napisał(a):Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę) To zapewne Grota :) Quote
sheltia12 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fretka napisał(a):Przepraszam bardzo- ja miałabym nie rozpoznać Zuz i Ghana?! Śledziłam te przebiegi lepiej niż kogo kolwiek! Filmik dam z tinypic jak się załaduje. Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę) Okazało się że mam też filmiki Małgosi i Kei, Kamila i Francuza, fajnego wilczaka oraz DONka z A1. Mogę przesłać :cool3: Na następnych zawodach lepiej będę śledzić przebiegi i wezmę ładowarkę do kamery. Nagram większość oraz będę wiedzieć jakie psy nagrywam :razz:;) To MY, to MY xD i fajnie że mnie odmładzacie :D mam 19 lat ;p a małe rude to Lilla ;) Quote
Kasia z Demonem Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fretka napisał(a):Przepraszam bardzo- ja miałabym nie rozpoznać Zuz i Ghana?! Śledziłam te przebiegi lepiej niż kogo kolwiek! Filmik dam z tinypic jak się załaduje. Shelciak mniejszy od Ghana, chyba suczka. Z młodą dziewczyną (14-17 lat) ubraną na czarno (w sobotę) Okazało się że mam też filmiki Małgosi i Kei, Kamila i Francuza, fajnego wilczaka oraz DONka z A1. Mogę przesłać :cool3: Na następnych zawodach lepiej będę śledzić przebiegi i wezmę ładowarkę do kamery. Nagram większość oraz będę wiedzieć jakie psy nagrywam :razz:;) a mnie interesuje ten wilczak... chodzi o ONka czy może o mojego szarego potworka, którego czasem mylą z wilczakiem? Quote
Fretka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Na zawodach chyba innego wilczako-podobnego nie było więc to pewnie Demon, ale wszystko może się zdarzyć :roll: Mam filmik: Kliknij (trochę za późno włączyłam włącznik XDD) A więc to Lila :siara: Teraz sobie zapamiętamy :p Czemu się wcześniej nie zarejestrowałam! Wiedziałabym kto to kto :mdrmed: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Fretka napisał(a):Przepraszam bardzo- ja miałabym nie rozpoznać Zuz i Ghana?! Śledziłam te przebiegi lepiej niż kogokolwiek! ;) Miło nam bardzo:Rose: Quote
Kasia z Demonem Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Fretka']Na zawodach chyba innego wilczako-podobnego nie było więc to pewnie Demon, ale wszystko może się zdarzyć :roll: Mam filmik: Kliknij (trochę za późno włączyłam włącznik XDD) fakt był chyba jedyny, ale czasem na ONki tez mówi się wilki... bardzo dziękuje za Demoniastego :) Quote
Recommended Posts