sonia123 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH :multi: :multi: udalo sie mame namowic!!!!!!! :multi: :lol: :multi: :evil_lol: przybywam z Zuzu i Vigo!!! :diabloti: :lol: :multi: a co do noclegu, to ja oczywiscie jestesm cheta! Quote
BooBC Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 W takim razie my będziemy !!! :) I oczywiście spanie na hali jest najfajniejsze :) Marysia, Sonya ... to my w jeden pociąg się ładujemy, co nie ? :) Pozdrawiam Quote
Marysia&Pysia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 mam nadzieje że do jednego przedziału wejdziemy ....:evil_lol: Quote
fuksowata Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jeszcze nie zapominajcie o mnie!!!! Bo ja sie z Wami do pociagu laduje :) Wiec w przedziale musi znalezc sie miejsce jeszcze dla mnie i jednego mini pieska :D Quote
sonia123 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Fuksowata&Marysia&Palma- co i jak z pociagiem to ustalimy prywatnie same, bo to nie jest temat "kto z kim w przedziale jedzie" ;) jeszcze jest kupa czasu! ;) Quote
zakla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Belguniu, masz przepelniona skrzynke, wiec odpowiem tutaj- my juz jestesmy zgloszone do openow, wiec gdybys mogla to zmienic, to bylabym wdzieczna :) Quote
PATIszon Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Super! Wreszcie Was zobacze.....sobie.:razz: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 standartowo jak zalapie disa to albo przez Chapsowe romanse do suk albo przez to ze pomyle tor:oops: Quote
Dynamique Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ewelinabuck napisał(a):standartowo jak zalapie disa to albo przez Chapsowe romanse do suk albo przez to ze pomyle tor:oops: Trzymamy za was kciuki :razz: Bądź dobrej myśli :cool3: Quote
sonia123 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ewelinabuck napisał(a):standartowo jak zalapie disa to albo przez Chapsowe romanse do suk albo przez to ze pomyle tor:oops: praca, praca, i jeszcze raz praca!:p Quote
ewka i haker Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tez bym chciala jechac na te zawody ewelinabuck napisał(a):standartowo jak zalapie disa to albo przez Chapsowe romanse do suk mam ten sam problem:roll: chociaz moze uda sie pojechac Quote
belgunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Miałam kłopot z dogo, ale już jestem i skrzynka prawie pusta. Jednak proszę o pisanie wszelkich wiadomości dotyczących zawodów na adres: [email protected] Dziękuję:) Dzięki Laluna za pomoc:):ylsuper::Rose::Rose: Quote
Torzysława Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Serwus. Mam takie zapytanie. Czy już wiadomo coś odnośnie spania na hali? :razz: Będzie taka możliwość! Bardzo poważnie się na to zapatruje i jeszcze kilka mi znanych osób również. :lol: Pozdrawiam. Quote
belgunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Torzysława - odpowiem w najbliżych dniach jesli nie coś się zmieni na nie. Bo zgodę mamy. Quote
Torzysława Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Okej! dzięki! Bo w razie czego trzeba by szybko coś zarezerwować.. Pozdrawiam. Quote
michal_unga Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 my dziś zgłoszeni, chociaż zmieniony przewodnik Quote
ewka i haker Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ja jestem zdecydowana zależy tylko od humoru mojej mamy:evil_lol: Quote
belgunia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Uwaga: Kto jest chętny na nocleg na hali? Są dostępne materace gimnastyczne - wygodne do spania, można spac w szatniach lub na hali. Cena noclegu zalezy od ilości chętnych. Im więcej tym taniej. Dodaję, że hala jest naprawdę cieplutka i jest ciepła woda prysznice itp. Czajnik zostawię do dyspozycji. Niedaleko jest knajpka wietnamsko- chińska. Będą tez ulotki do innych restauracji na wynos/dowóz. Jutro mam otrzymać info o cenie noclegu. Polecam wiec halę. Dorota Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja proszę uprzejmie nocleg na hali :) Może być bez materaca, byle tanio ;) Quote
Edyta & Regis Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Magda i Saga napisał(a):Bydgoszcz na hali Z wyjątkiem mnie. Quote
Agata i Zorka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 My też na hali (2 osoby + 2 psy) z materacami halowymi jesli można:) Quote
Recommended Posts