Marysia_i_gończy Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 belguniu czy można przyjechać w piątkowy wieczór i nocować na hali z piątku na sobotę? Quote
Astro&Marta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Potwierdzam...gr Allysha (S0) dostala cieczke(za szybko :/) gdybym wiedziala to bym jej nie zgłaszala... bo ona i tak tylko treningowo. Więc prosimy o uwzględnienie. Quote
#Vera# Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Napisałam w mailu, ale żeby nie było dodatkowych problemów - Nutka prawdopodobnie będzie jeszcze miała końcówkę cieczki (S2). I czy w niedzielę przebiegi też zaczną się od Jumpingu 0? Dla ludzi dojeżdżających jest to badzo przydatna informacja :) Quote
belgunia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):belguniu czy można przyjechać w piątkowy wieczór i nocować na hali z piątku na sobotę? Można, pomożecie przy okazji przy rozkładaniu wykładziny. Na halę można wejść dopiero od. 20-21 wieczorem. Mamy długą nockę przed sobą:):) Przebiegi będą według kolejności podanej na stronie. Kazdy bieg zaczynamy od SSSSS:) Pozdrawiam Dorota Quote
ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jesli sa suczki z cieczka to startują na koniec swojej klasy? i z dywanika? dobrze wiedzieć od kogo sie nie zbliżać:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ewka i haker napisał(a):jesli sa suczki z cieczka to startują na koniec swojej klasy? i z dywanika? dobrze wiedzieć od kogo sie nie zbliżać:evil_lol: Wena jest ostatnia, ale jakby co to nie ma cieczki :eviltong: Quote
ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wiem wiem:eviltong: ona go juz ustawi:evil_lol: i wybije panienki z głowy:evil_lol::diabloti: Quote
Dynamique Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ewka i haker napisał(a):wiem wiem:eviltong: ona go juz ustawi:evil_lol: i wybije panienki z głowy:evil_lol::diabloti: Problem z głowy :lol: Quote
beta Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Czy ktoś mógłby mi wskazać miejsce z rozpiską biegów i przyjęciem zawodników w niedziele? Nie mogę znaleźć Pzrd Marzena Quote
Edyta & Regis Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 beta napisał(a):Czy ktoś mógłby mi wskazać miejsce z rozpiską biegów i przyjęciem zawodników w niedziele? Nie mogę znaleźć Pzrd Marzena Tak samo, jak w sobotę. Tutaj: APS - imprezy Quote
belgunia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 sheltia12 napisał(a):Belguniu, czy doszła PW? Tak, tak!!! Będę mała teraz ogranicznowy dootęp do netu:( Pozdrawiam i do zobaczenia!!!! Dorota Quote
machoj Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 machoj napisał(a):Mam pytanko :razz:, czy ktoś może reflektuje na miejsce w pokoju 2-osobowym w hotelu (5 km. od Włocławka), z piatku na sobotę i z soboty na niedzielę (35,-zł osoba/noc). Milej widziane suczki :roll: Nie ma chętnych :???: Quote
Aussie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 O, jakoś to przeoczyłam. Ja bym reflektowała na miejsce na jedną noc z soboty na niedzielę, bo wtedy zaoszczędziłabym znaczną sumę ;-) Ale jak tam dojechać? Bo ja specjalnie wzięłam nocleg w hotelu Kujawy, żeby w razie czego móc dotrzeć tam nawet bez auta. Quote
belgunia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Proszę o zabranie dowodów wpłaty - szczególnie te osoby, które mi tego dotad nie dosłały na maila. Mam tylko !!!!! 1/3 potwierdzeń! Na szczęście mamy sponsorów: Sponsorem zawodów jest HENKEL POLSKA oraz ROGZ POLSKA I fajnie:) Dziękujemy!!!:) Quote
Magda.P Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Aussie napisał(a):O, jakoś to przeoczyłam. Ja bym reflektowała na miejsce na jedną noc z soboty na niedzielę, bo wtedy zaoszczędziłabym znaczną sumę ;-) Ale jak tam dojechać? Bo ja specjalnie wzięłam nocleg w hotelu Kujawy, żeby w razie czego móc dotrzeć tam nawet bez auta. Ja również nocuję w Kujawach, więc problem Ci znika ;) Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Przypominam, że w nocy z soboty (28.03) na niedzielę (29.03) mamy zmianę czasu -przestawiamy zegary z 2.00 na 3.00 - nie spóźnijcie się na niedzielne zawody. Quote
Aussie Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Magda.P napisał(a):Ja również nocuję w Kujawach, więc problem Ci znika ;) A to miło. Nie znika tylko problem większej kasy za nocleg ;-) (stówka z dwoma psami ;)) Quote
Dynamique Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nastąpił mały problem i zmuszeni jesteśmy jechać pociągiem :angryy: Otóż patrząc na pkp.pl są dwa przystanki do wyboru: Włocławek Brzezie i Zazamcze. Gdzie wysiąśc i jak dojechać z dworca na zawody ? :oops::oops::oops: Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Witam nie wiem czy jeszcze nie jest za pozno bo pewie juz jedziesz, ale na wszelki wyadek podaje info: Jadac od strony Torunia napewno sa przystanki Włocławek Brzezie, Zazamcze, i napewno powinien byc przystanek Włocławek Główny(pospieszne tylko zatrzymuja sie na Włocławek Głowny)osobowe wszedzie. A co do dotarcia na zawody: NA pieszo nie jest daleko. Najlepiej pytac sie ludzi o szkołe muzyczna, bo zawody sa koło tej szkoły. Jak wysiadziesz z pociagu to wejdz do tunelu i kieruj sie w jego nowsza strone:evil_lol:(pozniej wychodzac z tunelu skrecasz w parwo, bedziesz miala rondo po lewej stronie, idziesz caly czas prosto gdzies ok. 0,5km Po lewej stronie bedziesz miała zielona szkołe i obok tej szkoly bedzie boisko , a za nim kolejny budnek (sala od innej szkoly) Poznasz na wyglad duza hale Quote
Bzikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jak są tu jacyś poinformowani to proszę o jakieś niusy wynikowe :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Poznań odmeldowuje powrót i dziękuje za zawody :multi::multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bzikowa napisał(a):Jak są tu jacyś poinformowani to proszę o jakieś niusy wynikowe :cool3: Powiem tyle: się działo :lol:;) Quote
Toller Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Moi chłopcy jeszcze nie dotarli, tłuką się dalej drogami, są gdzieś pod Częstochową. Michał przekazał mi tylko że Fire I miejsce w A0L dziś i wczoraj, tudzież że super było, nagadał się ze świetnymi ludźmi, był zachwycony atmosferą i generalnie bardzo mu się podobało :) Ale wyników żadnych nie mam poza swoimi ;) :oops: Quote
Recommended Posts