Jump to content
Dogomania

Czarna sunia w typie amstaffa, rok w schronisku. NARESZCIE MA DOM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, pilnie potrzebny dla Azy transport Łódź - Olsztyn !
Pani mi napisała, że mogłaby po nią przyjechać pociągiem jutro, ale Azę można odebrać ze schroniska od 11-14, więc by nie zdążyła, tym bardziej że nie zna Łodzi.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nika28']Dziewczyny, pilnie potrzebny dla Azy transport Łódź - Olsztyn !
Pani mi napisała, że mogłaby po nią przyjechać pociągiem jutro, ale Azę można odebrać ze schroniska od 11-14, więc by nie zdążyła, tym bardziej że nie zna Łodzi.[/QUOTE]
kurcze, pies po takich przeżyciach w schronie ma jechać pociągiem. Jakoś tego nie widzę, ona będzie przerażona i tym samym nieobliczalna. Ma dziewczyna odwagę.

Posted

[quote name='agaga21']czy nie może ktoś z łodzi wyciągnąć suni i przetrzymać ją kilka godzin?[/QUOTE]

No właśnie??? kto jest z łodzi? może mapa dogo, poszukać??

Posted

Umówiłam się z Panią że przetrzymam Azę te kilka godzin, a Pani przyjedzie pociągiem.
W środę. Miała przyjechać jutro, ale coś się zmieniło.

Wiem marysiu55, dlatego wolałabym żeby Aza jechała autem... Ja raz wiozłam (a raczej pewna osowa z dogo, której bardzo dziękuję) terierka z tego schronu do DS w Warszawie. Psiak MIAŁ być nieagresywny, tak pisało, a jak wyciągnęłam go ze schronu co się okazało ? Na dworcu rzucał się na przechodzące osoby, we trójkę nie mogliśmy założyć mu kagańca, a to przecież maly piesek był... :roll:

Dlatego ja się trochę boję... :roll:

Posted

No to tak :
W końcu umówiłam się z Panią że przyjedzie po Azę samochodem w piątek. Ja bym ją wzięła jutro, ale moje zwierzaki są nieposzczepione (ze wzglądów finansowych... :oops:) i w dodatku nie mam ich jak odizolować teraz, więc nie mogę i musi czekać w schronie...
Zobaczymy jak to będzie...

Posted

[quote name='nika28']No to tak :
W końcu umówiłam się z Panią że przyjedzie po Azę samochodem w piątek. Ja bym ją wzięła jutro, ale moje zwierzaki są nieposzczepione (ze wzglądów finansowych... :oops:) i w dodatku nie mam ich jak odizolować teraz, więc nie mogę i musi czekać w schronie...
Zobaczymy jak to będzie...[/QUOTE]

Fajnie - lepiej autem :)

Posted

Jedna dobra wiadomość to , to że Aza pojedzie jednak samochodem.
Druga troche mniej dobra to, to że jeszcze musi posiedzieć w schronie.
Nika, ale rozumiem, że w schronie jest już wszystko dograne 'na ostatni guzik".
Thu, tfu .... nic już nie może się stać od strony papierkowo-biurokratycznej :-)

Posted

[quote name='aga_1234']Piatek w schronisku jest dniem bez adopcji !!! Co Ty Nika jako wolontariuszka nie wiesz o tym?[/QUOTE]

Przepraszam, źle napisałam, po Azę przyjeżdżają w sobotę :oops:

Posted

[quote name='nika28']Przepraszam, źle napisałam, po Azę przyjeżdżają w sobotę :oops:[/QUOTE] nie wiem czy przeżyje te ciągle przesuwanie terminu, chyba :mdleje::mdleje::mdleje: zanim Aza trafi do domku to sie zestarzeję o 10 lat, a młoda juz nie jestem :cool3::cool3:

Posted

[quote name='marysia55']nie wiem czy przeżyje te ciągle przesuwanie terminu, chyba :mdleje::mdleje::mdleje: zanim Aza trafi do domku to sie zestarzeję o 10 lat, a młoda juz nie jestem :cool3::cool3:

marysiu55, spokojnie :) ja tyle jej allegro odnawiałam, teraz to już do soboty przetrzymamy :D

Posted

[quote name='__Lara']marysiu55, spokojnie :) ja tyle jej allegro odnawiałam, teraz to już do soboty przetrzymamy :D wiem, że musimy jakoś dotrzymać:lol:, ale mnie już tak roznosi, że albo zażyje jaką pigułkę na uspokojenie albo :diabloti: ...........:drinka:

Posted

mnie też nosi w pracy patrzą na mnie jak na wariatkę, przy maszynie zasuwam i telefon w ręce, jak by mnie kierownictwo zobaczyło tak to kierunek PUP (z telefonem na dogo).

Posted

[quote name='marysia55']nie wiem czy przeżyje te ciągle przesuwanie terminu, chyba :mdleje::mdleje::mdleje: zanim Aza trafi do domku to sie zestarzeję o 10 lat, a młoda juz nie jestem :cool3::cool3:[/QUOTE]

Nie, Pani nie przesunęła terminu, ja źle napisałam, przepraszam...

Posted

[quote name='nika28']Nie, Pani nie przesunęła terminu, ja źle napisałam, przepraszam...[/QUOTE]

Zaraz trzeba bedzie reanimacje przeprowadzac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Ehh... Dzwonię do Pani od wczoraj, ale nikt nie odbiera telefonu :roll:
Przed chwilą dzwoniłam, to numer był zajęty, później zadzwoniłam i znowu nikt nie odbiera. Napisałam też meila i nic :roll:
No i teraz nie wiem czy mam po Azę jechać w sobotę do schroniska (psa można odebrać do 14, więc jadąc z Olsztyna Pani nie zdąży na czas) i w ogóle nie wiem co mam zrobić. Jak się jutro nie dodzwonię, to nic z tego nie wyjdzie.

A reanimacja __Lara naprawdę za chwile będzie mi potrzebna ! :oops:

Posted

Nika wyślij sms-a i spokojnie czekaj. Skoro była taka konkretna w rozmowie przedadopcyjnej to może faktycznie ma jakieś własne problemy i nie ma czasu na rozmowę z Tobą. Inaczej sobie tego nie potrafie wytłumaczyć:shake:

Posted

[quote name='marysia55']Nika wyślij sms-a i spokojnie czekaj.[/QUOTE]

Wczoraj wysłałam, ale zero odpowiedzi. Jeśli dzisiaj się do niej nie dodzwonię, to będzie jechała na próżno (o ile w ogóle będzie)...

Posted

Ja równiez wysłałam sms-y, zeby Pani zdeklarowała sie, czy adoptuje sunię: 30.01., 31.01., 04.02.
Telefonowałam, albo nie odbiera, albo wyłączony ma telefon.
Ja takiej niezdecydowanej, a raczej mało odpowiedzialnej osobie, nie powierzyłabym psa.