Jump to content
Dogomania

Czarna sunia w typie amstaffa, rok w schronisku. NARESZCIE MA DOM !!! :)

Recommended Posts

Posted

podawać jakiś nr telefonu do kontaktu na adopcję? jeżeli tak to jaki? może jakiś kontaktowy żeby oddzwonić jeżeli byłby ktoś naprawdę zainteresowany.
ddałoby podać do kiedy w przybliżeniu są ważne ogłoszenia zrobione na stronach?

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, dostałam bardzo fajnego maila w sprawie Azy :D w ogóle to ma ponad 2000 wejść i 2 obserwatorów :o

A to mail:

"Witam serdecznie ;) mam na imię Dagmara mam 21 lat i mieszkam w olsztynie z chłopakiem w 2 pokojowym mieszkaniu. Chciałabym sie dowiedziec skad Pani jest,gdzie jest ten piesek.Bardzo chciałabym sie im zaopiekowac. Miałam juz kilka psów,wiec jestem świadoma obowiązków. Jest śliczna, nie moge w to uwierzyć,że spotkał ją taki los. Jak ja zobaczyłam od razu pomyślałam,ze bardzo chciałabym ja przygarną i otoczyć troską. Wszystko zalezy od tego gdzie ten piesek sie znajduje. Prosze mi wierzyć,ze u nas ta sunia znajdzie prawdziwy dom. Bardzo chce sie nia zaopiekowac ;)"

nika28, podać Ci na pw adres mailowy tej osoby???

Posted

polubek napisał(a):
podawać jakiś nr telefonu do kontaktu na adopcję? jeżeli tak to jaki? może jakiś kontaktowy żeby oddzwonić jeżeli byłby ktoś naprawdę zainteresowany.
ddałoby podać do kiedy w przybliżeniu są ważne ogłoszenia zrobione na stronach?

Polubek, poczekamy na chwilę z ogłoszeniami, zobaczymy co ta Pani mi odpisze ;)
__Lara, ta Pani też do mnie napisała, przed chwilą sprawdziłam skrzynkę, odpisałam jej, zobaczymy co z tego wyniknie :)

Posted

[quote name='polubek']ok ja kilka zrobiłam, ale wstrzymuję się. jak co to dajcie znać.

Dzięki wielkie polubek !

[SIZE="1"]Na Marmurowej jest jeszcze jedna fajna sunia która ma wątek na dogo, ale nikt tam nie zagląda, ona ma mało ogłoszeń, bo większość już wygasła : http://www.dogomania.pl/threads/144903-Milua-od-2007-roku-czeka-na-swojAE-szansAE-PomA-A-my-jej-znaleA-AE-DOM

Czekam na odpowiedź od P. Dagmary :)

Posted

A Pani mi odpisała że jest na 100 % pewna ! :loveu:
Transport do Olsztyna na pewno się nie znajdzie, bo ostatnio szukałam przez miesiąc dla mojego kota którego mam na DT i DS mu przepadł... Tak więc ja osobiście chyba będę musiała ją zawieść. Z resztą wolę sprawdzić nowy domek osobiście ;)

Posted

Nika, sprawdź bardzo uważnie ten domek. Z jednej strony bardzo się cieszę, że ktoś zauważył naszą Azę i chce jej dać dom. Jednak nasunęło mi się parę spostrzeżeń. Dziewczyna ma 21 lat i miała już kilka psów( czy nie za młoda na kilka psów). Mieszka z chłopakiem, ale nie pisze czy to mieszkanie wynajmowane czy jej, czy chłopaka. Wiadomo, że różne są koleje życia. Jaki jest stosunek do tej adopcji jej chłopaka. Wiem, że powinnam się cieszyć a nie siać niepokój. Jednak lepiej teraz rozwiać te wątpliwości niż później ubolewać nad losem Azy.

Posted

Tak, oczywiścię że sprawdzę ten domek uważnie.
Dziewczyna wydaje się ok., ale zawsze trzeba sprawdzać.
To jej mieszkanie, ona razem z chłopakiem chcą ją zaadoptować, jeszcze zapytam co z tymi kilkoma psami...

Posted

Właśnie też mnie zastanawia sprawa tych kilku psów.... no i boję się jednego. Ten nieformalny związek, wiem, że w dzisiejszych czasach to już niby norma, ale mimo wszystko chyba wolę wyadoptowywać psy do rodzin, a nie związków nieformalnych. Ot taka moja uwaga.

Posted

Właśnie też mnie zastanawia sprawa tych kilku psów.... no i boję się jednego. Ten nieformalny związek, wiem, że w dzisiejszych czasach to już niby norma, ale mimo wszystko chyba wolę wyadoptowywać psy do rodzin, a nie związków nieformalnych. Ot taka moja uwaga.

Posted

Posted

ewatonieja napisał(a):
a mnie zastanawia: czy mozna by kogos poprosic z tego miasta o wizyte przedadopcyjna?

Ja myślę że tak, zaraz napiszę do tej Pani, później wyślę PW.

Posted

Ciotki z Olsztyna, skontaktujcie się jak najszybciej z tamtą Panią...
U nas jest tak zimno, mój długowłosy pies nie chce wychodzić na dwór, a co dopiero taka gładkowłosa sunia... :-(