marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 __Lara napisał(a):Sunia ma już 3 obserwatorów na allegro :cool3: Lara, kochanie a to jeszcze leci to poprzednie czy już nowe wystawiłaś.Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że na razie nika28 kontaktuje się z osobami zainteresowanymi i czekamy na efekty. Jeżeli leci już nowa edycja to zaraz przelewam Ci kasiorkę :-) Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Nie nie, jeszcze stare, ale za kilka godzin się kończy ;) Quote
marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 __Lara napisał(a):Nie nie, jeszcze stare, ale za kilka godzin się kończy ;) no to jak trzeba będzie to ja jutro przeleję Ci tę kaskę :-). Zobaczymy jakie nowiny przyniesie nowy dzień :-) Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wstrzymajmy się z nowym allegro cioteczko, zobaczymy co wyjdzie z chętnych obecnie domków ;) Quote
marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 __Lara napisał(a):Wstrzymajmy się z nowym allegro cioteczko, zobaczymy co wyjdzie z chętnych obecnie domków ;) pewnie masz rację. W końcu 3 obserwujących to jednak o czymś świadczy. Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Właśnie ;) mam nadzieję, że chociaż jeden z nich to fajni ludzie :) Quote
nika28 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Narazie nie wystawiajmy nowego allegro. Piszę nadal z tamtą Panią. Zobaczymy co z tego wyniknie ;) Quote
marysia55 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nika28 napisał(a):Narazie nie wystawiajmy nowego allegro. Piszę nadal z tamtą Panią. Zobaczymy co z tego wyniknie ;) bardzo bym chciala aby pani okazala sie tym wlasnie czlowiekiem na ktorego czekamy. Aza baaaardzo ci tego zycze, poznaj w koncu zapach wlasneg domu Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
__Lara Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cioteczki, Zdrowych Pogodnych Świąt spędzonych w gronie tych, których kochacie ;) :D :D Quote
nika28 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Zdrowia, szczęścia, pomyślności, nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana, jedz pierogi, lep bałwana, a w sylwestra, pij do rana! Na te święta co nadchodzą, życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w sercu gości. - Życzy nika28 i zwierzyniec. PS. Pani się nie odzywa, mam nadzieję że nie zrezygnowała... Quote
marysia55 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wierzę, że Pani sie odezwie, tylko może musiała na święta gdzie wyjechać ??? Taka piękna sunia i święta w schronie .... oby ostatnie :-( Quote
nika28 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Pani się nie odzywa, zaraz napiszę do niej meila czy jest nadal zainteresowana... :-( Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ojej.... było aż 3 obserwatorów, musi coś wypalić :( Quote
marysia55 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 __Lara napisał(a):Ojej.... było aż 3 obserwatorów, musi coś wypalić :( matko, aż trudno uwierzyć w tę ciszę. 3 obserwatorów i nic. Nie mogę uwierzyć.Nika odezwij się. Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 marysia55 napisał(a):matko, aż trudno uwierzyć w tę ciszę. 3 obserwatorów i nic. Nie mogę uwierzyć.Nika odezwij się. Właśnie, gdzie oni się zmyli :mad: Quote
marysia55 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nika, napisz jakieś dobre wieści o na temat Azy :-). Nie trzymaj nas w niepewności. Quote
nika28 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Niestety... :-( Nadal szukamy domu dla Azy. Państwo się nie odezwali :-( Nienawidzę takich ludzi którzy piszą w sprawie zwierzaka, a później cisza, nawet nie odezwą się że już go nie chcą... Quote
marysia55 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 __Lara napisał(a):SZkoda... tyle obserwatorów i nic. Lara, w takim razie odnawiamy allegro. Jutro wyślę Ci kasę. Quote
__Lara Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ok, nie ma sprawy. Mam nadzieję, że to przyniesie mu szczęście! Edit: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873745425 12,60zł. Ciotki, a dajcie jakiś numer telefonu, przyda się. Mail to trochę za mało. Quote
nika28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='__Lara'] Ciotki, a dajcie jakiś numer telefonu, przyda się. Mail to trochę za mało. W tamtym allegro był nr. telefonu agi_1234, zaraz go znajdę... EDIT : Coś mi się pomyliło, w tamtej aukcji nie było nr. tel... Tu jest kontakt : http://www.sos-amstaff.pl/contact.aspx __Lara, można też do tej aukcji dodać fotki robione przez anovip1, one są znacznie ładnejsze od tych moich :oops: Quote
nika28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 __Lara napisał(a):A gdzie są te fotki? Na stronie 9, 11 i 12. Quote
Recommended Posts