Jump to content
Dogomania

Czarna sunia w typie amstaffa, rok w schronisku. NARESZCIE MA DOM !!! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']Lara jak zwykle piękne allegro:loveu::loveu:. Bardzo Ci dziekuję :p. Kasiorkę zaraz wyślę, mam nadzieję że nie zmieniłaś konta:evil_lol: a telefon to chyba nika28 musi podać.
Hop, hop nika dawaj ten numer :eviltong::lol::lol:

Allegro cudne :-o :loveu: Dziękujemy __Lara ! :loveu:

Co do nr. tel. to myślę że trzeba podać agi_1234. Ona zajmuje się adopcjami bulltowatych w Łódzkim schronie...
Próbowałam się dostać na strone www.sos-amstaff.pl, tam jest Aza i pewnie kontakt podany, ale internet mi strasznie wolno chodzi i nie chce mi się ta strona otworzyć... :shake:

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Lara jak zwykle piękne allegro:loveu::loveu:. Bardzo Ci dziekuję :p. Kasiorkę zaraz wyślę, mam nadzieję że nie zmieniłaś konta:evil_lol: a telefon to chyba nika28 musi podać.
Hop, hop nika dawaj ten numer :eviltong::lol::lol:

Nie zmienił, możesz wysyłać śmiało ;)

Posted

[quote name='marysia55']Nika28, ale w takim razie musisz uprzedzić agę_1234, że poszło allegro Azy i mogą byc telefony, na pewno będą:mad:[/QUOTE]

Oj tak. Już jest 16 wyświetleń, to dużo jak na sam początek. Słowo "amstaff" przyciąga, również debili...

Posted

[quote name='marysia55']Nika28, ale w takim razie musisz uprzedzić agę_1234, że poszło allegro Azy i mogą byc telefony, na pewno będą:mad:[/QUOTE]

Jutro napiszę PW.
Telefony muszą jakieś być, nie ma innej opcji przy takim allegro ;)

• 2 weeks later...
Posted

3 dni do końca aukcji, a ja nie miałam żadnego meila w sprawie Azy :-(
Nie wiem czy ktoś dzwonił, bo aga_1234 nie odpowiedziała na moje PW...

Dzisiaj poodnawiam jej trochę ogłoszeń...

Czy ona musi spędzić Święta w schronisku ??? :-(

Posted

[quote name='nika28']3 dni do końca aukcji, a ja nie miałam żadnego meila w sprawie Azy :-(
Nie wiem czy ktoś dzwonił, bo aga_1234 nie odpowiedziała na moje PW...
Dzisiaj poodnawiam jej trochę ogłoszeń...
Czy ona musi spędzić Święta w schronisku ??? :-(
Na prawdę nie powinna, to przecież piękny psiak i taki kochany.
Dobrze, że napisałaś że kończy się allegro , skontaktuje się z __Larą i opłacę następne.
Nie mogę uwierzyć, że nikomu nie wpadła w oko ani nie zapadła w serce:loveu:
Aza , psinko my na prawdę się staramy tylko ten świat taki jakiś pokręcony ....:-(

Posted

__Lara napisał(a):
Jestem. ;) Jakby co to służę pomocą ;) pozmieniam co niego w nowym allegro, tytuł + grafika.

Miała 1 obserwatora.
kurcze to może ten obserwator się jeszcze odezwie .

Posted

[quote name='__Lara']Jestem. ;) Jakby co to służę pomocą ;) pozmieniam co niego w nowym allegro, tytuł + grafika.

Miała 1 obserwatora.

Na stronie 12, 11 i 9 są piękne zdjęcia ze schronu zrobione przez anovip1.
Ten obserwator... Zawsze ktoś obserwuje, ale nie dzwoni ani nie pisze... :-(

Posted

__Lara napisał(a):
Ja też mam nadzieję. Taki piękny pies. To rozumiem, że wystawić aukcję za 12,60/12,50zł?
wystawiaj Lara:loveu:. Jutro wpłacę Ci kasiorkę na konto:lol:. W końcu musi się ktoś w takim pięknym i kochanym psiaku zakochać :loveu::loveu::loveu:

Posted

:crazyeye: o matko, jak bardzo bym chciała żeby to był jakiś konkretny dom z człowiekiem pełnym miłości w sercu. Nawiedzonych nam tu nie potrzeba. Nika, prześwietl faceta na wylot. Nie można Azy oddać w byle jakie ręce. To cudna sunia, po takich ciężkich przejściach ... zasługuje na coś na prawdę dobrego.
Lara , dla Ciebie buziaczki. Może Ty masz dar kobieto do adopcji. Jeśli tak to masz przerąbane u mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='nika28']Napisała do mnie Pani, wydaje się bardzo fajna.
Narazie wysłałam ankietę przedadopcyjną, zobaczymy czy odpisze...
Nareszcie się ktoś odezwał !!!
żeby to był właśnie ten domek., ten domek, ten domek ......
Normalnie upiję się ze szczęścia:knajpa:

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye: o matko, jak bardzo bym chciała żeby to był jakiś konkretny dom z człowiekiem pełnym miłości w sercu. Nawiedzonych nam tu nie potrzeba. Nika, prześwietl faceta na wylot. Nie można Azy oddać w byle jakie ręce. To cudna sunia, po takich ciężkich przejściach ... zasługuje na coś na prawdę dobrego.
Lara , dla Ciebie buziaczki. Może Ty masz dar kobieto do adopcji. Jeśli tak to masz przerąbane u mnie :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wystarczy, że już jedna cioteczka mi mówi, że wszystkie domy, które znajduję, i do których ona zawozi psy to psie raje :evil_lol::p

Oczywiście, że trzymamy mocno kciuki!!!! ;)