Jump to content
Dogomania

Czarna sunia w typie amstaffa, rok w schronisku. NARESZCIE MA DOM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Nie wiem czy to był żart czy coś, ale "nie ma takiego numeru" :shake:

może warto odpowiedź pisemnie na maila, może to tylko nie dokładnie wpisany numer. Trudno uwierzyć żeby ktos był tak okrutny :shake:

• 4 weeks later...
Posted

nika28 napisał(a):
A jednak pani do mnie zadzwoniła :multi:
Komu przekazać nr. tel. ?

juz prawie miesiąc, a na wątku żadnych nowin z zycia Azy.Czy ten telefon to kolejny "niewypał" ??? czy Aza juz w domu a my nic tutaj nie wiemy ????
dziewczyny odezwijcie się :cool3:

Posted

[quote name='nika28']Niestety Aza nadal bez domu... :-(
Pani już więcej się do mnie nie odezwała...
Jak dzisiaj zdążę to odnowię jej wszystkie ogłoszenia...

nika28, daj mi znać jak wystawisz jej allegro( fool wypas) to je opłacę :p
musi sie w końcu udać to na prawdę piekny pies :lol: nie mogę patrzeć jak taka suńka marnuje sie w schronisku :shake:

Posted

[quote name='nika28']Allegro za kilka dni dopiero, bo wystawiałam tyle zwierzaków, i nie miałam kiedy zapłacić, że mi zablokowali konto... :oops:
o żeszzzzz Ty orzeszku, to ciotki nie mogą coś dorzucić do opłat ?? W każdym razie pamiętaj, że jak będziesz robiła allegro Azie to przypomnijmi sie na pw :cool3:
Kurcze, a może poproszę kogoś (żeby Cie odciążyć) jeszcze do pomocy w sprawie allegro Azy, co o tym myslisz :hmmmm::hmmmm:

Posted

marysia55 napisał(a):

Kurcze, a może poproszę kogoś (żeby Cie odciążyć) jeszcze do pomocy w sprawie allegro Azy, co o tym myslisz :hmmmm::hmmmm:

No najlepiej jakby tym razem ktoś inny zrobił... ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Azunia, nie mogłam wcześniej do ciebie zaglądnąć. Meandry mojego prywatnego życia bardzo się pokręciły. Dzisiaj ściągnę jakąś cioteczkę od allegro. Obiecuje psinko. Bardzo bym chciała żebyś na święta grzała już dupkę we własnym domu.