Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ROZLICZENIE:

WPŁATY:
25,0 Fredzia (to na babcię chyba?)
70,0 Zuzlikowa z bazarków
-------------
95,0
+156,0 było
-------------------
251,0

WYDATKI:
40,0 puszki (4x10)
23,? zioła
40,80 podkłady (6x 6,80)
21,0 kroplówki (około)
50,0 "nadprogramowe" wizyty u weta (2x 25,0)
110,0 PDT
------------
284,0

Czyli babciszon jest 33 zł na minusie....

Musze kupić ze dwie puszki, babcia wzieła sie do jedzenia (nareszcie, chuda jest jak przecinek :-() - znalazłam nareszcie na nią sposób :lol: Po prostu trzeba zrobić z puszki i ciepłej wody "zupę" i babcia ją sobie chłepcze- chyba ciągle boi się gryźć stałe jedzenie- ząbki, aczkolwiek podleczone (tzn. zapalenie dziąseł) są fatalne :shake: Poza tym potrzebne są duże podkłady, albo małe pieluszki :evil_lol:

No i zaraz idziemy zbadać krew...... prosimy o kciuki......

Posted

[quote name='ulvhedinn']Rano jeszcze nie było na koncie :shake:

...a na relację od weta to ja nie wiem, czy cioteczki zasłużyły, bo ich nie widać (poza Gametą ;)).... :diabloti:

Ulv sprawdź, bo powinny być dzisiaj :roll:
I dawaj tą relację :mad: Cioteczki latają po dogo i szukają tymczasów dla innych staruszków:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/razem-maja-24-lata-12-latkowie-umieraja-w-schronie-walczyc-czy-pozwolic-odejsc-131115/

Posted

[quote name='BIANKA1']Ja sobie tylko tak cichutko podczytuję :roll:[/quote]
ja też, chociaż zrobiłam bazarek na staruszki z wielkim sercem - poduchą,ale coś nie ma wzięcia.:shake:

Posted

I jeszcze bić chcom :placz:

Zacznę od tego, że babcia radośnie i obficie obsikała mnie w drodze do weta więc jechałam pół miasta woniejąca i mokra.... U weta zlała się na stół, a potem kłapała zębami (no bo kto to widział zaglądać do dzioba babci?)...
Pobieranie krwi dało efekt akustyczny słyszalny, jak podejrzewam, na kilka kilometrów :evil_lol:

A co najlepsze- Busia Łobuzia ma zdecydowanie lepsze wyniki!!!! Jeszcze są minimalnie przekroczone, ale poprawa jest bardzo wyraźna :lol:
Mamy zalecony jeszcze tydzień kroplówek i antybiotyku i nastepna kontrolę.

I jesli wszystko bedzie ok, to Busia może szukać domku. Takiego, który zaakceptuja ją taką jaka jest. Głuchawą, niedowidzącą, czasem humorzastą, jedzącą paćki, ze skłonnoscią do kreceni w kółeczko. I strasznie kochajacą, cichutką, przytulającą maleńki łepek do głaszczącej dłoni :loveu:

Posted

Ulv :loveu: może ty byś sikające babsko w transporterze do weta nosiła? :roll:
Daj jutro znać co z tym moim przelewem bo mam jeszcze 20zł z bazarku :) a w ciemno nie chcę "lać" :roll:

Posted

ooo, to super ,ale sza.........
Jutro będę jechać w rejon Borowskiej ok.12.Mam się spotkać z Od-Nową pod Aqua Parkiem o 12.15 , bo idziemy na wizytę przedadopcyjną.Pasuje?