Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Championat doszedl dzisiaj (formularz wyslany 18.05)... lekko wymiety...
niby bez bledow, ale wpisane nie te wystawy, ktore chcialam :crazyeye: (zamiast CACa z Katowic policzyli CACa z Krakowa... pewnie po to, zeby sie liczylo, ze wystawiali championat nie 4miesiace, ale 2,5 - ale jutro sobie do nich zadzwonie i sie zapytam czemu tak zrobili, bo wychodzi na to, ze siersciuch skonczyl championat o poltora miesiaca pozniej niz w rzeczywistosci).

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madika napisał(a):
Championat doszedl dzisiaj (formularz wyslany 18.05)... lekko wymiety...
niby bez bledow, ale wpisane nie te wystawy, ktore chcialam :crazyeye: (zamiast CACa z Katowic policzyli CACa z Krakowa... pewnie po to, zeby sie liczylo, ze wystawiali championat nie 4miesiace, ale 2,5 - ale jutro sobie do nich zadzwonie i sie zapytam czemu tak zrobili, bo wychodzi na to, ze siersciuch skonczyl championat o poltora miesiaca pozniej niz w rzeczywistosci).

Boshe, czy to tak naprawdę trudno wypisac certyfikat bez błędów...?
Przede mną teraz oczekiwanie na 2 certyfikaty (Młodzieżowy i dorosły Championat). Ciekawe, czy też będę miała takiego pecha...

pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

musia napisał(a):
Padł chyba rekord championatów wysyłanych

Austria.

Championat zgłoszony mailem ok. 12:00 - 27 sierpnia. Wystawiony 27 sierpnia. Dostarczony dziś 31 sierpnia.

Czyli 3 dni robocze ( a 5 dni wogóle).

To może nas też tak szybko obsłużą :cool3:. My zostawiliśmy papiery na miejscu w Tulln i czekamy :lol:.

Posted

Talagia napisał(a):
dolaczam sie jako oczekujaca na championat slowacji ;)

Nam Słowacy przysłali Ch. w 3 tygodnie:)
Zreszta w tym roku poza polskimi championatami inne dochodzily w ekspresowym tempie, maksymalnie 3 tygodnie a polskie 3 miesiace hihihi.

Posted

simbik napisał(a):
To może nas też tak szybko obsłużą :cool3:. My zostawiliśmy papiery na miejscu w Tulln i czekamy :lol:.

Był w skrzynce w piątek :lol:, to się nazywa obsługa express :cool3:.

Posted

AnkaW napisał(a):
A ja czekam na ch. z Serbii. Wszystkie papiery i jewro zostawiliśmy na wystawie 26. września. /bez żadnego pokwitowania:razz:/.

Hm......., nie mam żadnego doświadczenia z Serbią...

Pzdr.

Posted

AnkaW napisał(a):
A ja czekam na ch. z Serbii. Wszystkie papiery i jewro zostawiliśmy na wystawie 26. września. /bez żadnego pokwitowania:razz:/.

my skladalismy wniosek identycznie, po 2 tygodniach dostalam na mail championat, a tydzien pozniej mialam go juz w rece :)

Posted

AnkaW napisał(a):

to my wzieliśmy pokwitowanie, ale też czekamy, co prawda trochę krócej, ale czekamy....

Posted

Talagia napisał(a):
Po 10 dniach od wysłania (!!!) otrzymalam dzis championat Słowacji!!! Jestem w szoku, wystawiono go 22 pazdziernika!

Gratulacje:lol:, kurcze to może i nam tak szybko przyślą, dzisiaj jest 8 dzień od wysłania.

Posted

[quote name='Cordia']ja wogole czegos takiego nie dostałam a juz z 2 tygodnie minelo:shake:[/QUOTE]
może wniosek nie dotarł. :roll: Ja za pierwszym razem też nic nie dostałam, po jakimś czasie wysłałam jeszcze raz i przyszło potwierdzenie, a sam dyplom tez przyszedł wyjątkowo szybko.

Posted

dostalam dzis dyplom Championa Wegier dla Tess :multi::multi:

ukonczony w marcu, wniosek wyslalam ok 8 pazdziernika ( jakos trudno mi bylo sie rozstac z 20 EUR :evil_lol:), wystawiony 15 pazdziernika - dzis u mnie - 3 tygodnie to jak na wegrow super ekspres

zmienili wyglad dyplomow to raz a dwa zawsze wysylali puchary za CH poczta a dzis otrzymalam talon na puchar do odebrania w biurze MEOE lub na jednej z wystaw na wegrzech

tylko szkoda ze nie wsadzili dyplomu do jakiejs teczki czy cos bo doszedl pognieciony i naddarty w jednym rogu :roll: