kinnia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dziś też dostałam:)Obyło się bez dzwonienia:eviltong:;) Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kinnia napisał(a):Dziś też dostałam:)Obyło się bez dzwonienia:eviltong:;) No widzisz! Gratuluję!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Elitesse - a kiedy będą jakieś fotki DeeDee u Ciebie w Galerii? Pzdr. wlasnie dodalam ;);) Quote
McDzik Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam ponownie po niedługim czasie w tym wątku :loveu: No to Arni dziś ukończył Młodzieżowy Championat Słowacji, jutro wysyłamy wnioski i czekamy :multi: Opłacone na miejscu na wystawie, wiec tylko potwierdzenie wplaty do koperty wkładam, uff :lol: Ciekawe w ile przyjdzie :lol: Quote
Talagia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja wczoraj wysłałam wniosek na championa Serbii dla Ravena i od dziś odliczamy :lol: Quote
McDzik Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja sie chyba tak predno nie doczekam :placz: mam problem, niech ktos pomoze :placz::placz: ukonczylismy w Banskiej na Slowacji, zaplacilam na miejscu za dyplom, dokumenty poslałam cale szczescie z Polski, czekam ponad 3 tygodnie, pisze do nich zaniepokojona czy wszystko ok ??? a tu takie cos dostaje mailem :placz: Szanowna pani Andrusiewicz! My otrzymali wysystko od pani. Tylko pani w kase w Banskej Bystrici oplatila sutaz = competition Junior!! Tam w kase nebylo pracovnikov SKJ, ktory by otrzymali oplaty dla SKJ. W kase w Banskej Bystrici pani mogla zrobit TYLKO oplaty dla wystawy w Banskej Bystrici. Pani musi oplatit za diplom championa 15 eur do kasy SKJ. Kolegyna wyslala pani pismo/list, kde jest informacije k oplate. Miksikova, SKJ Czarna rozpacz :placz: No i co teraz??? Kasa rzekomo na dyplom przepadła na jakąś konkurencje Junior ??? Nic z tego nie rozumiem :placz: Quote
Talagia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Z tego co widze, to w BB nie przyjmowali zadnej kasy na championaty i z powodu nieporozumienia zapłaciłaś za konkurencje dodatkowa (???) Niestety z tego co widze, bedziesz musiala zaplacic im 15euro jeszcze raz :roll: Dla pocieszenia dodam, ze championat Serbii kosztuje 35 Euro :-o Quote
McDzik Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Talagia napisał(a):Z tego co widze, to w BB nie przyjmowali zadnej kasy na championaty i z powodu nieporozumienia zapłaciłaś za konkurencje dodatkowa (???) Niestety z tego co widze, bedziesz musiala zaplacic im 15euro jeszcze raz :roll: Dla pocieszenia dodam, ze championat Serbii kosztuje 35 Euro :-o Moja głupota, a za nią sie płaci :placz::-( Z kancelarii wysłano mnie do kasy, bo wyjasniłam ze chce opłacić dyplom i bylam ze wszystkimi dokumentami, odesłano mnie do kasy, w kasie kazali wysłac dokumenty z Polski, wisiała tabliczka z ceną i napisem "Dyplom" (po słowacku tylko) i chyba opłaciłam jakiś dyplom ichniejszych konkurencji :shake: Moja głupota nie zna granic :shake: Kasa w błoto i jeszcze raz trzeba im wyslać euro.... dobrze że nie 35 jak w Serbii :crazyeye: chociaż takie pocieszenie... :-( Quote
Madziorka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 my zakończyłyśmy Mł.Championat w Lublinie, już prawie dwa miesiące minęło od złożenia dokumentów i cisza, jeszcze nic nam nie przysłali:/. Napisałam do nich emaila w tej sprawie, niestety nikt mi nie odpisał. Jutro będe do nich dzwonić. Quote
McDzik Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 madziorka napisał(a):my zakończyłyśmy mł.championat w lublinie, już prawie dwa miesiące minęło od złożenia dokumentów i cisza, jeszcze nic nam nie przysłali:/. Napisałam do nich emaila w tej sprawie, niestety nikt mi nie odpisał. Jutro będe do nich dzwonić. norma ;) ... Quote
Talagia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 My 2 tygodnie po złożeniu wniosku otrzymaliśmy championat Serbii :-o Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Talagia napisał(a):My 2 tygodnie po złożeniu wniosku otrzymaliśmy championat Serbii :-o O, piknie gratulujemy! Pzdr. Quote
McDzik Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 I ja dołączam się do gratulacji !!! A ja wciaż czekam na championat słowacki i zaczynam tracić nadzieje :-( Quote
panienkabubu Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 My wysłałyśmy wniosek o Mł. Ch. Pl. mojej Boston Terrierki - Novinki w dn. 26.04.2009 i dzisiaj dostałyśmy dyplomik:loveu: http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/inne/nufka_ml_ch_pl.jpg Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='panienkabubu']My wysłałyśmy wniosek o Mł. Ch. Pl. mojej Boston Terrierki - Novinki w dn. 26.04.2009 i dzisiaj dostałyśmy dyplomik:loveu: http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/inne/nufka_ml_ch_pl.jpg Pięknie gratuluję!!! Novinka w pełni zasługuje na ten tytuł!:multi::lol::loveu: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Pięknie gratuluję!!! Novinka w pełni zasługuje na ten tytuł!:multi::lol::loveu: Pzdr. Dziękujemy Asiaczku!:loveu: Quote
McDzik Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wreszcie !!!!!!!!!!!!! Po tych wszytskich perypetiach wczoraj doszlo: Quote
Madziorka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Madziorka napisał(a):my zakończyłyśmy Mł.Championat w Lublinie , już prawie dwa miesiące minęło od złożenia dokumentów i cisza, jeszcze nic nam nie przysłali:/. Napisałam do nich emaila w tej sprawie, niestety nikt mi nie odpisał. Jutro będe do nich dzwonić. dzwoniłam dzisiaj do ZK i okazało się że jeszcze nie zabrali się za nasz Mł.CH:angryy: a od złożenia dokumentów minęło 2 miesiące. Mam zadzownić do nich pod koniec przyszłego tygodnia. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 McDzik napisał(a):Wreszcie !!!!!!!!!!!!! Po tych wszytskich perypetiach wczoraj doszlo: Brawo!!! Radośc w domu, prawda? Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ja w srode wyslalam w koncu wniosek o Championat Czech dla Waciaka ( skonczony 3 maja) i tez czekam z niecierpliwoscia :p Quote
McDzik Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Brawo!!! Radośc w domu, prawda? Pzdr. Dziękujemy :loveu: Oj, radość, radość :multi: Po tych wszystkich peryperiach z ichniejszym skj... Nasz drugi championacik już :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Elitesse napisał(a):ja w srode wyslalam w koncu wniosek o Championat Czech dla Waciaka ( skonczony 3 maja) i tez czekam z niecierpliwoscia :p Elitesse, jaka jest opłata za championat czech? 15 euro? Quote
Elitesse Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='panienkabubu']Elitesse, jaka jest opłata za championat czech? 15 euro? tak ....... Quote
Asiaczek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Elitesse napisał(a):ja w srode wyslalam w koncu wniosek o Championat Czech dla Waciaka ( skonczony 3 maja) i tez czekam z niecierpliwoscia :p Mam nadzieję, że się pochwalisz, jak już dostaniesz.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts