Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ponownie po niedługim czasie w tym wątku :loveu: No to Arni dziś ukończył Młodzieżowy Championat Słowacji, jutro wysyłamy wnioski i czekamy :multi: Opłacone na miejscu na wystawie, wiec tylko potwierdzenie wplaty do koperty wkładam, uff :lol: Ciekawe w ile przyjdzie :lol:

• 3 weeks later...
Posted

A ja sie chyba tak predno nie doczekam :placz: mam problem, niech ktos pomoze :placz::placz: ukonczylismy w Banskiej na Slowacji, zaplacilam na miejscu za dyplom, dokumenty poslałam cale szczescie z Polski, czekam ponad 3 tygodnie, pisze do nich zaniepokojona czy wszystko ok ??? a tu takie cos dostaje mailem :placz:

Szanowna pani Andrusiewicz!
My otrzymali wysystko od pani. Tylko pani w kase w Banskej Bystrici
oplatila
sutaz = competition Junior!! Tam w kase nebylo pracovnikov SKJ, ktory by
otrzymali oplaty dla SKJ. W kase w Banskej Bystrici pani mogla zrobit
TYLKO
oplaty dla wystawy w Banskej Bystrici.
Pani musi oplatit za diplom championa 15 eur do kasy SKJ. Kolegyna
wyslala
pani pismo/list, kde jest informacije k oplate.
Miksikova, SKJ

Czarna rozpacz :placz: No i co teraz??? Kasa rzekomo na dyplom przepadła na jakąś konkurencje Junior ??? Nic z tego nie rozumiem :placz:

Posted

Z tego co widze, to w BB nie przyjmowali zadnej kasy na championaty i z powodu nieporozumienia zapłaciłaś za konkurencje dodatkowa (???)
Niestety z tego co widze, bedziesz musiala zaplacic im 15euro jeszcze raz :roll:

Dla pocieszenia dodam, ze championat Serbii kosztuje 35 Euro :-o

Posted

Talagia napisał(a):
Z tego co widze, to w BB nie przyjmowali zadnej kasy na championaty i z powodu nieporozumienia zapłaciłaś za konkurencje dodatkowa (???)
Niestety z tego co widze, bedziesz musiala zaplacic im 15euro jeszcze raz :roll:

Dla pocieszenia dodam, ze championat Serbii kosztuje 35 Euro :-o

Moja głupota, a za nią sie płaci :placz::-( Z kancelarii wysłano mnie do kasy, bo wyjasniłam ze chce opłacić dyplom i bylam ze wszystkimi dokumentami, odesłano mnie do kasy, w kasie kazali wysłac dokumenty z Polski, wisiała tabliczka z ceną i napisem "Dyplom" (po słowacku tylko) i chyba opłaciłam jakiś dyplom ichniejszych konkurencji :shake: Moja głupota nie zna granic :shake: Kasa w błoto i jeszcze raz trzeba im wyslać euro.... dobrze że nie 35 jak w Serbii :crazyeye: chociaż takie pocieszenie... :-(

• 2 weeks later...
Posted

my zakończyłyśmy Mł.Championat w Lublinie, już prawie dwa miesiące minęło od złożenia dokumentów i cisza, jeszcze nic nam nie przysłali:/. Napisałam do nich emaila w tej sprawie, niestety nikt mi nie odpisał. Jutro będe do nich dzwonić.

Posted

madziorka napisał(a):
my zakończyłyśmy mł.championat w lublinie, już prawie dwa miesiące minęło od złożenia dokumentów i cisza, jeszcze nic nam nie przysłali:/. Napisałam do nich emaila w tej sprawie, niestety nikt mi nie odpisał. Jutro będe do nich dzwonić.

norma ;) ...

Posted

Madziorka napisał(a):
my zakończyłyśmy Mł.Championat w Lublinie , już prawie dwa miesiące minęło od złożenia dokumentów i cisza, jeszcze nic nam nie przysłali:/. Napisałam do nich emaila w tej sprawie, niestety nikt mi nie odpisał. Jutro będe do nich dzwonić.

dzwoniłam dzisiaj do ZK i okazało się że jeszcze nie zabrali się za nasz Mł.CH:angryy: a od złożenia dokumentów minęło 2 miesiące. Mam zadzownić do nich pod koniec przyszłego tygodnia.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo!!!
Radośc w domu, prawda?

Pzdr.

Dziękujemy :loveu:
Oj, radość, radość :multi: Po tych wszystkich peryperiach z ichniejszym skj...
Nasz drugi championacik już :loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
ja w srode wyslalam w koncu wniosek o Championat Czech dla Waciaka ( skonczony 3 maja) i tez czekam z niecierpliwoscia :p

Mam nadzieję, że się pochwalisz, jak już dostaniesz.:lol:

Pzdr.