Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Padł chyba rekord championatów wysyłanych

Austria.

Championat zgłoszony mailem ok. 12:00 - 27 sierpnia. Wystawiony 27 sierpnia. Dostarczony dziś 31 sierpnia.

Czyli 3 dni robocze ( a 5 dni wogóle).

Posted

musia napisał(a):

Austria.

Championat zgłoszony mailem ok. 12:00 - 27 sierpnia. Wystawiony 27 sierpnia. Dostarczony dziś 31 sierpnia.

Rrrrany!
Ta Austria nas dobije swoją organizacją w championatach... Jak oni to robią, co?:crazyeye:

Gratulacje, Musia!:lol:

Pzdr.

Posted

To nie mój championat. My Opusa mamy już od marca. Też byłam zaskoczona , bo trwało to z przesyłką niecałe 3 tyg.

Ten obecny, o którym pisałam zdobył jamnior krótki standard.

Przesłałam koleżance mego maila z wypełnionym wnioskiem . Wypełniła swój, dodała załączniki , a wczoraj wieczorem zaskoczona zadzwoniła ( choć też planowała oczekiwać 3 tyg.)

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 5 dni :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A ja na litewski dyplomik czekam już miesiąc... a jeszcze przede mną oczekiwanie na dyplom krajowego młodzieżowego championa...

Posted

musia napisał(a):

Austria.

nic tylko robic championa austrii... zeby jeszcze to blizej bylo :P

jeszcze gdzies sie tak krotko czeka i nie ma problemow organizacyjnych? :)

bo niestety na polski championat to sobie jeszcze poczekam, gdyz wlasnie dowiedzialam sie telefonicznie, ze gdzies zaginal :crazyeye:

Posted

madika napisał(a):

bo niestety na polski championat to sobie jeszcze poczekam, gdyz wlasnie dowiedzialam sie telefonicznie, ze gdzies zaginal :crazyeye:

... stara śpiewka... Ja za każdym razem słysze, żeby dosłac raz jeszcze, bo... nie doszedł. Ostatnio co się cfffana zrobiłam i idę do nich z kopią pisma i proszę o pokwitowanie odbioru pisma. I wtedy nie ma lekko, dokumenty jakoś nie chcą ginąć...:evil_lol:

A ja na Łotewski czekałam od początku marca br do połowy sierpnia br.... Za każdym razem jak tam dzwoniłam, to dowiadywałam się, że albo mają jakąś b.ważną wystawę teraz, albo nie ma księgowej albo nie przewodniczącej albo dokumenty zginęły albo dokumenty nie dotarły...
Ale jak już wydębiłam od nich nazwisko księgowej, to później już tylko z nią chciałam rozmawiać... Ale lekko nie było, bo paniusia robiła łaskę, że wogóle wystawiają championat, PŁATNY!!!

Pzr.

Posted

Mnie chyba szlag trafi!!!
Dostałam dziś mł ch chilli...
ona znowu jest CARDIGANEM!
Podali nie te wystawy ktore ja podawałam w formularzu, zła rasa...
Ja sie chyba wsciekne na nich! :evil_lol:

Posted

Frytela napisał(a):
Mnie chyba szlag trafi!!!
Dostałam dziś mł ch chilli...
ona znowu jest CARDIGANEM!
Podali nie te wystawy ktore ja podawałam w formularzu, zła rasa...
Ja sie chyba wsciekne na nich! :evil_lol:

Rrrrrany, ale masz farta inaczej...:cool1:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rrrrrany, ale masz farta inaczej...:cool1:

Pzdr.

Taaa, mamy peszzek...
i jak tu wysylac gdziekolwiek ten dyplom jak tu cardiganisko widnieje :evil_lol:
z rodowodem do tej pory mialam cyrki (i co sie okazalo bede miala dalej) bo sie wszedzie tlumacze ze to pembroke nie cardiś :lol::lol:

Posted

Noooo, to najwyższa pora wszystko poprostować!
Paniusie w ZG muszą się wziąć ostro do pracy. I tak sobie myślę, że powinny Ci od ręki poprawić wystawiając nowe dokumenty...

Pzdr.

Posted

powinny, ale teraz sie wkurzylam i biore od hodowcow dokumenty miotu (kopie oczywiscie :P) zeby miec dowod ze to Pembroke nie cardiś...
Cały miot ma rodowody itd w porządku tylko ona jedna sie wyrwała :evil_lol:

Posted

Czas wystawienia dyplomu championa Polski dla mojego Atosa:
- wniosek (elektroniczny) złożyłam 14.06.2009r (po wystawie w Lublinie)
- data wystawienia dyplomu 25.08.2009
- poczta dostarczyła dyplom 04.09.2009.

Posted

Młodzieżowy dostaliśmy po 3 miesiącach , dorosły wysłałam w tym samym czasie - jeden po drugim ... zadzwoniłam dowiedzieć się KIEDY raczą dostarczyć ... w odpowiedzi usłyszałam , że jeden z oddziałów nie wysłał jeszcze dokumentow z wystawy - dodam że wystawa była we wrześniu 2008 :mad: .. podałam więc inne wystawy .. mam czekać :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A nasz podobno do nas idzie :loveu:

długo i męcząca droga przed nim :evil_lol: :evil_lol:
nasz młodzieżowy , miał trudną tułaczkę :shake: przybył w stanie krytycznym :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
długo i męcząca droga przed nim :evil_lol: :evil_lol:
nasz młodzieżowy , miał trudną tułaczkę :shake: przybył w stanie krytycznym :angryy:

... przez góry, morza, krezwy i krzewinki szedł...:evil_lol:

Pzdr.