Cancun Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='madika'] jeszcze gdzies sie tak krotko czeka i nie ma problemow organizacyjnych? :) [/QUOTE] W Szwajcarii i w Luksemburgu od reki daja championat na wystawie na ktorej zdobywa sie ostatni potrzebny CAC... Trzeba tylko miec przy sobie wszystkie certyfikaty, rodowod i oplate i wrzucaja na kompa i drukuja :eviltong: To jest serwis! Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Elitesse']dostalam dzis dyplom Championa Wegier dla Tess :multi::multi: ukonczony w marcu, wniosek wyslalam ok 8 pazdziernika ( jakos trudno mi bylo sie rozstac z 20 EUR :evil_lol:), wystawiony 15 pazdziernika - dzis u mnie - 3 tygodnie to jak na wegrow super ekspres zmienili wyglad dyplomow to raz a dwa zawsze wysylali puchary za CH poczta a dzis otrzymalam talon na puchar do odebrania w biurze MEOE lub na jednej z wystaw na wegrzech tylko szkoda ze nie wsadzili dyplomu do jakiejs teczki czy cos bo doszedl pognieciony i naddarty w jednym rogu :roll: Gratulacjedla Tesski! Widać, że i Węgrzy szukają oszczędności... No i prowokują, aby do nich przyjeżdżać albo... papa pucharku!:evil_lol: [quote name='Cancun']W Szwajcarii i w Luksemburgu od reki daja championat na wystawie na ktorej zdobywa sie ostatni potrzebny CAC... Trzeba tylko miec przy sobie wszystkie certyfikaty, rodowod i oplate i wrzucaja na kompa i drukuja :eviltong: To jest serwis! Generalnie tak. Ale np. w marcu br., gdy zapłaciłam za 2 dyplomy (dorosły i młodziezowy), to,owszem, finanse przyjęli, pokwitowanie dali, ale na dyplomy kazali czekać jakies 2 tygodnie... Ciekawe dlaczego? Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Gratulacjedla Tesski! Widać, że i Węgrzy szukają oszczędności... No i prowokują, aby do nich przyjeżdżać albo... papa pucharku!:evil_lol: Pzdr.[/QUOTE] ha ale kolezanka za 4 tyg jedzie do Budapesztu na show i mi odbierze :loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Trzeba sobie przecież jakoś radzić,prawda? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jak byłam w Komarom w tym roku to widziałam pucharki za Mł Ch Węgier. Pewnie odbierane były za te kupony ;). Quote
Madziorka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 W końcu sie doczekaliśmy:), mamy już Chamionat Słowacji:multi:, czekaliśmy 14 dni od daty wysłania. Quote
McDzik Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Arni dziś skonczyl Ch.Pl w Kielcach, wniosek wysłany wiec czekamy :loveu: Quote
Elitesse Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 moja Eska skonczyla ML CH Pl w Poznaniu ale jeszcze poczekam ze zlozeniem wniosku - i tak oddzial na sprawozdanie ma 45 dni :roll: Quote
McDzik Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wyciagnełam dziś ze skrzynki !!! :) (przepraszam za komórkową jakość ) Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='McDzik']Wyciagnełam dziś ze skrzynki !!! :) http://img695.imageshack.us/img695/4807/zdjcie0038a.jpg (przepraszam za komórkową jakość ) ile czekałaś??? ja na dorosły czekam już 3 miesiące, koleżanka 5 miesięcy:roll: Quote
Aziza Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dorosły championat Polski: wniosek wysłany ok. 6 września 2009 (po wystawie w Przemyślu) dotarł do nas dzisiaj (23 listopada). Czas oczekiwania - 2 i pół miesiąca. Quote
McDzik Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ariss napisał(a):ile czekałaś??? ja na dorosły czekam już 3 miesiące, koleżanka 5 miesięcy:roll: 26 wrzesnia skończył, 12 października wysłane, doszło dziś, czyli 23 listopad, czyli równe 6 tygodni czekania. Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Aziza napisał(a):Dorosły championat Polski: wniosek wysłany ok. 6 września 2009 (po wystawie w Przemyślu) dotarł do nas dzisiaj (23 listopada). Czas oczekiwania - 2 i pół miesiąca. McDzik napisał(a):26 wrzesnia skończył, 12 października wysłane, doszło dziś, czyli 23 listopad, czyli równe 6 tygodni czekania. no to ja jutro dzwonię do Związku:mad: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='McDzik']Wyciagnełam dziś ze skrzynki !!! :) http://img695.imageshack.us/img695/4807/zdjcie0038a.jpg (przepraszam za komórkową jakość ) Brawo, gratulacje! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 McDzik - brawo, gratulacje!!! A ja mam juz potwierdzenie dorosłego Championatu PL dla mojej LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - ostatnia wystawa to Chorzów. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Asiaczek']McDzik - brawo, gratulacje!!! A ja mam juz potwierdzenie dorosłego Championatu PL dla mojej LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - ostatnia wystawa to Chorzów. Pzdr. Gratulacje!!! Gdybym wiedziała o tej wystawie championów........ :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale juz wiesz i może w 2010 r. uda nam się tam spotkać? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Zobaczymy jak będzie z kondycją moich psiurów :-) Quote
McDzik Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Asiaczek']McDzik - brawo, gratulacje!!! A ja mam juz potwierdzenie dorosłego Championatu PL dla mojej LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - ostatnia wystawa to Chorzów. Pzdr. No to dziekujemy i również gratulujemy !!! :multi: Quote
Elitesse Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a ja dzis dostalam dyplomik Mlodziezowego Championa PL dla ESCADY SENTIMENT Elitesse :multi::multi: skonczony 8.11 w Poznaniu - wystawiony 21.12 - czyli bardzo ladne tempo ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Elitesse napisał(a):a ja dzis dostalam dyplomik Mlodziezowego Championa PL dla ESCADY SENTIMENT Elitesse :multi::multi: skonczony 8.11 w Poznaniu - wystawiony 21.12 - czyli bardzo ladne tempo ;) Brawo, duże gratulacje! Pzdr. Quote
aniaDark Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Elitesse napisał(a):a ja dzis dostalam dyplomik Mlodziezowego Championa PL dla ESCADY SENTIMENT Elitesse :multi::multi: skonczony 8.11 w Poznaniu - wystawiony 21.12 - czyli bardzo ladne tempo ;) Gratulacje! Brawo! To może mój kudłacz niedługo po Nowym Roku dostanie swój dyplomik? ;) Quote
panbazyl Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gratulacje nowym Championom!!! A ja nadal czekam od października na championat z Serbii. Quote
Recommended Posts