Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madika']

jeszcze gdzies sie tak krotko czeka i nie ma problemow organizacyjnych? :)
[/QUOTE]

W Szwajcarii i w Luksemburgu od reki daja championat na wystawie na ktorej zdobywa sie ostatni potrzebny CAC... Trzeba tylko miec przy sobie wszystkie certyfikaty, rodowod i oplate i wrzucaja na kompa i drukuja :eviltong: To jest serwis!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']dostalam dzis dyplom Championa Wegier dla Tess :multi::multi:
ukonczony w marcu, wniosek wyslalam ok 8 pazdziernika ( jakos trudno mi bylo sie rozstac z 20 EUR :evil_lol:), wystawiony 15 pazdziernika - dzis u mnie - 3 tygodnie to jak na wegrow super ekspres
zmienili wyglad dyplomow to raz a dwa zawsze wysylali puchary za CH poczta a dzis otrzymalam talon na puchar do odebrania w biurze MEOE lub na jednej z wystaw na wegrzech
tylko szkoda ze nie wsadzili dyplomu do jakiejs teczki czy cos bo doszedl pognieciony i naddarty w jednym rogu :roll:
Gratulacjedla Tesski!
Widać, że i Węgrzy szukają oszczędności... No i prowokują, aby do nich przyjeżdżać albo... papa pucharku!:evil_lol:

[quote name='Cancun']W Szwajcarii i w Luksemburgu od reki daja championat na wystawie na ktorej zdobywa sie ostatni potrzebny CAC... Trzeba tylko miec przy sobie wszystkie certyfikaty, rodowod i oplate i wrzucaja na kompa i drukuja :eviltong: To jest serwis!
Generalnie tak.
Ale np. w marcu br., gdy zapłaciłam za 2 dyplomy (dorosły i młodziezowy), to,owszem, finanse przyjęli, pokwitowanie dali, ale na dyplomy kazali czekać jakies 2 tygodnie... Ciekawe dlaczego?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gratulacjedla Tesski!
Widać, że i Węgrzy szukają oszczędności... No i prowokują, aby do nich przyjeżdżać albo... papa pucharku!:evil_lol:

Pzdr.[/QUOTE]

ha ale kolezanka za 4 tyg jedzie do Budapesztu na show i mi odbierze :loveu::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Dorosły championat Polski: wniosek wysłany ok. 6 września 2009 (po wystawie w Przemyślu) dotarł do nas dzisiaj (23 listopada).
Czas oczekiwania - 2 i pół miesiąca.

Posted

ariss napisał(a):
ile czekałaś???

ja na dorosły czekam już 3 miesiące, koleżanka 5 miesięcy:roll:

26 wrzesnia skończył, 12 października wysłane, doszło dziś, czyli 23 listopad, czyli równe 6 tygodni czekania.

Posted

Aziza napisał(a):
Dorosły championat Polski: wniosek wysłany ok. 6 września 2009 (po wystawie w Przemyślu) dotarł do nas dzisiaj (23 listopada).
Czas oczekiwania - 2 i pół miesiąca.

McDzik napisał(a):
26 wrzesnia skończył, 12 października wysłane, doszło dziś, czyli 23 listopad, czyli równe 6 tygodni czekania.

no to ja jutro dzwonię do Związku:mad:

Posted

[quote name='Asiaczek']McDzik - brawo, gratulacje!!!

A ja mam juz potwierdzenie dorosłego Championatu PL dla mojej LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - ostatnia wystawa to Chorzów.

Pzdr.

Gratulacje!!!
Gdybym wiedziała o tej wystawie championów........ :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']McDzik - brawo, gratulacje!!!

A ja mam juz potwierdzenie dorosłego Championatu PL dla mojej LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - ostatnia wystawa to Chorzów.

Pzdr.

No to dziekujemy i również gratulujemy !!! :multi:

• 1 month later...
Posted

Elitesse napisał(a):
a ja dzis dostalam dyplomik Mlodziezowego Championa PL dla ESCADY SENTIMENT Elitesse :multi::multi:
skonczony 8.11 w Poznaniu - wystawiony 21.12 - czyli bardzo ladne tempo ;)

Brawo, duże gratulacje!

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja dzis dostalam dyplomik Mlodziezowego Championa PL dla ESCADY SENTIMENT Elitesse :multi::multi:

skonczony 8.11 w Poznaniu - wystawiony 21.12 - czyli bardzo ladne tempo ;)

Gratulacje! Brawo!

To może mój kudłacz niedługo po Nowym Roku dostanie swój dyplomik? ;)