Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwia i boksery']Dzisiaj przyszedł mlodzieżowy-jestem w szoku,bo było przy nim sporo zamieszania,coś tam nie pozaznaczane w kopiach kart ocen itp problemy-tzreba było dosyłać,odsyłać,cyrki.
Normalnie szok.
Młodzieżowego zakończyliśmy w Łodzi.7 maja-zaraz później wysłałam wniosek.
I już jest dyplomik.
Wielkie brawa -szczególnie dla ZKwP oddziału Łodzkiego[/quote]

Buuuu tez skonczylam w Lodzi, zaraz po wystawie wypelnilam formularz na stronie i NIC :( Championatu ani widu ani slychu !!! :angryy: Chyba czas zaczac walczyc! :evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=black]Najlepiej jest wybrac się do nich (oczywiście mówię o osobach z Warszawy) poprosic, że bardzo nam zależy, w tedy wypisują od ręki ;) [/COLOR]
[COLOR=black]w zeszłym roku w Sopocie moja sucz skończyła championat i nie dalej jak koniec września miałam już ładny dyplom. Oczywiście byłam osobiście, trwało jakieś 20minut :evil_lol: [/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Jeśli kogoś to interesuje to sprawozdanie z [B]Krakowa z międzynarodówki[/B] już doszło:lol:. Miła Pani powiedziała ,że może w tym tygodniu a najdalej w przyszłym dostaniemy Dyplomik Championa - będzie nieżle niecałe 3 miesiące:loveu:

Posted

buhahaha :D a ja mam jakiegos pecha chyba! Pojechalam do glownego, a pani mi powiedziala, ze wyslali Ch w piatek i mam czekac ;-) ech jak wrocilam do domu papierek byl w skrzynce :-) :mad: oczywiscie zanim pojechalam probowalam sie dodzwonic do Pan, ale jakos nie byly chetne zeby odebrac :(

ech pomijam fakt, ze na ch sa bledy :( i w kolo macieju!

Posted

heh jako jedna z nielicznych moge chyba nie narzekac :cool3: nie minely 2 miesiace po wyslaniu formularza, a w skrzynce Ml.Ch.Pl bez bledow, a dodam ze ukonczylismy go na Warszawskiej -Miedzynarodowej:multi:

Posted

[quote name='Martyna']buhahaha :D a ja mam jakiegos pecha chyba! Pojechalam do glownego, a pani mi powiedziala, ze wyslali Ch w piatek i mam czekac ;-) ech jak wrocilam do domu papierek byl w skrzynce :-) :mad: oczywiscie zanim pojechalam probowalam sie dodzwonic do Pan, ale jakos nie byly chetne zeby odebrac :(

ech pomijam fakt, ze na ch sa bledy :( i w kolo macieju![/quote]

Pojedź z chmpionatem i pani od ręki ci poprawi - powodzenia :)

Posted

oswiadczam wszem i wobec ze dostalam dzis dla [B]Wacia[/B] dyplom [B]Mlodziezowego Championa[/B] :multi: :multi:
o dziwo bez bledow w nazwisku i z poprawnym adresem ! ale nie moglo tak do konca byc rozowo oj nie :evil_lol: od lutego moje psy sa w opolskim oddziale zarejestrowane a na dyplomie widnieje numer z wroclawia ... no ale cos to moge wybaczyc :diabloti:
Champioant skonczony 4 czrewca wystawiony 9 wrzesnia - czyli 3 miesiace czekania

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Elitesse[/B] - no to miałaś 4/5 szczęścia!:evil_lol:
pzdr.[/quote]

hehe ale dzieki temu wiem ze moj wniosek o intera doszedl bo byly wysylane w jednej kopercie :evil_lol:

Posted

Byłam dzisiaj z ZG i spotkałam się z .grzecznaobsługą. Ale fakt pozostaje faktem - obecne były 3 panie i chyba była jeszcze jdna, gdzie w dalszych pokojach. Te 3, które ja widziałam i z którymi rozmawiałam, bez przerwy cos robiły: odbierały telefony, drukowały, załatwialy interesantów (czyli m.in. i mnie), na wniosek telefoniczny szukały dokumentiow w segregatorach, odbierały pocztę i ja od razu segregowały, przygotowywały wysyłkę...
Nie piszę tego, żeby je w jakiś tam sposób usprawiedliwić, ale - moim zdaniem - jeszcze jedna osoba lub 2 na pewno by sie przydały do pomocy.
Pzdr.

Posted

A mi się trafił głodny byk w Młodzieżowym Championacie...
Nazwa psa powinna zawierać 30 liter, a jedną wcięło :mad:
I co mam z tym fantem zrobić teraz?

Posted

[quote name='Elitesse']oswiadczam wszem i wobec ze dostalam dzis dla [B]Wacia[/B] dyplom [B]Mlodziezowego Championa[/B] :multi: :multi:
o dziwo bez bledow w nazwisku i z poprawnym adresem ! ale nie moglo tak do konca byc rozowo oj nie :evil_lol: od lutego moje psy sa w opolskim oddziale zarejestrowane a na dyplomie widnieje numer z wroclawia ... no ale cos to moge wybaczyc :diabloti:
Champioant skonczony 4 czrewca wystawiony 9 wrzesnia - czyli 3 miesiace czekania[/quote]

Ha, to jeszcze nic, to tylko drobny błąd.

Ja dostałam ChPl dla Agiego.

I tu uwaga:

Pies zarejestrowany jest w krakowie. Był od zawsze.
A nr rej wygląda tak:

[B]/XI/04 Płock[/B]

Hę? Ale o co chodzi, ze tak powiem mało inteligentnie ?