Martyna Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='sylwia i boksery']Dzisiaj przyszedł mlodzieżowy-jestem w szoku,bo było przy nim sporo zamieszania,coś tam nie pozaznaczane w kopiach kart ocen itp problemy-tzreba było dosyłać,odsyłać,cyrki. Normalnie szok. Młodzieżowego zakończyliśmy w Łodzi.7 maja-zaraz później wysłałam wniosek. I już jest dyplomik. Wielkie brawa -szczególnie dla ZKwP oddziału Łodzkiego[/quote] Buuuu tez skonczylam w Lodzi, zaraz po wystawie wypelnilam formularz na stronie i NIC :( Championatu ani widu ani slychu !!! :angryy: Chyba czas zaczac walczyc! :evil_lol: Quote
.ania Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [COLOR=black]Najlepiej jest wybrac się do nich (oczywiście mówię o osobach z Warszawy) poprosic, że bardzo nam zależy, w tedy wypisują od ręki ;) [/COLOR] [COLOR=black]w zeszłym roku w Sopocie moja sucz skończyła championat i nie dalej jak koniec września miałam już ładny dyplom. Oczywiście byłam osobiście, trwało jakieś 20minut :evil_lol: [/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 No to Martyna pofatyguj się i zawalcz! Pod kolanka ujmij, w pas się zegnij, grzecznie poproś, łakocia wręcz jednej z Pań...:evil_lol: Pzdr. Quote
Martyna Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 hihihi Asiaczek :-) czas do dziela :mad: :diabloti: dobrze rozumiem, ze po Ch mam sie udac w kierunku glownego? ech tam mnie jeszcze nie bylo :roll: Quote
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [B]Martyna[/B] - no i oczywiście melduj o wynikach! Pzdr. Quote
RAKIJA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jeśli kogoś to interesuje to sprawozdanie z [B]Krakowa z międzynarodówki[/B] już doszło:lol:. Miła Pani powiedziała ,że może w tym tygodniu a najdalej w przyszłym dostaniemy Dyplomik Championa - będzie nieżle niecałe 3 miesiące:loveu: Quote
Elitesse Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 o to moze za championaty po Walbrzyskiej wystawie tez sie zabrali :roll: nie mam jak do nich zadzwonic i sie zapytac :shake: Quote
Martyna Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 buhahaha :D a ja mam jakiegos pecha chyba! Pojechalam do glownego, a pani mi powiedziala, ze wyslali Ch w piatek i mam czekac ;-) ech jak wrocilam do domu papierek byl w skrzynce :-) :mad: oczywiscie zanim pojechalam probowalam sie dodzwonic do Pan, ale jakos nie byly chetne zeby odebrac :( ech pomijam fakt, ze na ch sa bledy :( i w kolo macieju! Quote
blaira Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 heh jako jedna z nielicznych moge chyba nie narzekac :cool3: nie minely 2 miesiace po wyslaniu formularza, a w skrzynce Ml.Ch.Pl bez bledow, a dodam ze ukonczylismy go na Warszawskiej -Miedzynarodowej:multi: Quote
arima Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja też czekałam 2 mce i żadnego byka:multi: Quote
Musiałek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Martyna']buhahaha :D a ja mam jakiegos pecha chyba! Pojechalam do glownego, a pani mi powiedziala, ze wyslali Ch w piatek i mam czekac ;-) ech jak wrocilam do domu papierek byl w skrzynce :-) :mad: oczywiscie zanim pojechalam probowalam sie dodzwonic do Pan, ale jakos nie byly chetne zeby odebrac :( ech pomijam fakt, ze na ch sa bledy :( i w kolo macieju![/quote] Pojedź z chmpionatem i pani od ręki ci poprawi - powodzenia :) Quote
Elitesse Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 oswiadczam wszem i wobec ze dostalam dzis dla [B]Wacia[/B] dyplom [B]Mlodziezowego Championa[/B] :multi: :multi: o dziwo bez bledow w nazwisku i z poprawnym adresem ! ale nie moglo tak do konca byc rozowo oj nie :evil_lol: od lutego moje psy sa w opolskim oddziale zarejestrowane a na dyplomie widnieje numer z wroclawia ... no ale cos to moge wybaczyc :diabloti: Champioant skonczony 4 czrewca wystawiony 9 wrzesnia - czyli 3 miesiace czekania Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [B]Elitesse[/B] - no to miałaś 4/5 szczęścia!:evil_lol: pzdr. Quote
Elitesse Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Elitesse[/B] - no to miałaś 4/5 szczęścia!:evil_lol: pzdr.[/quote] hehe ale dzieki temu wiem ze moj wniosek o intera doszedl bo byly wysylane w jednej kopercie :evil_lol: Quote
Elitesse Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Asiaczek']Spryciula! Pzdr.[/quote] raczej skapiradlo :evil_lol: pozalowalam na dwa polecone hihi Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Eeee tam, zaraz skąpiradło. Po prostu umiesz oszczędzać, powiedz o tej pochwale na piśmie swojemu TZ, OK? Ucieszy się, jaką to on ma Koffana Kobitkę!:lol: Pzdr. Quote
cockermanka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Heh...a my czekamy od początku maja... Quote
joanna Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A ja właśnie odebrałam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Byłam dzisiaj z ZG i spotkałam się z .grzecznaobsługą. Ale fakt pozostaje faktem - obecne były 3 panie i chyba była jeszcze jdna, gdzie w dalszych pokojach. Te 3, które ja widziałam i z którymi rozmawiałam, bez przerwy cos robiły: odbierały telefony, drukowały, załatwialy interesantów (czyli m.in. i mnie), na wniosek telefoniczny szukały dokumentiow w segregatorach, odbierały pocztę i ja od razu segregowały, przygotowywały wysyłkę... Nie piszę tego, żeby je w jakiś tam sposób usprawiedliwić, ale - moim zdaniem - jeszcze jedna osoba lub 2 na pewno by sie przydały do pomocy. Pzdr. Quote
AiMiN Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A mi się trafił głodny byk w Młodzieżowym Championacie... Nazwa psa powinna zawierać 30 liter, a jedną wcięło :mad: I co mam z tym fantem zrobić teraz? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jeżeli "głodny byk" jest w nazwie psa, to ja bym reklamowała... Pzdr. Quote
karenina Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Elitesse']oswiadczam wszem i wobec ze dostalam dzis dla [B]Wacia[/B] dyplom [B]Mlodziezowego Championa[/B] :multi: :multi: o dziwo bez bledow w nazwisku i z poprawnym adresem ! ale nie moglo tak do konca byc rozowo oj nie :evil_lol: od lutego moje psy sa w opolskim oddziale zarejestrowane a na dyplomie widnieje numer z wroclawia ... no ale cos to moge wybaczyc :diabloti: Champioant skonczony 4 czrewca wystawiony 9 wrzesnia - czyli 3 miesiace czekania[/quote] Ha, to jeszcze nic, to tylko drobny błąd. Ja dostałam ChPl dla Agiego. I tu uwaga: Pies zarejestrowany jest w krakowie. Był od zawsze. A nr rej wygląda tak: [B]/XI/04 Płock[/B] Hę? Ale o co chodzi, ze tak powiem mało inteligentnie ? Quote
Recommended Posts