Noelani Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dzisiaj dostalam dyplom Championa Slowacji - po 3 tygodniach od dnia wyslania podania :multi: Odeslano mi wszystko ladnie zapakowane, nawet przyslali potwierdzenie wplaty 10 euro ktore wyslalam w kopercie :razz: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Gratulacje - to jedno. Ale takie tempo?! Niesamowici są ci Słowacy!!! Juz teraz wiem, dlaczego chcę zrobić z moimi psami Championat Słowacji.:lol: Pzdr. Quote
Musiałek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A jak długo czeka się na Mł. Chamiona Litwy?? zamierzam zakończyc w Silute :evil_lol: i od razu złożyć im tam wniosek, dołączyć ksero dokumentów z poprzednich wystaw i opłacić. Quote
jborowy Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ja w zeszłym roku czekałem 5 miesięcy na Mł.Champ. Ktoś z Was mi poradził aby dzwonić co parę dni do Zarządu ZKwP i się dopytywać. Tam ciągle mi mówiono, że dyplom już dawno wysłano. Po dwóch tygodniach przyszły dwa (dla tego samego psa), oba z datą nadania już po moich telefonach. Teraz czekam na "dorosłego" Champ. od 15 marca. Dzwoniłem, potwierdzono, że wniosek jest przyjęty, nie ma błędów proceduralnych, potwierdzenia z Oddziałów też są, no.... [B]"ale, wie Pan ile my tego mamy i jaka to straszna robota?" [/B]Nie wiem, ale mogę jeszcze trochę poczekać. W lipcu uruchomię procedurę "TELEFON". Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ja tak sobie mysle ze chyba wypadalo by juz zaczac gnebic panie z ZG telefonami :evil_lol: :evil_lol: Quote
olaglowka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Moja znajoma na championat czeka juz prawie rok Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No to na co czeka ta Twoja koleąanka?! Słuchawka w dłoń i niech dzwoni do ZG!!! Na pewno usłyszy, ze dokumenty nie doszły...:diabloti: Pzdr. Quote
olaglowka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Niewiem on sue nie umi dodzwonic, on jest z czech,moja mama bedzie musiala tam sprubowac zadzwonic albo ja :diabloti: zawsze jak cos nie przychodzi i do nich sie dzwoni o mowia ze to to nie przszlo czy znowu cos innego. Ja raz po pol roku jak nie przychodzil mi rodowod to tam mama zadzwonila i powiedzieli ze trzeba czekac rodowod eksportowy bo ludzie co wzieli od nas psa chcilei go juz wystawiac to zaraz za telefon i sie tam dzwoni a oni ze nie maja rodowodu ojca , no dobra wysylamy i znowu nic znowu za telefon i ze rodowud nie przyszedl, no i jeszcze raz wysylamy i pozniej gdzies do 1-2 tygodni juz doszedl. SKANNDAL sorki ze pisze tu o rodowodach ale tylko taki przyklad moglam opisac , ale sie rozpisalam Quote
Gwarek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No to doczekalismy się :lol: :multi: :multi: Wniosek wysłany elektronicznie 27 maja. A dyplom przyszedł dzisiaj :) Quote
PARSONRK Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ja dostałam Ch Pl w niecałe póltora miesiąca :p skończyłam 15 maja w Manowie a, dostałam 26 czerwca:p :p Quote
karenina Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='PARSONRK']Ja dostałam Ch Pl w niecałe póltora miesiąca :p skończyłam 15 maja w Manowie a, dostałam 26 czerwca:p :p[/quote] Takiej to dobrze, farciara :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='Gwarek']No to doczekalismy się :lol: :multi: :multi: Wniosek wysłany elektronicznie 27 maja. A dyplom przyszedł dzisiaj :)[/quote] Brawo. Szczęściara. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='PARSONRK']Ja dostałam Ch Pl w niecałe póltora miesiąca :p skończyłam 15 maja w Manowie a, dostałam 26 czerwca:p :p[/quote] Pozwól, że powtórzę - szczęściara! Pzdr. Quote
PARSONRK Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :p :p :p I parę literek, bo musi być minimum 10 :cool3: ) Zaraz cwysyłam kolejne zgłoszenie, bo nastepny psiak skończył - Fanaberia :p Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No proszę, jak sie rozbestwiła.:evil_lol: Pzdr. Quote
PARSONRK Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='Asiaczek']No proszę, jak sie rozbestwiła.:evil_lol: Pzdr.[/quote] A co - teraz polujemy na intera :) :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='puli']Ja też właśnie wysłałam dla drugiej panienki :p[/quote] No, proszę! Następna rozbestwiona właścicielka !!!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='PARSONRK']A co - teraz polujemy na intera :) :diabloti:[/quote] Na interka też trzeba trochę czekać. I to coś ok. pół roku, prawda? pzdr. Quote
puli Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pierwsza panienka już czeka na Intera.Tylko CACIB ze Lwowa od prawie roku nie dotarł.Koleżanka beardetka dostała go niedawno z katowicką (?) pieczątką na kopercie.Ja w marcu usłyszałam,że jest w ZG i że wyślą.:hmmmm: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [B]Puli [/B]- możesz wysłać pismo w/s Intera i tam napisać: Lwów - niepotwierdzony + wszelkie dane niezbędne. I też wystarczy. Ja tak wielokrotnie robilam i Panie z ZG - mimo tych pewnych "braków" - wysyłały do FCI mój wniosek. pzdr. Quote
bajadera Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]My też w następny weekend będziemy polować na dwa CACIBy. Ale i tak nam to intera dla młodej nie zamknie - czas....[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A my w następny weekend będziemy polować na slowackie CAC'e.:lol: I to w bardzo dobranej kompanii: Kika, Zeliika, Ka-Vanga... tylko pozazdrościć. Pzdr. Quote
PARSONRK Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 My musimy mieć tylko dwa CACIB-y z dwóch krajów, ale dodatkowo próby pracy :cool3: Quote
Recommended Posts