Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dostalam dyplom Championa Slowacji - po 3 tygodniach od dnia wyslania podania :multi:

Odeslano mi wszystko ladnie zapakowane, nawet przyslali potwierdzenie wplaty 10 euro ktore wyslalam w kopercie :razz:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak długo czeka się na Mł. Chamiona Litwy??

zamierzam zakończyc w Silute :evil_lol: i od razu złożyć im tam wniosek, dołączyć ksero dokumentów z poprzednich wystaw i opłacić.

Posted

Ja w zeszłym roku czekałem 5 miesięcy na Mł.Champ. Ktoś z Was mi poradził aby dzwonić co parę dni do Zarządu ZKwP i się dopytywać. Tam ciągle mi mówiono, że dyplom już dawno wysłano. Po dwóch tygodniach przyszły dwa (dla tego samego psa), oba z datą nadania już po moich telefonach.
Teraz czekam na "dorosłego" Champ. od 15 marca. Dzwoniłem, potwierdzono, że wniosek jest przyjęty, nie ma błędów proceduralnych, potwierdzenia z Oddziałów też są, no.... [B]"ale, wie Pan ile my tego mamy i jaka to straszna robota?"
[/B]Nie wiem, ale mogę jeszcze trochę poczekać. W lipcu uruchomię procedurę "TELEFON".

• 2 weeks later...
Posted

Niewiem on sue nie umi dodzwonic, on jest z czech,moja mama bedzie musiala tam sprubowac zadzwonic albo ja :diabloti: zawsze jak cos nie przychodzi i do nich sie dzwoni o mowia ze to to nie przszlo czy znowu cos innego. Ja raz po pol roku jak nie przychodzil mi rodowod to tam mama zadzwonila i powiedzieli ze trzeba czekac rodowod eksportowy bo ludzie co wzieli od nas psa chcilei go juz wystawiac to zaraz za telefon i sie tam dzwoni a oni ze nie maja rodowodu ojca , no dobra wysylamy i znowu nic znowu za telefon i ze rodowud nie przyszedl, no i jeszcze raz wysylamy i pozniej gdzies do 1-2 tygodni juz doszedl. SKANNDAL sorki ze pisze tu o rodowodach ale tylko taki przyklad moglam opisac , ale sie rozpisalam

Posted

[quote name='PARSONRK']Ja dostałam Ch Pl w niecałe póltora miesiąca :p skończyłam 15 maja w Manowie a, dostałam 26 czerwca:p :p[/quote]

Takiej to dobrze, farciara :evil_lol:

Posted

[quote name='Gwarek']No to doczekalismy się :lol: :multi: :multi:
Wniosek wysłany elektronicznie 27 maja. A dyplom przyszedł dzisiaj :)[/quote]
Brawo. Szczęściara.
pzdr.

Posted

[quote name='PARSONRK']Ja dostałam Ch Pl w niecałe póltora miesiąca :p skończyłam 15 maja w Manowie a, dostałam 26 czerwca:p :p[/quote]
Pozwól, że powtórzę - szczęściara!
Pzdr.

Posted

Pierwsza panienka już czeka na Intera.Tylko CACIB ze Lwowa od prawie roku nie dotarł.Koleżanka beardetka dostała go niedawno z katowicką (?) pieczątką na kopercie.Ja w marcu usłyszałam,że jest w ZG i że wyślą.:hmmmm:

Posted

[B]Puli [/B]- możesz wysłać pismo w/s Intera i tam napisać: Lwów - niepotwierdzony + wszelkie dane niezbędne. I też wystarczy. Ja tak wielokrotnie robilam i Panie z ZG - mimo tych pewnych "braków" - wysyłały do FCI mój wniosek.
pzdr.

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]My też w następny weekend będziemy polować na dwa CACIBy. Ale i tak nam to intera dla młodej nie zamknie - czas....[/COLOR][/SIZE][/FONT]