Elitesse Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no no niezle ! ale tu brawa nie tylko dla oddzialow ale tez dla ZG !! czyzby sie cos powoli zmienialo na lepsze ?? Quote
Asiaczek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Brawo dla tych, co otrzymali championaty!!! Chwalcie się! [B]Elitesse[/B] - oby! Quote
asiek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Do mnie w czwartek dotarł Championat zakończony w Katowicach :) Teraz czekam na Młodzieżówe Championaty skończone w Opolu i Bytomiu. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Rozbisurmaniłaś się w tych Championatach!!! :lol: A pieski dostały jakieś nagrody? pzdr. Quote
Noelani Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 To teraz ja "pochwale" Rumunski Zwiazek :lol: Dzisiaj otrzymalam dyplom ChRO, za tytul zdobyty..... .........we wrzesniu 2005 :evil_lol: 9 miesiecy im to zajelo, preznie dzialaja, nie ma co :shake: Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 hehe czyli jednak jest ktos wolniejszy niz nasz ZG :evil_lol: Quote
karenina Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Myśmy wczoraj skonczyli kolejny polski CH, tym razem dorosły :multi: . Już wysłałam formularzyk, czekac bede z niecierpliwoscia. :cool3: . Quote
asiek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Asiaczek']Rozbisurmaniłaś się w tych Championatach!!! :lol: A pieski dostały jakieś nagrody? pzdr.[/quote] Oj tak!!! każdy zalicza dodatkowe dawki miziania ;) Quote
bajadera Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Noelani']To teraz ja "pochwale" Rumunski Zwiazek :lol: Dzisiaj otrzymalam dyplom ChRO, za tytul zdobyty..... .........we wrzesniu 2005 :evil_lol: 9 miesiecy im to zajelo, preznie dzialaja, nie ma co :shake:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]No ja czekałam na championat Słowacji 11 miesięcy. Po interwencji okazało się, że jest wystawiony, tylko ktoś go zapomniał wysłać.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
effa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja w miarę szybko dostałam Mł.Ch.Pl i Ch.Pl. co nie znaczy że jestem zadowolona ;) Przysłali z błędami i muszę odesłać do poprawki :roll: Quote
maga18 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ja dzis dostalam Ml.Ch.Pl zakonczonego w Katowicach - wniosek wysłałam poczatkiem kwietnia, wiec 2 mies czekałam na dyplom :) :cool1: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]No ja czekałam na championat Słowacji 11 miesięcy. Po interwencji okazało się, że jest wystawiony, tylko ktoś go zapomniał wysłać.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ło matko1 Nie strasz. Ja mam w planach skończenie Championatu Słowacji... Pzdr. Quote
bajadera Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Asiaczek, pamiętaj, że za wystawienie championatu Słowacji płaci się. Nie pamiętam ile, ale to znajdziesz na stronie SKJ lub Ci napiszą, gdy wyślesz do nich papiery. Reguły chyba znasz ichniejszego championatu.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 OK. Dzięki. Ale moim baskom brakuje jeszcze od 1 do 3 wniosków, w zalezności od psiaka. I tak np. Felce brakuje 1, Farikowi 2, a Gusiowi - 3. Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 mojej Zadrze tez 3 brakuje :) dobrze ze Tess i lanc juz pokonczyli ! Quote
bajadera Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]I pamiętajcie, że ma to być z dwu sezonów wystawowych.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Tak, to wiem. Ja zaczęłam Championat Słowacji już w 2004 lub 2003 roku. pzdr. Quote
Flaire Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dorosły championat Apci zakończony w Katowicach, wniosek wysłany elektronicznie 5 maja, przyszedł podaj w środę, czyli 14 czerwca. To chyba jakiś rekord! :multi: Quote
Gwarek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Flaire']Dorosły championat Apci zakończony w Katowicach, wniosek wysłany elektronicznie 5 maja, przyszedł podaj w środę, czyli 14 czerwca. To chyba jakiś rekord! :multi:[/quote] Podejrzewam jakieś znajomości :cool3: W tym przedsiębiorstwie nikt nie pracuje tak sprawnie:evil_lol: Gdy wysłałaś wniosek to dostałaś jakieś potwierdzenie, że doszedł? Quote
Flaire Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Gwarek']Podejrzewam jakieś znajomości :cool3: [/quote]Żadnych znajomości! :-) [quote name='Gwarek']Gdy wysłałaś wniosek to dostałaś jakieś potwierdzenie, że doszedł?[/quote]Nic, zero. Dopiero co pisałam w jakimś innym wątku, że złożyłam i nic nie słyszałam, więc wybieram się na Nowy Świat. No i okazało się, że certyfikat przyszedł poprzedniego dnia (pies z mojej hodowli, ale nie mój, więc przyszedł nie na mój adres). Data wystawienia: 26.5, a więc w trzy tygodnie po złożeniu wniosku! :-) Quote
Gwarek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No, to gratuluję podwójnie: i championatu i szybkości obsługi :D Quote
Flaire Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Gwarek']No, to gratuluję podwójnie: i championatu i szybkości obsługi :D[/quote]Hihi, dzięki! Pewnie jej chcieli po prostu prezent urodzinowy zrobić tym championatem - wystawiony 26.5, a ona poprzedniego dnia, 25.5, skończyła właśnie dwa latka! :-) Quote
bajadera Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja myślę, że trochę się wyrobili w zarządzie głównym. Dużo zależy też od oddziałów, czy terminowo nadsyłają protokoły i czy bez błędów.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Martyna Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 No to teraz trzymajcie kciuki za Mlodziezowy Ch. Tio ;-) wniosek wyslalam [B]7.05[/B] :D oczywiscie napisze jak juz dostane do lapki papierek :) Quote
BeataG Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja myślę, że trochę się wyrobili w zarządzie głównym. Dużo zależy też od oddziałów, czy terminowo nadsyłają protokoły i czy bez błędów.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ano właśnie. Ja cały czas czekam na młodzieżowy championat mojego psa zakończony w Katowicach, bo w sprawozdaniu z wystawy, na której championat zaczął (krajowa I grupy w październiku w Krakowie) zamiast na liście Zwycięzców Młodzieży został umieszczony na liście zdobywców CWC. :roll: Miał wtedy dokładnie 9 miesięcy i 8 dni i ledwo co się do młodzieży załapał. :evil_lol: No i tak sobie czekamy na sprostowanie z Krakowa już ponad 3 tygodnie. :angryy: Quote
Recommended Posts