Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To teraz ja "pochwale" Rumunski Zwiazek :lol:

Dzisiaj otrzymalam dyplom ChRO, za tytul zdobyty.....

.........we wrzesniu 2005 :evil_lol:

9 miesiecy im to zajelo, preznie dzialaja, nie ma co :shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozbisurmaniłaś się w tych Championatach!!! :lol: A pieski dostały jakieś nagrody?
pzdr.[/quote]
Oj tak!!! każdy zalicza dodatkowe dawki miziania ;)

Posted

[quote name='Noelani']To teraz ja "pochwale" Rumunski Zwiazek :lol:

Dzisiaj otrzymalam dyplom ChRO, za tytul zdobyty.....

.........we wrzesniu 2005 :evil_lol:

9 miesiecy im to zajelo, preznie dzialaja, nie ma co :shake:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]No ja czekałam na championat Słowacji 11 miesięcy. Po interwencji okazało się, że jest wystawiony, tylko ktoś go zapomniał wysłać.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Ja w miarę szybko dostałam Mł.Ch.Pl i Ch.Pl. co nie znaczy że jestem zadowolona ;) Przysłali z błędami i muszę odesłać do poprawki :roll:

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]No ja czekałam na championat Słowacji 11 miesięcy. Po interwencji okazało się, że jest wystawiony, tylko ktoś go zapomniał wysłać.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Ło matko1 Nie strasz. Ja mam w planach skończenie Championatu Słowacji...
Pzdr.

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Asiaczek, pamiętaj, że za wystawienie championatu Słowacji płaci się. Nie pamiętam ile, ale to znajdziesz na stronie SKJ lub Ci napiszą, gdy wyślesz do nich papiery. Reguły chyba znasz ichniejszego championatu.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Dorosły championat Apci zakończony w Katowicach, wniosek wysłany elektronicznie 5 maja, przyszedł podaj w środę, czyli 14 czerwca. To chyba jakiś rekord! :multi:

Posted

[quote name='Flaire']Dorosły championat Apci zakończony w Katowicach, wniosek wysłany elektronicznie 5 maja, przyszedł podaj w środę, czyli 14 czerwca. To chyba jakiś rekord! :multi:[/quote]

Podejrzewam jakieś znajomości :cool3:
W tym przedsiębiorstwie nikt nie pracuje tak sprawnie:evil_lol:
Gdy wysłałaś wniosek to dostałaś jakieś potwierdzenie, że doszedł?

Posted

[quote name='Gwarek']Podejrzewam jakieś znajomości :cool3: [/quote]Żadnych znajomości! :-)

[quote name='Gwarek']Gdy wysłałaś wniosek to dostałaś jakieś potwierdzenie, że doszedł?[/quote]Nic, zero. Dopiero co pisałam w jakimś innym wątku, że złożyłam i nic nie słyszałam, więc wybieram się na Nowy Świat. No i okazało się, że certyfikat przyszedł poprzedniego dnia (pies z mojej hodowli, ale nie mój, więc przyszedł nie na mój adres). Data wystawienia: 26.5, a więc w trzy tygodnie po złożeniu wniosku! :-)

Posted

[quote name='Gwarek']No, to gratuluję podwójnie: i championatu i szybkości obsługi :D[/quote]Hihi, dzięki! Pewnie jej chcieli po prostu prezent urodzinowy zrobić tym championatem - wystawiony 26.5, a ona poprzedniego dnia, 25.5, skończyła właśnie dwa latka! :-)

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja myślę, że trochę się wyrobili w zarządzie głównym. Dużo zależy też od oddziałów, czy terminowo nadsyłają protokoły i czy bez błędów.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja myślę, że trochę się wyrobili w zarządzie głównym. Dużo zależy też od oddziałów, czy terminowo nadsyłają protokoły i czy bez błędów.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ano właśnie. Ja cały czas czekam na młodzieżowy championat mojego psa zakończony w Katowicach, bo w sprawozdaniu z wystawy, na której championat zaczął (krajowa I grupy w październiku w Krakowie) zamiast na liście Zwycięzców Młodzieży został umieszczony na liście zdobywców CWC. :roll: Miał wtedy dokładnie 9 miesięcy i 8 dni i ledwo co się do młodzieży załapał. :evil_lol: No i tak sobie czekamy na sprostowanie z Krakowa już ponad 3 tygodnie. :angryy: