Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
....daj ładna fotkę Daszeńki ,moze na naszym terenie ktos bedzie chetny na malutką....:loveu:

A te na stronie 44 i 45 nie sa ładne ? :placz:

Posted

brazowa1 napisał(a):
ale nie dawajcie fotek z szczesliwym psem.Bo gdybym ja popatrzyla na takie zdjecie,to pomyslalbym:pies spi w łóżku,ma zabawki,po co ja mam ja z tego raju zabierac?

no i jak tu dogodzic. Bezzebnej, bezwłosej nie pokazywac, bo wygląda jak starucha. ładnej w poscieli tez nie, bo za szczęsliwa. To moze zrobimy tak....Gameta przywiąze ją do drzewa na łancuchu....i zrobi zdjęcie:multi::scared:

Posted

Charly napisał(a):
i co? nikt z sensem nie dzwonil?

Dzwoniła kobieta dla odmiany z Wladysławowa - brzmiała sensownie, ma się zastanowić. O ile to nie jest podpucha tej kobiety z Jastarni :shake:

Posted

a w krotych ogloszeniach jest podany nr do Ciebie gameto? na cafeanimal?
Do mnie z,allegro tez dzwonila babka-strasznie fajna,ale-jako ,ze to powazna decyzja to ma sie zastanowić

Posted

brazowa1 napisał(a):
a w krotych ogloszeniach jest podany nr do Ciebie gameto? na cafeanimal?
Do mnie z,allegro tez dzwonila babka-strasznie fajna,ale-jako ,ze to powazna decyzja to ma sie zastanowić

Wszędzie poza allegro :)

Posted

[quote name='brazowa1']Taka bedzie

To zniknie jej ten czupurny grzywacz na głowie?:oops:...a taka zabawna z nim!:evil_lol:

Ale jaktrzeba,to trzeba! Wy wiecie lepiej!

Daszeńko...pooglądałaś obrazek? To wiesz do czego dążyć! Powodzenia:loveu:

Posted

:Dog_run::loveu:Wkoncu do was przylecialam , od rana nie zagladalam :multi:Jak Daszenka i pancia sis czuja dzis? Buziaczkiii przesylam dla wszystkich trzech sztuk -Gamecia :buzi: Koksiu :buzi: Daszenka:buzi:trzymajcie sie cieplo w te wstretna pogode :shake: no kiedy zima pojdzie sobie w sina dal?!

Posted

gameta napisał(a):
Dasza kategorycznie odmawia wyglądać tak jak na obrazku :eviltong: Fryz na chińskiego grzywacza bardzo jej leży ;)

Daszce prosze przypomniec,ze jest PUDELKIEM.I albo kitka na głowce albo bombka i jak bedzie chodzila rozczochrana,to jej na pewno ta grzywe zlikwiduje.

Posted

[quote name='gameta']Dasza kategorycznie odmawia wyglądać tak jak na obrazku :eviltong: Fryz na chińskiego grzywacza bardzo jej leży ;)

...hihihi...moja krew!:eviltong:...nie ma jak to piękna grzywa!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...tylko cioteczka bronsowa cóś niezadowolona!:evil_lol: