giselle4 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ....daj ładna fotkę Daszeńki ,moze na naszym terenie ktos bedzie chetny na malutką....:loveu: Quote
gameta Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 giselle4 napisał(a):....daj ładna fotkę Daszeńki ,moze na naszym terenie ktos bedzie chetny na malutką....:loveu: A te na stronie 44 i 45 nie sa ładne ? :placz: Quote
giselle4 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='gameta']A te na stronie 44 i 45 nie sa ładne ? :placz: sliczneeeeeeeee jutro przeslę linka do jej ogłoszeń:multi::evil_lol: nooo przepraszam cioteczko Dasza - Zwierzaki - cafeanimal.pl to jest najpiekniejsza Dasza:multi::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ale nie dawajcie fotek z szczesliwym psem.Bo gdybym ja popatrzyla na takie zdjecie,to pomyslalbym:pies spi w łóżku,ma zabawki,po co ja mam ja z tego raju zabierac? Quote
Charly Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 brazowa1 napisał(a):ale nie dawajcie fotek z szczesliwym psem.Bo gdybym ja popatrzyla na takie zdjecie,to pomyslalbym:pies spi w łóżku,ma zabawki,po co ja mam ja z tego raju zabierac? no i jak tu dogodzic. Bezzebnej, bezwłosej nie pokazywac, bo wygląda jak starucha. ładnej w poscieli tez nie, bo za szczęsliwa. To moze zrobimy tak....Gameta przywiąze ją do drzewa na łancuchu....i zrobi zdjęcie:multi::scared: Quote
brazowa1 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 nooo,ma byc taka ladna jak na lozkowej fotce,ale nie taka zadowolona.Zabrac jej piłeczke. Quote
kordonia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 u nas w schronie od wczoraj jest kolejny pudel :placz: Znów dziesięcioletni :-( Bardzo smutny, ciągle przy kracie :-( Quote
gameta Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jesteście okrutne dla mojego pudla :mad: Czekajcie, jeszcze ja wam porobię zdjęć :diabloti: Quote
Nadziejka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :evil_lol::evil_lol:okrytne okrutniscie:lol::loveu:ale to z milosciii :multi::evil_lol::loveu: Quote
gameta Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Charly napisał(a):i co? nikt z sensem nie dzwonil? Dzwoniła kobieta dla odmiany z Wladysławowa - brzmiała sensownie, ma się zastanowić. O ile to nie jest podpucha tej kobiety z Jastarni :shake: Quote
brazowa1 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a w krotych ogloszeniach jest podany nr do Ciebie gameto? na cafeanimal? Do mnie z,allegro tez dzwonila babka-strasznie fajna,ale-jako ,ze to powazna decyzja to ma sie zastanowić Quote
gameta Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 brazowa1 napisał(a):a w krotych ogloszeniach jest podany nr do Ciebie gameto? na cafeanimal? Do mnie z,allegro tez dzwonila babka-strasznie fajna,ale-jako ,ze to powazna decyzja to ma sie zastanowić Wszędzie poza allegro :) Quote
brazowa1 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 gameta,moze jednak daj ogloszenie do "Mojego psa",instrukcje moge podeslac jeszcze raz,jakby co... Quote
Charly Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 mała pudliczka Daszeńka nadal bezdomna:shake: Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ...GAMETKA ,ROBIMY DALEJ OGŁOSZENIA DZIEWCZYNA JEST CUDOWNA:loveu: Quote
brazowa1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jest i dlatego trzeba ja pokazywac swiatu. Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='brazowa1']Taka bedzie To zniknie jej ten czupurny grzywacz na głowie?:oops:...a taka zabawna z nim!:evil_lol: Ale jaktrzeba,to trzeba! Wy wiecie lepiej! Daszeńko...pooglądałaś obrazek? To wiesz do czego dążyć! Powodzenia:loveu: Quote
gameta Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dasza kategorycznie odmawia wyglądać tak jak na obrazku :eviltong: Fryz na chińskiego grzywacza bardzo jej leży ;) Quote
Nadziejka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :Dog_run::loveu:Wkoncu do was przylecialam , od rana nie zagladalam :multi:Jak Daszenka i pancia sis czuja dzis? Buziaczkiii przesylam dla wszystkich trzech sztuk -Gamecia :buzi: Koksiu :buzi: Daszenka:buzi:trzymajcie sie cieplo w te wstretna pogode :shake: no kiedy zima pojdzie sobie w sina dal?! Quote
brazowa1 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 gameta napisał(a):Dasza kategorycznie odmawia wyglądać tak jak na obrazku :eviltong: Fryz na chińskiego grzywacza bardzo jej leży ;) Daszce prosze przypomniec,ze jest PUDELKIEM.I albo kitka na głowce albo bombka i jak bedzie chodzila rozczochrana,to jej na pewno ta grzywe zlikwiduje. Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='gameta']Dasza kategorycznie odmawia wyglądać tak jak na obrazku :eviltong: Fryz na chińskiego grzywacza bardzo jej leży ;) ...hihihi...moja krew!:eviltong:...nie ma jak to piękna grzywa!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...tylko cioteczka bronsowa cóś niezadowolona!:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 mozna ponowic na Trojmiejskich ogloszenie Daszenki? Nie musi byc wyroznione. Quote
Recommended Posts