Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magicnesca']Jak Wam sie podoba współpraca "BLACK & WHITE"

:loveu: :-o :evil_lol:
Białaski ssą czarną :crazyeye:, a ich mama patrzy zazdrośnie :cool3: :loveu: :multi:

Posted

carolinascotties ja tego szkota widziałam już podczas kampani wyborczej i miłam nadzieję , że już go zdążyli doprowadzić do ładu ale jak widać nie, no cóż widać tak lubią

NIna czym nas jeszcze zaskoczysz??? czy ty pracujesz nad nową rasą? może dwa w jednym dla pogodzenia Twoich pasji?

może ściepa na fryzjera dla prezydentowej psa

Posted

[quote name='dorota07']carolinascotties ja tego szkota widziałam już podczas kampani wyborczej i miłam nadzieję , że już go zdążyli doprowadzić do ładu ale jak widać nie, no cóż widać tak lubią

Ten pies wygląda tak, że naprawdę parę osób wzięło go za skye terriera, ze względu na stan uwłosienia. Ja też patrzałam jak sroka w gnat, z której strony on jest szkot.

Posted

jaka prezyntetowa taki i piesek :placz: :placz: no smutno ze az tak musial trafilc biedaczek.... a Wojenka to niby kto strzyze te biedne stworzenie????? no koniecznie !!! napisz ..jak juz ponoc wiesz .....

Posted

dorota07 napisał(a):
ufff! to dobrze a była u niego?

Była :cool3: i po wyjściu piesek mógłby iść na wystawę :razz: - tak dobrze zrobiony to chyba nigdy nie był ;) .
Szkoda,że na zdjęciu nie widnieje jako elegancki piesek,ale cóż...:roll:
A ja nie wim czy tak publicznie mogę podawać co to za fryzjer :eviltong: .

Posted

Cale szczescie, ze szkot prezydentowej odwiedzil fryzjera bo na tym zdjeciu to jakis koszmarek :roll:
Magicnesca, swietna ta wspolpraca czarno-biala :loveu: A westiczka jaka tolerancyjna, ze sie pozwala czarnej wtryniac do dzieci :crazyeye:

Posted

[quote name='sirion']Ten pies wygląda tak, że naprawdę parę osób wzięło go za skye terriera, ze względu na stan uwłosienia. Ja też patrzałam jak sroka w gnat, z której strony on jest szkot.
Wiesz że ja to samo pomyślałem, kiedy zobaczyłem tę fotkę - wykapany skye :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='dorota07']carolinascotties ja tego szkota widziałam już podczas kampani wyborczej i miłam nadzieję , że już go zdążyli doprowadzić do ładu ale jak widać nie, no cóż widać tak lubią

NIna czym nas jeszcze zaskoczysz??? czy ty pracujesz nad nową rasą? może dwa w jednym dla pogodzenia Twoich pasji?

:evil_lol: Dwa w jednym już "wyprodukowali" i chyba wyjśćiówki są ciekawsze!:razz:

Posted

Sluchajcie a czy szkotowi rwie sie gorna linie do lysego czy tylko wyrownuje??
Generalnie Panie Sedziny w wilnie mialy ubaw ze mnie z powodu przygotowania, ale Pani Ivanisheva powiedziala mi ze ten moj jest duzo lpeszy niz niektore lepiej przygotowane - a to przeciez ja wiem hihi

Posted

[quote name='zadziorny']Wiesz że ja to samo pomyślałem, kiedy zobaczyłem tę fotkę - wykapany skye :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Naprawdę zdjątko było oglądane przez fachowca, który zobaczył w nim to co ja czyli skye'a. I zeby było śmieszniej to uzył go jako ilustracji na sympozjum na temat stanu rasy, jak ja promować itp... Biedak nie jest Polakiem i nie zna opinii o właścicielu psiaka.

Posted

jaszczurka napisał(a):
Cale szczescie, ze szkot prezydentowej odwiedzil fryzjera bo na tym zdjeciu to jakis koszmarek :roll:
Magicnesca, swietna ta wspolpraca czarno-biala :loveu: A westiczka jaka tolerancyjna, ze sie pozwala czarnej wtryniac do dzieci :crazyeye:

Sama byłam w :crazyeye: szoku, bo westie sa zadziory .Bo to ,że Hurly(szkotka ) karmiła z petitka na zmiane to było dla nas jakoś do przyjęcia ale ,że Andzia pozwoliła:crazyeye: .Ale te szkoty maja w sobie to "coś" i wszyscy je tolerują ,kochaja nawet westie:evil_lol: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...