Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Wiecie co właśnie weszłam na" rodzinno-szkocią" stronę
i :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
http://www.filisite-brash.ru/champ.htm
Sama nie wiedzialam ,że mają aż takie sukcesy.
Jednak wiecie co istnieje intuicja babska.
Jak mąż mojej koleżanki rosjanin pojechał do Moskwy do rodziny to poprosiłam aby się dowiedział o szczeniczki z tej hodowli , bo zdjęcie Valentiny z Raglanem Artist tak zauroczyło ,że powiedziałam ,że bardzo zależy mi mieć szczeniaczka , bo mam wrażenie ,że to zdjęcie przemawia do mnie i jakby tą babkę ze zdjęcia znała:).
Może to,śmieszne ,ale uważam ,że to intuicja:multi: .
Wtedy w Polsce oprócz Poznania w 2000 roku to prawie Popovej nikt nie znał ,bardziej znana był Leonova. I nie istniała jeszcze jej strona internetowa.
Nawet nie którzy twierdzili i twierdzą nadal ,że kupiłam jakieś "odpady ruskie",
Wiecie jestem dumna :multi: z takich "odpadów" i że mam szkoty z hodowli Valentiny Popovej i to w dodatku będę nieskromna :oops: jako pierwsza w Polsce z jej hodowli

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SALUX']Tak czysto teoretycznie imię powinno być na "C"....Nina szukaj bo pretendujesz na Matkę Chrzestną:eviltong:
Wczoraj trochę miałm pracy (przy stronach internetowych:diabloti: )
Ale cały czas myślałam nad imieniem tygrysicy:)
Najbardziej mi sie podoba COFFE IRISH -( zawsze wiedziałam ,że kawa to nałog:evil_lol: )ale jeszcze moje inne propozycje to :
CHERRY
CHANTAL
CHANEL
CARMEN
CHILI
CONTRA
CARRERA
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dla mojej pupilki:cool3:

Posted

Ups....sorki...nawaliłam czasowo ale..musiałam sobie prąd kupić bo mi się niespodziewanie:mad: skończył i straciłam kontakt z cywilizacją:cool3: No ale juz jestem.
Nina bardzo ładne, dorota07 - mnie też wpadło to imię w...oko ale COFFE IRISH jest super! Wszak są dwie dziewczynki więc wszystko da sie pogodzić.:eviltong:

Posted

Olu ,czyli "moja" tygrysica COFFE IRISH :multi: :Cool!: :cunao:
Wiecie teraz się nie dziwię ,że SzOlka była nie zadowolna ze zmian Scottieserwisu ,bo to super przeżycie dla mnie cos nowego:lol:
Ale na pocieszenia ma tak fantastycznego chłopaka sama słodycz :tort:
A mamą chrzestna czarnej zostaje Ela??? Fajnie by było:lol:

Posted

Ja jestem otwarta na wszystkie propozycje. W "mojej rodzince" każda miła ciotka mile widziana. A z Wami dziewczyny, Nino i Elu mamy wspólnie przetarte szlaki z dawnych lat w grupie II. Ela wie że miałąm półbrata jej suni KOLA Cerber a w rotkach wystawiałam wielokrotnie przepięknego MATROSA z DOmu Spajka.:p

Posted

Co tu tak cicho.... pijecie popołudniową herbatkę? :cool3:
Nino, oglądałam stronę... zaiste imponujące osiągnięcia, a jakie piękne psy:multi: , nawet "ruskie odpady" potrafią być piękne:p , rzekłabym nawet, że piękniejsze niż niektóre polskie gwiazdy, ale to rzecz gustu;)

Posted

Ja niestety :placz: jeszcze w pracy i jeszcze trochę posiedzę ,zreszta jutro też ,ale popołudniu wreszcie weekend:multi:
Dobrze ,że chociaż net jest w pracy i mam czasami mozliwość wglądu:evil_lol:
Też jestem dumna ze moje odpady są z takiej hodowli i jeszcze jakie charaktery cudowne mają:p

Posted

coś te odpady toksyczne

[SIZE=7]bo zarażają!!!!!!!!!!!!!!!
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ja tez lubie kawke dobrej jakosci ale to imie jakos nie pasi do szkota (ze wzgledu na ta irlandzkosc):P wydaje mi sie ..szczegolnie ze Salux ma juz szkotke z imieniem zwiazanym z kawa (zreszta niczego sobie dziewczynka:))
ja tam nie umiem wymyslac imion ale moze moj typ:
Corso
Capriciosa
Condeliza
Caracorum(nie jeden juz sie na jej szczytach przejechal:P)
chupacabra(hihihi,brazylijski odpowiednik loch ness)
no pomysle jeszcze :P

Posted

Super są te foty:lilangel: :lilangel: :lilangel: Latająca Mishka:evil_lol:

Hej ,hej znowu sama muszę kawe pić i zaraz do pracy:placz: a wlolałabym siedzieć i patrzeć na łażące "zarazki";)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...