Magicnesca Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wiecie co właśnie weszłam na" rodzinno-szkocią" stronę i :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: http://www.filisite-brash.ru/champ.htm Sama nie wiedzialam ,że mają aż takie sukcesy. Jednak wiecie co istnieje intuicja babska. Jak mąż mojej koleżanki rosjanin pojechał do Moskwy do rodziny to poprosiłam aby się dowiedział o szczeniczki z tej hodowli , bo zdjęcie Valentiny z Raglanem Artist tak zauroczyło ,że powiedziałam ,że bardzo zależy mi mieć szczeniaczka , bo mam wrażenie ,że to zdjęcie przemawia do mnie i jakby tą babkę ze zdjęcia znała:). Może to,śmieszne ,ale uważam ,że to intuicja:multi: . Wtedy w Polsce oprócz Poznania w 2000 roku to prawie Popovej nikt nie znał ,bardziej znana był Leonova. I nie istniała jeszcze jej strona internetowa. Nawet nie którzy twierdzili i twierdzą nadal ,że kupiłam jakieś "odpady ruskie", Wiecie jestem dumna :multi: z takich "odpadów" i że mam szkoty z hodowli Valentiny Popovej i to w dodatku będę nieskromna :oops: jako pierwsza w Polsce z jej hodowli
Magicnesca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Olu już się melduję przy :kaffee_2: .WŁaśnie poszłam do kuchni zrobić kawę i zarazki mnie zatrzymały :evil_lol: Już zaczynają wychodzić :loveu:
dorota07 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 witam!!!!! ja też przy kawie wstawiam filmiki z niedzieli konkurencje finałowe w Nowej Rudzie. wystawy nowa ruda 2006
Magicnesca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='SALUX']Tak czysto teoretycznie imię powinno być na "C"....Nina szukaj bo pretendujesz na Matkę Chrzestną:eviltong: Wczoraj trochę miałm pracy (przy stronach internetowych:diabloti: ) Ale cały czas myślałam nad imieniem tygrysicy:) Najbardziej mi sie podoba COFFE IRISH -( zawsze wiedziałam ,że kawa to nałog:evil_lol: )ale jeszcze moje inne propozycje to : CHERRY CHANTAL CHANEL CARMEN CHILI CONTRA CARRERA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dla mojej pupilki:cool3:
SALUX Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ups....sorki...nawaliłam czasowo ale..musiałam sobie prąd kupić bo mi się niespodziewanie:mad: skończył i straciłam kontakt z cywilizacją:cool3: No ale juz jestem. Nina bardzo ładne, dorota07 - mnie też wpadło to imię w...oko ale COFFE IRISH jest super! Wszak są dwie dziewczynki więc wszystko da sie pogodzić.:eviltong:
dorota07 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 SALUX ja już ma swoje chrześnice ja tylko popieram Ninę w pretendowaniu do mamuśki chrzestnej jej propozycje na imiona są wszystkie super
Magicnesca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Olu ,czyli "moja" tygrysica COFFE IRISH :multi: :Cool!: :cunao: Wiecie teraz się nie dziwię ,że SzOlka była nie zadowolna ze zmian Scottieserwisu ,bo to super przeżycie dla mnie cos nowego:lol: Ale na pocieszenia ma tak fantastycznego chłopaka sama słodycz :tort: A mamą chrzestna czarnej zostaje Ela??? Fajnie by było:lol:
SALUX Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja jestem otwarta na wszystkie propozycje. W "mojej rodzince" każda miła ciotka mile widziana. A z Wami dziewczyny, Nino i Elu mamy wspólnie przetarte szlaki z dawnych lat w grupie II. Ela wie że miałąm półbrata jej suni KOLA Cerber a w rotkach wystawiałam wielokrotnie przepięknego MATROSA z DOmu Spajka.:p
dorota07 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :painting: :painting: :painting: no to prawie rodzinka
HaNisia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Co tu tak cicho.... pijecie popołudniową herbatkę? :cool3: Nino, oglądałam stronę... zaiste imponujące osiągnięcia, a jakie piękne psy:multi: , nawet "ruskie odpady" potrafią być piękne:p , rzekłabym nawet, że piękniejsze niż niektóre polskie gwiazdy, ale to rzecz gustu;)
Magicnesca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja niestety :placz: jeszcze w pracy i jeszcze trochę posiedzę ,zreszta jutro też ,ale popołudniu wreszcie weekend:multi: Dobrze ,że chociaż net jest w pracy i mam czasami mozliwość wglądu:evil_lol: Też jestem dumna ze moje odpady są z takiej hodowli i jeszcze jakie charaktery cudowne mają:p
dorota07 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 coś te odpady toksyczne [SIZE=7]bo zarażają!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tak bardzo toksyczne ,że wciągu niespełna dwóch lat u mnie już było tak Towarzystwo rusko-fińskie:evil_lol:
jaszczurka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 COFFE IRISH super imie. Tez bardzo lubie kawe, szczegolnie mrozona, latem ;) Wiecie co mam nadzieje ze jak kiedys spelnie moje szkocie marzenie to bedzie pregusek.
Fritz Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ja tez lubie kawke dobrej jakosci ale to imie jakos nie pasi do szkota (ze wzgledu na ta irlandzkosc):P wydaje mi sie ..szczegolnie ze Salux ma juz szkotke z imieniem zwiazanym z kawa (zreszta niczego sobie dziewczynka:)) ja tam nie umiem wymyslac imion ale moze moj typ: Corso Capriciosa Condeliza Caracorum(nie jeden juz sie na jej szczytach przejechal:P) chupacabra(hihihi,brazylijski odpowiednik loch ness) no pomysle jeszcze :P
Fritz Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A tak poza tym to okazalo sie ze mam latajacego szkota:P:multi: :multi: :multi: :multi: :
Magicnesca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Super są te foty:lilangel: :lilangel: :lilangel: Latająca Mishka:evil_lol: Hej ,hej znowu sama muszę kawe pić i zaraz do pracy:placz: a wlolałabym siedzieć i patrzeć na łażące "zarazki";)
dorota07 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Fritz jak zawsze asa z rękawa wyciągnie!!!! a dokąd to tak leci twój skarb?
dorota07 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 W końcu Emilka zmieniła swój obiekt porządania i ja mam spokój -- gorzej z żółwiem!!!!
dorota07 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 fotosik lepszy od żaby szybciej przerabia fotki polecam
Wojenka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witam wszystkich po przerwie :p Fritz,Mishka jak polatucha :lol: :evil_lol: . Ale dzisiaj pikna pogoda była.... :)
Recommended Posts