Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magicnesca']
Zadziorny co z BOSem ???Czy aby nie zaginął w tym Poznaniu???
:loveu:
Pojechał na tydzień nad morze zabezpieczyć swoją przyczepę kampingową na zimę :roll: :razz: :p
[quote name='Magicnesca']
Zadziorny może się doczekam odwiedzin i zobaczenia na "żywo zarazki":razz:
Bardzo chętnie :multi:. Jak tylko bos wróci to go do Was za uszy przytargam :cool3: :loveu: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Bardzo chętnie :multi:. Jak tylko bos wróci to go do Was za uszy przytargam :cool3: :loveu: :lol:

:multi: :multi: :multi: Już się cieszę i nie mogę doczekać się na Wasze odwiedziny!!!:multi: :multi: :multi:

Carolinko dziękuję za całusy dla "zarazków " ,ucałuj :loveu: swoją ekipę;)

Posted

o Boziuuu!!! od razu lepiej na serduchu a micha cieszy się od ucha do ucha, muszę tą pindulę mieć na oku. pamiętaj dasz mi znać gdzie trafi i jak będzie sie wabić to moja córcia chrzestna
a Maciuś skarbeńku jakie ty masz kurwi w oczach!!!!, piękne berberysy w tle

Posted

[quote name='dorota07']o Boziuuu!!! od razu lepiej na serduchu a micha cieszy się od ucha do ucha, muszę tą pindulę mieć na oku. pamiętaj dasz mi znać gdzie trafi i jak będzie sie wabić to moja córcia chrzestna
a Maciuś skarbeńku jakie ty masz kurwi w oczach!!!!, piękne berberysy w tle
Elu to przez te kurwiki tak mnie wzięło :evil_lol:
Bedę Cie informować specjalnie i zdawać fotograficzne relacje o Twojej chrześnicy;) :loveu:
O imieniu to myslę ,że jak Ania zdecyduje wstępnie na jaka litere to sama Cie poproszę o imie dla chrzestnicy:lol: :loveu:

Posted

[quote name='dorota07']emilka z piekła rodem
Super efekt:diabloti: !!!!
A ja dodam jeszcze uciekające szkoty przed moim aparatem:evil_lol: :angryy:

Właśnie tak mnie słuchają .:crazyeye: Ja ich wołam a one w druga stronę:angryy:

Posted

[quote name='dorota07']proponuję nowy temat skoro Poznań za nami a przed długie wieczory "Wariacje" na temat szkotów co wy na to?
chipsy faktycznie wciągają

Szkoty są jeszcze bardziej:evil_lol: wciągające:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...