carolinascotties Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Całujemy piękne "zarazki":loveu: .Niech rosną zdrowo!!! :lol: Carolina i zarazy :)
zadziorny Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Magicnesca'] Zadziorny co z BOSem ???Czy aby nie zaginął w tym Poznaniu??? :loveu: Pojechał na tydzień nad morze zabezpieczyć swoją przyczepę kampingową na zimę :roll: :razz: :p [quote name='Magicnesca'] Zadziorny może się doczekam odwiedzin i zobaczenia na "żywo zarazki":razz: Bardzo chętnie :multi:. Jak tylko bos wróci to go do Was za uszy przytargam :cool3: :loveu: :lol:
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zadziorny']Bardzo chętnie :multi:. Jak tylko bos wróci to go do Was za uszy przytargam :cool3: :loveu: :lol: :multi: :multi: :multi: Już się cieszę i nie mogę doczekać się na Wasze odwiedziny!!!:multi: :multi: :multi: Carolinko dziękuję za całusy dla "zarazków " ,ucałuj :loveu: swoją ekipę;)
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Elu specjalny całus od czerwonej dla Ciebie:loveu:
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A tu specjalne całusy śle Maciuś dla Nitencji i Bo :evil_lol: :loveu: :iloveyou:
dorota07 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 o Boziuuu!!! od razu lepiej na serduchu a micha cieszy się od ucha do ucha, muszę tą pindulę mieć na oku. pamiętaj dasz mi znać gdzie trafi i jak będzie sie wabić to moja córcia chrzestna a Maciuś skarbeńku jakie ty masz kurwi w oczach!!!!, piękne berberysy w tle
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='dorota07']o Boziuuu!!! od razu lepiej na serduchu a micha cieszy się od ucha do ucha, muszę tą pindulę mieć na oku. pamiętaj dasz mi znać gdzie trafi i jak będzie sie wabić to moja córcia chrzestna a Maciuś skarbeńku jakie ty masz kurwi w oczach!!!!, piękne berberysy w tle Elu to przez te kurwiki tak mnie wzięło :evil_lol: Bedę Cie informować specjalnie i zdawać fotograficzne relacje o Twojej chrześnicy;) :loveu: O imieniu to myslę ,że jak Ania zdecyduje wstępnie na jaka litere to sama Cie poproszę o imie dla chrzestnicy:lol: :loveu:
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='dorota07']emilka z piekła rodem Super efekt:diabloti: !!!! A ja dodam jeszcze uciekające szkoty przed moim aparatem:evil_lol: :angryy: Właśnie tak mnie słuchają .:crazyeye: Ja ich wołam a one w druga stronę:angryy:
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A to jeszcze przed ucieczką przede mną i aparatem:evil_lol: Nasza cudownie przywrócona do życia AGATKA ŁATKA z Dziada Pradziada - córka Roberta
Nitencja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Magicnesca']A tu specjalne całusy śle Maciuś dla Nitencji i Bo :evil_lol: :loveu: :iloveyou: MACIUUUUUUUUUUSSSSSSS:loveu:
dorota07 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 za butelką wszędzie , nie patrzeć w tło!!!
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Elu stolik to najlepsze miejsce na trening i zabawe:evil_lol: Emilka musi sie spotkać kiedys z Mackiem:diabloti: :evil_lol:
dorota07 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nawiązując do browarka na wystawce w Poznaniu!!! dwa w jednym
Magicnesca Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Oj chyba przy takim browarku to sie świetnie z Mackiem dogadają.Wpradzie jego Pan lubi Tatrę :)
carolinascotties Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Oto Uszelinka - kolejny amator butelek :)
T.A.Scotties Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dorota07'] O kurcze! Emilka w piekle :diabloti: :angryy: ...
dorota07 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 proponuję nowy temat skoro Poznań za nami a przed długie wieczory "Wariacje" na temat szkotów co wy na to? chipsy faktycznie wciągają
Magicnesca Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dorota07']proponuję nowy temat skoro Poznań za nami a przed długie wieczory "Wariacje" na temat szkotów co wy na to? chipsy faktycznie wciągają Szkoty są jeszcze bardziej:evil_lol: wciągające:mad:
dorota07 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nie dam sie zwariować kiedyś chyba to zrobie albo moja rodzina
Magicnesca Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratulacje !!!!!!!!!!! Dla Nitencji i Matiska za skończenie MŁ.CH.PL.!!!!:multi: :cunao: :laola: i dla Sylwi i MISHKI za 3 miejsce za ocena doskonała!!!:multi: :cunao:
dorota07 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no to czekamy na relacje z Kielc...i na fotki...
Wojenka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ahoj z zamglonej Warszawy!Czy u Was też jest tak mgliście?:razz: Uciekam z piesami na spacerek.Dobrze,że one nie lubią wstawać rano :evil_lol: .
Recommended Posts