Magicnesca Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 vertragus napisał(a):dobrze,że tu czasem zaglądam bo mawet bym nie wiedziała ,że masz białe dzieci:crazyeye: a na westie .net sie pochwalić to niełaska?:mad: GRATLACJE:multi: :multi: :multi: :multi: Dziękuję Paulinko za gratulacje:loveu: Wybacz ze nie pochwalilam sie na westie .net ,ale sie juz poprawię i juz za chwile dam to wszystko przez te szkocie zarazki ,ze teraz siedze w tym miejscu:evil_lol:
weridiana Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 to ja prz okazji pozdrawiam reszte chrestnych :) milo byc w tak zacnym gronie :) przy okazji przypominam, ze prosze, aby imie happy axela dostala jaks wyjatkowo charakterna mala biala :diabloti: pozdr. axela (wystepujaca tu niestety pod nickiem weridiana :/ )
Fritz Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Magicnescaimiona super hiper piekne! nic dodac nic ujac:) Pozdrawiamy i zazdroszcze tym mamom chrzestnym ,ale nie wymyslalam imion bo balam sie ze bede wewnetrznie zmuszona by zaraz jechac do Ciebie po tego slooodkiego maluszka,tak jakto bylo z Misha:) bo sa takie wyjatkowo piekne!!! :-)
Fritz Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzis Mishka byla w odwiedzinach u kuzyna ,energiczny gosc z niego :multi: :multi: :
Magicnesca Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Magicnesca']A imiona dla białasków to narazie HAPPY AXELA - chrzestna Aneta zwana Axelą HAPPY NESS - chrzestna Flaire HAPPY NINA - chrzestna Dorota07 zwana Elą:) HAPPY HOCUS-POKUS- chrzestna HaNisia Czekam na ojca chrzestnego i jego propozycje dla dziewczynki:loveu: Jest ojciec chrzestny:multi: :multi: Zadziorny masz chrzestnicę,czyli HAPPY LITTLE GIRL:loveu:
borsaf Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Magicnesca, daj szczylowi rangę Majora. to przynajmniej tą kompania suczydel będzie rządził, a jeszcze w przyszlości może premierem zostanie:loveu:
swallow Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Magnicnesca - śliczne maluchy :loveu: :loveu: :loveu: zadziorny - to Cię kopnął zaszczyt :loveu: Mam WIELKĄ prośbe do szkociarzy. Czy ma ktos z Was zdjęcia pięknie przygotowanych szkotów do wystawy i mógłby mi je przesłać?? Najlepiej ujęcia ze wszystkich mozliwych stron :lol: . Dajcie znać, to wyslę swój mail na priva Fritz - fajne to zestawienie szkocko - walijskie :lol:
dorota07 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='swallow']Magnicnesca - śliczne maluchy :loveu: :loveu: :loveu: zadziorny - to Cię kopnął zaszczyt :loveu: Mam WIELKĄ prośbe do szkociarzy. Czy ma ktos z Was zdjęcia pięknie przygotowanych szkotów do wystawy i mógłby mi je przesłać?? Najlepiej ujęcia ze wszystkich mozliwych stron :lol: . Dajcie znać, to wyslę swój mail na priva Fritz - fajne to zestawienie szkocko - walijskie :lol: proponuję zajrzeć na stronkę Kennel Raglan moim skromnym zdaniem tam są fotki godne obejrzenia sama ma parę w moim archiwum to z innej str.
HaNisia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 zostałam chrzestną :loveu: :loveu: :loveu: :smilecol: :laola: :knajpa: idę to uczcić :) mam winko:p
SzOlka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: zostalam podwujna chrzestna:drink1: :drink1: za zarazki,niech przede wszystkim zdrowo rosna, a przyszli wlsaciciele beda pod szczegolna kontrola:megagrin:
dorota07 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no to zdrówko chrzestnych i zarazeczek biało-czarnych a Nina to chyba zrobiła coś takiego--- będziemy pilnie śledzić nasze dzieciaczki
Nitencja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Fritz filmik super :) Trudno za nimi bylo nadazyc hihi
carolinascotties Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Winszuję wszystkim Rodzicom Chrzestnym - pięknych córek i synów :loveu: Poproszę o podpisanie petycji znajdującej się w moim podpisie...
dorota07 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 wpisałam się z całą rodzinką córy posłały linka do wszystkich znajomych hasło nie damy zjeść przyjaciela Fritz faje fotki i filmik czy kąpiecie się Wszyscy w baseniku psiaki też?
Fritz Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='dorota07']wpisałam się z całą rodzinką córy posłały linka do wszystkich znajomych hasło nie damy zjeść przyjaciela Fritz faje fotki i filmik czy kąpiecie się Wszyscy w baseniku psiaki też? My czasami plywamy latem jak odwiedzamy rodzine ,jakby to byl moj basen to Misha cale lato by z niego nie wychodzila ,tak uwielbia wode(oczywiscie pod warunkiem jakby po chlorze nie zrobila sie przeniczna lub zaczely by jej wlosy wychodzic garsciami :evil_lol: :evil_lol: ) ,ale zabieramy ja na okloliczne bajorka (bo jeziorkami to trudno nazwac:) ) :
dorota07 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 pytam o ten basen bo właśnie Emilka też ma zapędy do wody, mam błisko rzekę i stale kombinuje jak tam wejść.........:roll:
Magicnesca Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Wczoraj "zarazki ":loveu: miały II tydzień MIÓD MALINA - chrzestna Dorota07 MY FAIR LADY - chrzestna SzOlka MIOU MIOU - chrzestna Nitencja MAGIC SPELL - chrzestna Flaire MACHU PICCU - chrzestna SzOlka Już dosyć sprawnie pełzają i cięzko zrobić im zdjecia:cool3:
SzOlka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :Cool!: jak ten czas leci, a te "moje" jakie piekne pyszczki maja:loveu: :calus: ogromne buziaczki od ciotki SzOlki w sam srodeczek przepieknych nochali (dupeczki tez prosze wycalowac:lol: )i nie zapomniec o reszcie rodzenstwa:nono:
dorota07 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dla całej piąteczki i dla białasków też!!!! po noseczkach i dupeczkach!!!!
Magicnesca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dziewczyny noski i dupeczki wycałowane, czarne i białe:evil_lol: :loveu:
carolinascotties Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę wycałować wszystkie piekne pituszki ode mnie i moich dziewczyn :) A tutaj moje szkociska w ...mikro baseniku :) http://video.google.com/videoplay?docid=2095034749234486023
Recommended Posts