Ibolya Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Fritz']a poza tym jest latwe dla przyszlych wlascicieli ,latwo zdrabniac i wybrac czesc z niego do nazwy psa np:Neska,Magi itp To może i ja wtrącę swoje "trzy grosze" :lol: Magicnesca jest super!!! (sama mam suczkę neskę:cool3: ) Jeszcze bardzo mi się podoba Machu Picchu :multi: Fajne jest też to, co zaproponowała Flaire, żeby nadać wszystkie imionka dwuczłonowe.
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Flaire']Na "Happy" to mnie się natychmiast kojarzy Happy Ness, co oczywiście nic nie znaczy i jest tylko grą słów (Happiness = Szczęście), ale na sunię można by wołać Neska, co dla Ciebie mogłoby być uciążliwe, bo taką już masz ;-), ale jeśli ją sprzedasz, to byłoby ok. :-) Flaire bardzo mi się to imie podoba jest zatwierdzone:multi: i tak wszystkie ida do ludzi to w domu zostaje jedna NESCA, czyli mam HAPPY AXELA HAPPY NESS jeszcze 2 imiona dla suczek i 1 dla chłopaka Dziś jeszcze zrobie zdjęcia maluchom Black & White i dam na strone i na dogomanię:lol: Ale będę miała świetne święta z taką 10 :evil_lol:
Flaire Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to jeszcze proponuję Happy Go Lucky. Po angielsku to znaczy "beztroski", a na pieska można wołać Lucky. :-)
dorota07 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale się ruszyło. fajnie no to jak mi strzeli do głowy odchować szkociaki to można na Was liczyć i Wasze pomysły na imiona, są super..
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Flaire napisał(a):No to jeszcze proponuję Happy Go Lucky. Po angielsku to znaczy "beztroski", a na pieska można wołać Lucky. :-) Niestety to imię juz miałam w westie , brat mamy maluchów, czyli HAPPY ANGEL. Zapomiałam ,że wbrew pozorom to tak łatwo nie jest bo już były u mnie 2 miotu westie na litere "H" Ale widze ,że podobają się nam takie same imiona . Flaire ,proszę o jeszcze:lol: :bigcool:
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='dorota07']Ale się ruszyło. fajnie no to jak mi strzeli do głowy odchować szkociaki to można na Was liczyć i Wasze pomysły na imiona, są super.. To jest super ,potem rodzice chrzestni nawet bardzo swoim chrześniakom kibicują . Pytają o nowych właścicieli itd... to jest takie fajne nawet dla przyszłych właścicieli. Już tak miałam w westach jak Ania ogłosiła taki konkurs na imię właśnie poprzedniego miotu na "HAPPY" Tu na zdjęciu Witek o nicku MAX na westikowym forum ze swoim chrześniakiem HAPPY MAXIEM
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Od razu rodzice chrześni są zaproszeni na URWISKOWO II w przyszłym roku . A tak było w Urwiskowie I - www.urwiskowo.cba.pl:multi:
dorota07 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 no !!!!kurcze trzeba sie sprężyć bo warto!!!!!!:smilecol:
Flaire Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ja już żadnych naprawdę dobrych pomysłów nie mam, ale może Happy Ending albo Happy End - troszkę chyba pesymistyczne w tym kontekscie ;-) Happy Birthday to Me Happy Ever After Happy Camper Happy Hour Happy Together Happy Returns Happy New Year Happy Birthday Mr. President Wszystkie te nazwy po angielsku coś znaczą, w razie potrzeby mogę spróbować wyjaśnić, co. ;-) (Mnie najbardziej podoba się Happy Camper dla chłopca).
Flaire Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jeszcze jedno dla dziewczynki: Happy Note - mozna wołać Nutka :-)
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Flaire']Ja już żadnych naprawdę dobrych pomysłów nie mam, ale może Happy Ending albo Happy End - troszkę chyba pesymistyczne w tym kontekscie ;-) Happy Birthday to Me Happy Ever After Happy Camper Happy Hour Happy Together Happy Returns Happy New Year Happy Birthday Mr. President Wszystkie te nazwy po angielsku coś znaczą, w razie potrzeby mogę spróbować wyjaśnić, co. ;-) (Mnie najbardziej podoba się Happy Camper dla chłopca). Też mi sie podoba, ale poczekajmy dajmy szanse innym na chrześniaka, chyba ze chcesz być matką chrzestną całej bandy:evil_lol:
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Może łatwiej będzie jak zaprezentuję "poranne ciepłe bułeczki" do :kaffee_2: Przypominam mamy już w koszyczku HAPPY AXELA HAPPY NESS HAPPY CAMPER ? - chłopak
dorota07 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 no istne cudeńka..... ja nie moge trzasnę dziś o podłogę... zdrowie małych HAPPY NINA!!!!!!!!!!! HAPPY BOJS!!!!!!!!!!!! HAPPY GERLS!!!!!!!!!!!!
Magicnesca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie ma sprawy załapałaś sie Elu na druga chrześnicę:razz: Masz już komplet black&white a dla równowagi tygodniowe"zarazki":loveu:
dorota07 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Magicnesca']Nie ma sprawy załapałaś sie Elu na druga chrześnicę:razz: Masz już komplet black&white a dla równowagi tygodniowe"zarazki":loveu:
dorota07 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Magicnesca']Może łatwiej będzie jak zaprezentuję "poranne ciepłe bułeczki" do :kaffee_2: Przypominam mamy już w koszyczku HAPPY AXELA HAPPY NESS HAPPY CAMPER ? - chłopak HAPPY BOJS!!!!!!!! HAPPY GERLS
scottieserwis Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ziaraźki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudowne są :) przyjade je zobaczyć :P nie wiem kiedy znów będe w internecie ale mysleć dalej ;) na 100% bede w poniedzialek :) a czy wczesniej sie okarze ;)
zadziorny Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Magicnesca'] Za to wczoraj miałam dokładnie powtórkę z przed tygodnia w wersji white,czyli mam 4 dziewczynki i 1 chłopak:multi: . Ja poproszę o imiona zaczynajace się HAPPY. Jedno juz mam HAPPY AXELA i jej mamę chrzestną:razz: Potrzebuję jeszcze imiona dla 3 dzieczynek i chłopaka:lol: Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Ja proponuję Happy Angel i Happy Hour :cool3: :loveu:
zadziorny Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Widzę że oba już były to jeszcze dodam Happy Day :roll: :lol:
dorota07 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Zabawę Mam Przednią A Obiad W Polu, Wygonią Mnie Z Domu !!!!
HaNisia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Urodziły się :loveu: :loveu: :loveu: :) Ja proponuję Happy hocus-pokus Happy hooligan(ka) ( dla najaktywniejszego)
Magicnesca Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No to wstępnie wyniki konkursu na imiona "zarazków " już mamy . Scottieserwis jeszcze to na 100% zweryfikuje w środę :) MIÓD MALINA - chrzestna Dorota07 MIOU MIOU [SIZE=2]- chrzestna Nitencja MY FAIR LADY - chrzestna SzOlka MAGIC SPELL - chrzestna Flaire i jedyny rodzynek MACHU PICCU - chrzestna po raz drugi SzOlka Zadziorny daj propozycje dla dzieczynki:cool3: zabierzemy jednego chrześniaka SzOlce aby było sprawiedliwie . Scottieserwis lubi jednak angielskie imiona - wyjątek zrobiła dla Eli na moją prośbę:evil_lol: . Może na Malwę by przystała ale już zaprzyjaźniona Dorota Kołodziej ma swoją suczkę tak nazwaną dlatego nie chce się dublować
Magicnesca Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A imiona dla białasków to narazie HAPPY AXELA - chrzestna Aneta zwana Axelą HAPPY NESS - chrzestna Flaire HAPPY NINA - chrzestna Dorota07 zwana Elą:) HAPPY HOCUS-POKUS- chrzestna HaNisia Czekam na ojca chrzestnego i jego propozycje dla dziewczynki:loveu:
zadziorny Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No dobra :roll:, dla "zarazki" proponuję Minerwa (niechaj będzie mądra :cool3:) lub Mona Lisa :roll:. Dla westiczki Happy Little Girl :cool1:
vertragus Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Magicnesca']A imiona dla białasków to narazie HAPPY AXELA - chrzestna Aneta zwana Axelą HAPPY NESS - chrzestna Flaire HAPPY NINA - chrzestna Dorota07 zwana Elą:) HAPPY HOCUS-POKUS- chrzestna HaNisia Czekam na ojca chrzestnego i jego propozycje dla dziewczynki:loveu: dobrze,że tu czasem zaglądam bo nawet bym nie wiedziała ,że masz białe dzieci:crazyeye: a na westie .net sie pochwalić to niełaska?:mad: GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts