carolinascotties Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ahoj! U nas jest szaro, wilgotno i niejscami mgliście...i tylko kolorowe liście stanowią pozytywny akcent tego ponurego obrazu :) Pozdrawiamy wszystkich życząc miłej niedzieli :)
dorota07 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 w mojej kłodzkiej kotlinie gór nie widać to chyba cała Polska pod mgiełką sie skryła, jest nie przyjemnie pozdrowionka dla wszystkich
Nitencja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A u nas pieknie :) caly dzien slonce i przejrzyste powietrze :)
dorota07 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 no to Tysiek ma chody ,tam na górze chyba też to dla niego i dla Alexa to słoneczko gratulacje!!!!!!!!!
Nitencja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dorotko dziekujemy bardzo :) Jestem bardzo dumna z Tysia no i podziekowania dla mamy Ani za niego :loveu:
dorota07 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nitencja napisał(a):Dorotko dziekujemy bardzo :) Jestem bardzo dumna z Tysia no i podziekowania dla mamy Ani za niego :loveu: Nina pewnie też dumna i w siódmym niebie:multi: :multi: :multi:
bos Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ale sie szkoty rozochociły........a napisałyście postów aż bałem się że nie dam rady wszystkiego przeczytać. Ogólnie byłem jednak na bieżąco za sprawą zadziornego, który mnie informował. Tak wiec dobry wtyk nie jest zły:evil_lol: :eviltong: Na początek wielkie szczęście w Bojanowie które teraz trzeba będzie przemianować na ...Szkotowo.........:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nina, scottieserwis , bardzo sie cieszę z narodzin klusków a przede wszystkim z tego że są zdrowe.....i mają sie świetnie:multi: :loveu: :multi: :multi: :multi: To Was za chwilę zarazki oblegną.....ze wszystkich stron:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Nitencja , gratulacje dla Matysiaczka. Teraz to juz po mału .........pan stateczny ...... MATIS.....już Champion całą paszczą :loveu: :multi: :multi: :multi: rita , gratulacje dla MISHKI.......i szkoda że się nie poznaliśmy Wojenka , również żałuję , tym bardziej że miałem nadzieje ........ poznać:cool3: :lol: Szukałem w Poznaniu stoiska o którym pisałaś wczesniej, chciałem nabyć TW.......nie znalazłem....trafiłem tylko na jakiś anglojęzyczny chłam...:eviltong::evil_lol: Magicnesca , zadziorny ciagnie mnie do Was w gości....i to jutro....po południu. Nie wiem .......:shake: Napisz jakby co........i ewentualnie kiedy Wam pasuje.......:eviltong:
Fritz Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jeszcze raz gratulacje dla Matiska ukończenia Mł.Ch:multi: :multi: :multi: . Pięknie się prezentował :
Fritz Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='bos'] rita , gratulacje dla MISHKI.......i szkoda że się nie poznaliśmy Witaj Bos,Dziękuje:) fajnie że juz wróciłes z nad morza (super foty jak zwykle z wyprawy na welshach) Tez zaluje ze sie nie poznalismy jesli oczywiscie miales na mysli mnie czyli Fritz a nie Rite:P ps:ale trafiłeś z Ritą bo uwielbiam to imie ,szczególnie po filmie Mullholand Drive:)
Fritz Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A wracając do wystawy w Kielcach , Mishka wreszcie spotkała sie z braciszkiem Matiskiem : na fotkach Misha z lewej: Mishka na ringu:
Magicnesca Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dorota07 napisał(a):Nina pewnie też dumna i w siódmym niebie:multi: :multi: :multi: Elu masz jakies wątpliwości :evil_lol: !? Ja jestem po prostu HAPPY:multi: :multi: :cunao: :laola: Wiesz MATISSE jest bardzo wyjątkowy - pierwszy MŁ.Ch.PL z przydomkiem Szkocka Elita:multi: No to MATISSKA i KASIĘ:popcorn: Kasiu dziękuję CI!!!! :modla:W imieniu moim i Ani ( coś ma problemy z netem)
Magicnesca Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='bos']Ale sie szkoty rozochociły........a napisałyście postów aż bałem się że nie dam rady wszystkiego przeczytać. Ogólnie byłem jednak na bieżąco za sprawą zadziornego, który mnie informował. Tak wiec dobry wtyk nie jest zły:evil_lol: :eviltong: Na początek wielkie szczęście w Bojanowie które teraz trzeba będzie przemianować na ...Szkotowo.........:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nina, scottieserwis , bardzo sie cieszę z narodzin klusków a przede wszystkim z tego że są zdrowe.....i mają sie świetnie:multi: :loveu: :multi: :multi: :multi: To Was za chwilę zarazki oblegną.....ze wszystkich stron:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Magicnesca , zadziorny ciagnie mnie do Was w gości....i to jutro....po południu. Nie wiem .......:shake: Napisz jakby co........i ewentualnie kiedy Wam pasuje.......:eviltong: BOS juz wróciłeś:cunao: :multi: .Super Jutro ,czyli dzisiaj :cool3: -20.11.06? Nie ma sprawy jestem za ,bo akurat dzisiaj i jutro mam wolne popołudnia, w środę mam gabinet to siedzę w pracy do późna. Więc czekamy z Andrzejem na Wasz przyjazd!!!!!!!:multi:
bos Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Fritz']Witaj Bos,Dziękuje:) fajnie że juz wróciłes z nad morza (super foty jak zwykle z wyprawy na welshach) Tez zaluje ze sie nie poznalismy jesli oczywiscie miales na mysli mnie czyli Fritz a nie Rite:P ps:ale trafiłeś z Ritą bo uwielbiam to imie ,szczególnie po filmie Mullholand Drive:) Fritz.......wybacz , skleroza nie boli :eviltong::evil_lol: :cool3: ;)
Wojenka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='bos'] Wojenka , również żałuję , tym bardziej że miałem nadzieje ........ poznać:cool3: :lol: Szukałem w Poznaniu stoiska o którym pisałaś wczesniej, chciałem nabyć TW.......nie znalazłem....trafiłem tylko na jakiś anglojęzyczny chłam...:eviltong::evil_lol: :nono: Słabo szukałeś bosie :eviltong: .
Magicnesca Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 BOS , ZADZIORNY bardzo Wam dziękujemy za niezapomniany ,wspaniały wieczór, szkoda ,że tak krótko:cool3: Czekamy już z niecierpliwoscią na następną wizytę. Proszę wcześniej się meldować :mad: aby mogła się odpowiednio przygotować na tak wspaniałą wizytę szanownych reporterów. Maciuś, Agatka, Nesca przesyłają Wam całusy bo stwierdziły ,że chyba za mało ich :loveu: dostaliście .Chca Wam serdecznie podziękować za zabawki. Maciuś wszczegolności za smoka ;) ,Agatka za piłkę Pozdrowienia od "zarazków" mamusi Hurlisi:loveu:
SzOlka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Magicnesca']BOS , ZADZIORNY bardzo Wam dziękujemy za niezapomniany ,wspaniały wieczór, szkoda ,że tak krótko:cool3: Czekamy już z niecierpliwoscią na następną wizytę. Proszę wcześniej się meldować :mad: aby mogła się odpowiednio przygotować na tak wspaniałą wizytę szanownych reporterów. Maciuś, Agatka, Nesca przesyłają Wam całusy bo stwierdziły ,że chyba za mało ich :loveu: dostaliście .Chca Wam serdecznie podziękować za zabawki. Maciuś wszczegolności za smoka ;) ,Agatka za piłkę Pozdrowienia od "zarazków" mamusi Hurlisi:loveu: :mad: no to widze, ze zarazy(nie mylic z zarazkami) opanowaly naszych szanownych fotoreporterow, a ze brak fotoleracji z TEJ wizyty:angryy: OGROMNA nagana(mniemam, ze bedzie:diabloti: )
SzOlka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 upssssssss ale gapa ze mnie:placz: oczywiscie ogromniaste gratulacje za Kielce:loveu: dla wszystkich wygranych, tych bardziej:multi: i mniej:multi:
Magicnesca Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 SzOlka napisał(a)::mad: no to widze, ze zarazy(nie mylic z zarazkami) opanowaly naszych szanownych fotoreporterow, a ze brak fotoleracji z TEJ wizyty:angryy: OGROMNA nagana(mniemam, ze bedzie:diabloti: ) SzOlka,tak wspaniale nam się rozmawiało na różne tematy,że nie było czasu na zdjęcia , no może na koniec trochę było foto "zarazków":evil_lol: Myślę ,że BOS później je wstawi:cool3: Dziękuje za gratulacje za Kielce:loveu:
Nitencja Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Magicnesca bo te Twoje zarazy to takie calusne sa :loveu: Jazdy do Urwiskowa sa b. niebezpieczne. hihihi
Magicnesca Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nitencja napisał(a):Magicnesca bo te Twoje zarazy to takie calusne sa :loveu: Jazdy do Urwiskowa sa b. niebezpieczne. hihihi Chłopaki wyjechały całe i zdrowe ;) Urwiskowo nie jest takie złe :evil_lol: a czasami że ktoś złapie szkocią zarazę :shake: to nie moja wina. (Sama nią się zaraziłam jak co niektórzy mówią zeszkociłam się) To szkoty mają w sobie to "cóś" ,że nawet nie wiadomo kiedy ,a ludzie zarażają się:loveu: szkotami. Nawet na wystawach co niektórych to dopada:multi: :evil_lol: Nitencja Ty mozesz swobodnie przyjeżdzać do Urwiskowa ,ty jesteś juz z tych zarażonych:evil_lol: :multi: miłością do szkotów .
Magicnesca Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Nitencja'] :evil_lol: Nitencja jak mała pojedzie to Matiskowi bedzie smutno ,trzeba pomysleć o koleżance dla Matiska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem co odpowiesz:mad: :mad: :mad: :mad:
zadziorny Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Magicnesca dziękujemy serdecznie za gościnę i gorące "całuski" Twoich podopiecznych :cool3: :loveu:. BTW wąsa mam przetrymowanego na amen :roll: (ach ten Maciuś :evil_lol: :eviltong:).
Recommended Posts