Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

goranik napisał(a):
hymmm...czyli moze ja tez mam szanse...:cool3:

no nie Ty nie masz szans juz:) to jest pewne! bedziesz super szkociara:):evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi:
no moj tez mnie przywoluje do loza od jakiegos czasu ..dobranoc :) i snij milo :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fritz']no nie Ty nie masz szans juz:) to jest pewne! bedziesz super szkociara:):evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi:

Fritz..lejesz miod na moje uszy :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

super szkociara, super szkociara :evil_lol:

DOBRANOC ;-)

Posted

SzOlka napisał(a):
bo musze byc czujna i zwarta,czekam juz prawie tydzien na wnusie:loveu: tylko cos sie ociaga z pojawieniem na tym swiecie:mad:

Olu Twoja wnusia czeka na 13!!!! :bigcool: :bigcool: :loveu: :loveu: ,uparta jak szkot:evil_lol:
hej ,hej , kawa na stole .:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:
Nie spać , bo Was zaraza zaleje:cool3: :evil_lol:

Posted

melduję sie na kawie i zaraz spadam po południu sie zjawię na lekturze, widzę że nocna zmiana była pracowita:crazyeye: ;) ;) :evil_lol:
jakoś tak zrobiło mi się smutno szkoda że Nitencja nie będzie miała blondynki...:-(

Posted

HaNisia napisał(a):
To się Tiramisu ucieszy na widok zarazka z obrazka :evil_lol:

Bardzo się cieszę, to prawda :multi: Ale jest mi przykro bo Nitencja nie może zabrać swojego zarazeczka. Czyba naprawdę coś się musiało poważnego wydarzyć bo tak łatwo się nie rezygnuje z pieseczka :-(

Posted

Tak się smutno zrobiło ogólnie na forum. Magicnesca, bardzo fajne zdjęcia, napisz coś więcej o maluszkach :loveu: jak będziesz miała chwilę czasu.

Posted

Nitencja napisał(a):
Z ciezkim sercem zawiadamiam ze Sunflower nietety nie bedzie mala Nitencja :( , mala pszeniczka jest wolna.....

Nitencja mała nie już wolna -decyzja moja i Ani ,że...mała Nitencja zostaje z nami:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
:megagrin: :stupid: to komentarz Andrzeja

Posted

Magicnesca napisał(a):
Nitencja mała nie już wolna -decyzja moja i Ani ,że...mała Nitencja zostaje z nami:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
:megagrin: :stupid: to komentarz Andrzeja

ha, tak się spodziewałam :lol: to i dobrze, bo już zaczęłam mojego TZ-eta molestować, że może my ?... a tak przynajmniej się nie będziemy kłócić, a mała będzie miała super życie:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Magicnesca']Nitencja mała nie już wolna -decyzja moja i Ani ,że...mała Nitencja zostaje z nami:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
A ja już do bosa dzwoniłem, że malutka jest do wzięcia :roll: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='zadziorny']A ja już do bosa dzwoniłem, że malutka jest do wzięcia :roll: :loveu: :multi:
Oj !!!!!!! zabiłeś ćwieka mi tym BOSEM:mad: :mad:
Przy nim to jabym wymiękła:-)

Posted

Nitencja napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:

....zaraz ,zaraz.....czy to znaczy że ważniejsza jest ....przegroda nosowa.....:cool3:

....no nie chyba mnie rozwali.......:cool3:

Posted

[quote name='dorota07']Nina!!! dawaj Bosa na tapetę!!!

.......:cool3: :loveu: :eviltong::eviltong:........:lol:

....a zadziorny wcale do mnie nie zadzwonił......:diabloti: :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to filmik ,ktory mialam wczoraj zamiescic ,ale mi nie poszedl. MISHKA BAAARDZO CHCE PIŁECZKĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :

pozdrawiamy:)

Posted

[quote name='bos'].......:cool3: :loveu: :eviltong::eviltong:........:lol:

....a zadziorny wcale do mnie nie zadzwonił......:diabloti: :eviltong::evil_lol::evil_lol:

no to teraz zadzwoni!!!!:evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...