Magicnesca Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 HaNisia napisał(a):świetne zdjęcie, jak dwie czarne torpedy :loveu: Fakt świetne zdjęcie ,ale nazwałabym to dwie śnieżno - czarne torpedy:razz:
HaNisia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Magicnesca napisał(a)::crazyeye: Prawdziwy szok u nas tak fajnie ciepło ,że myslalam o wyprowadzenie maluchów na pierwszy spacer:evil_lol: idźcie, idźcie, bo jak do Was dojdzie ta trauma i - 6 to ze spaceru nici. Jak mnie przed chwilą lekko zmroziło, to myślałam, że się pozbawiłam kobiecości:lol: .... ale ten śnieg jakiś takiś dziwny, nie robią się śniegowe kulki:multi: , za to wczoraj:shake: koszmar ... Mieczysław pobił rekord miał śniegową kulę jak 1,5 pięści a jaka ciężka była:evil_lol:
kkasik Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Magicnesca napisał(a):Fakt świetne zdjęcie ,ale nazwałabym to dwie śnieżno - czarne torpedy:razz: Dziekuję :loveu: , tak trudno mi ich zawsze razem uchwycić- nie lubią robienia zdjęć :shake: , oj, nie lubią. Jejku, u Was rzeczywiście wiosennie! U nas było tak cały czas z wyjątkiem 3-4 dni 2 tygodnie temu, gdy Poznań pierwszy raz zasypało, no i teraz :multi:. Mam nadzieję, że do jutra odtaje, choć trochę, bo jest Bydgoszcz, a wolałabym nie mieć powtórki z rozrywki, gdy jechaliśmy do Głogowa....
HaNisia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 kkasik napisał(a):Dziekuję :loveu: , tak trudno mi ich zawsze razem uchwycić- nie lubią robienia zdjęć :shake: , oj, nie lubią. Jejku, u Was rzeczywiście wiosennie! U nas było tak cały czas z wyjątkiem 3-4 dni 2 tygodnie temu, gdy Poznań pierwszy raz zasypało, no i teraz :multi:. Mam nadzieję, że do jutra odtaje, choć trochę, bo jest Bydgoszcz, a wolałabym nie mieć powtórki z rozrywki, gdy jechaliśmy do Głogowa.... tak właśnie pomyśłałam, że sypie śnieg, bo jutro wystawa w Bydgoszczy:razz: ja, dzięki niebiosom, nie jadę... się wyśpię:lol:
Magicnesca Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 kkasik napisał(a):Dziekuję :loveu: , tak trudno mi ich zawsze razem uchwycić- nie lubią robienia zdjęć :shake: , oj, nie lubią. Jejku, u Was rzeczywiście wiosennie! U nas było tak cały czas z wyjątkiem 3-4 dni 2 tygodnie temu, gdy Poznań pierwszy raz zasypało, no i teraz :multi:. Mam nadzieję, że do jutra odtaje, choć trochę, bo jest Bydgoszcz, a wolałabym nie mieć powtórki z rozrywki, gdy jechaliśmy do Głogowa.... Będę trzymać kciuki za Was aby Wam się powiodło na wystawie i za trasę do Bydgoszczy Proszę o wyniki na scottieserwis aby cos tam się działo najlepiej z fotkami:loveu: ,bo jak nie ma do nas zadnych wiadomości to moze ten serwis zamknąć
kkasik Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nie dziękujemy :cool3: . Ciekawa jestem jak będzie... Wyniki mam nadzieję, w ferworze, zapisać, zanotować, może zapamiętać ;) . Zdjęcia będą, i mam nadzieję, że lepsze niż z Głogowa (na hali było nieciekawe światło). Nie, nie myśl o zamykaniu scottie serwis :shake: . Rozkręci się znowu :evil_lol:
Nitencja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ninus ale avatarek sobie zostawie................ moge ?? to sa te szkociki w glowie
Magicnesca Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nitencja napisał(a):Ninus ale avatarek sobie zostawie................ moge ?? to sa te szkociki w glowie Możesz ,bo nie wiem czy nie zostanie po domowemu Nitencja ,bo jakos tak odruchowo się do niej mówi :razz: :evil_lol:
Nitencja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :evil_lol: hihi to nic dobrego pod wzgledem charakterku z niej nie bedzie :evil_lol:
Fritz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 przy sobocie nawet nocna zmiana widze wymiekla:P bawia sie czy spia?hmmm ..
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Fritz napisał(a):przy sobocie nawet nocna zmiana widze wymiekla:P bawia sie czy spia?hmmm .. Cześć Fritz- ja właśnie wpadam z nowego forum :) idę teraz z Uszkiem na spacer - do parku, więc nie będzie mnie z pół godziny ... jak minął Twój dzień? :)
Fritz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hej!dzien minal mi milo dziekuje:) uwazaj na zboczencow :P w parku o tej porze!!!!:crazyeye: :P
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Fritz napisał(a):hej!dzien minal mi milo dziekuje:) uwazaj na zboczencow :P w parku o tej porze!!!!:crazyeye: :P nie dam się im...chociaż...może - jakby jakiś przystojny i z aktualną książeczką zdrowia ;);) idę wyłączyć kurczaka i uciekam :) ...ale wrócę.
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jestem już :) bilans spaceru: 5 potknięć 2 upadki 10 zjazdów z góry na starym kartonie :multi: było cudownie- cały, biały park Kasprowicza był nasz :)
Fritz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hmmm no to niezle :) juz myslalm ze zasnelas po drodze:P
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :):) w życiu! ciągle miałam nadzieję, że jakiś wyskoczy zza drzewa...ale wszystkich wypłoszyłam z parku - ani żywej duszy :)
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 FRITZ _ UŚMIECHNIJ SIĘ - spójrz , co znalazłam :) [quote name='Fritz'] :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie::wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie:
Fritz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :):loveu: :lol: WOW!wiesz jak mnie pocieszyc:) a najdziwniejsze ze wyczulas po paru postach ,ze mam dzis zly dzien. Usmieham sie juz troszke:)
bos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Carolina.....ekstra było to przypomnienie ........a przy kotku i doniczce.......miodzio:loveu: :loveu:
Fritz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='bos']Carolina.....ekstra było to przypomnienie ........a przy kotku i doniczce.......miodzio:loveu: :loveu: :) ojej jak juz Bosi Carolinascotties chwala moje fotki to musza byc jednak fajne:) Mishka dziekuje:):)
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='bos']Carolina.....ekstra było to przypomnienie ........a przy kotku i doniczce.......miodzio:loveu: :loveu: :multi: od kilku dni podczytuję początek naszego wątku... a teraz celowo wrzuciłam wsteczny, żeby Fritz się rozjaśniła w uśmiechu :loveu:
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Fajnie sobie tak przypomnieć... Fritz - ja zaraz idę się położyć i nasmarować nogi jakąś maścią...mocno mnie bola... :( stara baba się robię ;) to znak, żeby zacząć się ruszać......
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hej ,Hej tu poranna zmiana, zapraszam na poranną kawę :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: Ja juz zdążyłam przygotować do wyjazdu i pożegnać mała Axelę Właśnie HAPPY AXELA Urwiska Szkocji ,pojechała na lotnisko a potem odlot do Hollywood:razz: :B-fly: Ostanie zdęcie Axeli przed wyjazdem :loveu: A teraz muszę probić strony Serwisu PBGV i Andrzejową petitowa a potem czekam na wizytę ,która wczoraj się odłożyła ,ale za to dzisiaj będzie BOS i Zadziorny:)
HaNisia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ci to sobie życie zorganizowali:evil_lol: Prawie co tydzień smakują naleweczki ;) Ja się częstuję herbatką ale bardzo słabą, oj bolą mnie nereczki, bolą:roll:
bos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Fritz']:) ojej jak juz Bosi Carolinascotties chwala moje fotki to musza byc jednak fajne:) Mishka dziekuje:):) .....nie dziękuj.....Mishka jes poprostu śliczna:multi:
Recommended Posts