Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

dziewczyny !! super filmiki!!!:loveu:
a ja pol nocy spedzilam na ogladaniu szkocich stron, pozniej usnac nie moglam.....:mad: myslalam o trymowaniu szkota..ktorego nie mam :evil_lol:
no i w nocy apiać..szkoty , szkoty :loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam!!! filmidła super już myślałam że kociak skoczy szkotnikom na głowy...nominuje do SZKOTARA, a może tak wybierzemy najzabawniejsze filmidło pod koniec lutego? i tak co miesiąc?

Posted

T.A.Scotties - kapitalne filmy :):):)

[quote name='Fritz']pewnie zla godzina ,albo nikt mnie nie luuubi:P
no to na dobranoc (albo na dzien dobry:P) film Mishy , z jej dziwnym zachowaniem ,ktorego nie rozumiem:mianowicie od pewnego czasu nawet jak rzuca sie jej ulubiona zabawke ,ona lapie do pewnego momentu i przynosi z powrotem .. a potem cofa sie,nie wiem czemu jakby sie bala .Powiedzcie(rano pewnie) o co chodzi? WSTECZNY BIEG:

Fritz - hihihi :) świetna jest :) odpisałam Ci na wizazu :)

[quote name='dorota07']witam!!! filmidła super już myślałam że kociak skoczy szkotnikom na głowy...nominuje do SZKOTARA, a może tak wybierzemy najzabawniejsze filmidło pod koniec lutego? i tak co miesiąc?

Jestem za :) kto zakładawątek>? Ja jutro założę kulinarny :) większych sprzeciwów nie odnotowałam :)

Posted

Fritz, ja nie jestem żadnym szkoleniowcem ani behawiorystą ale z takim cofaniem się po oddaniu piłeczki spotkałam się u mojej pprzedniej suni.
Czy Mishka cofa się patrząc na Twoją rękę? Dla mnie to przykład myslenia u Mishki: pancia zaraz rzuci w tym kierunku więc sobie skróce drogę, a żeby mnie nie zmyliła to patrzę na rękę, w którą stronę piłeeczka poleci.
To żaden strach, to wyrachowanie :evil_lol:

Posted

ja jestem blondyna nie wiem jak a poza tym u mnie zawsze kolejka do kompa, teraz ferie to lużniej bo jednej córy nie ma, więc z prowadzeniem miała bym kłopot, może Ty się podejmiesz carolinascotties

Posted

[quote name='carolinascotties']tutaj moja Uszko - chowająca piętkę od chleba :)

http://s158.photobucket.com/albums/t92/carolinascotties/?action=view&current=100_6680_01.flv
NO filmik the best !!!!:multi: :multi: :multi::loveu: :loveu: :loveu: moja Misha tez robi takie numery (jak ma cos w nadmiarze ,badz gdy jej cos skubanej :razz: nie smakuje) watek kulinarny ok ,z ocenami filmow jak chcecie to tez ,ale ja z czasow studenckiego stresu na egzaminach stresuje sie ocenami strasznie..ale nic. Dzis nagralam fajny filmik Mishy dla Was :)

Posted

Fritz - MUSIMY zorganizowac spotkanie!!! słyszysz?!? musimy!!!
Ale się wzięłyśmy za filmowanie :) Ja się cieszę - Szkotów nigdy dość :) Fritz - pisz i tu szybko - dbasz o siebie? kupiłaś probiotyki? jak się czujesz ? - czekam na odpowiedzi na WSZYSTKEI pytanie :) i to wcale nie jest przypieranie do ściany :evil_lol: :loveu:

DZIEKUJEMY ZA MIŁE SŁOWA - cmok, cmok :)

Posted

Kupilam ! nie lubie jogurtow z probiotykami !skonczyla sie data waznosci juz! wole tabletki ale sie skonczyly ,a co do zdrowia :-( to nie na tym forum ,nie chce sie zalic ,zreszta nie wiem czy kuracja ta miala sens ,dowiem sie za 3mce.
Spotkanie!!!!wow jak najbardziej!!!! chce!
czuje sie dzis dobrze a wczoraj zle i tak naprzemian.
chyba grzeczna dzis jestem heheh na wszystkie pytania odpowiedzialm:lol:
ps:zla jestem ze B&W tyle trojanow ponoc jest bo mam tam swoje ulubione fotki Mishki(ale w sumie to nie grozne wchodzic tam ,bo od razu widac po napisach przy plikach zainfekowanych ze to sciema totalna\)

Posted

[quote name='carolinascotties']T.A.Scotties - kapitalne filmy :):):)

Fritz - hihihi :) świetna jest :) odpisałam Ci na wizazu :)

Jestem za :) kto zakładawątek>? Ja jutro założę kulinarny :) większych sprzeciwów nie odnotowałam :)

mysle, ze watek kulinarny, mozna by ciagnac razem z cala 3 grupa, bedzie nas wiecej i weselej:multi:

a za zakladka filmowa i wyborem najsmieszniejszch- najlepszych:eviltong: jestem za

a co do forum B&W musimy zdyscyplinowac jakos Monie,kazdy nowy wchodzacy po potwierdzeniu na emaila i sprawdzeniu IP, mysle, ze to sie sprawdzi i nie bedzie takiego balaganu jak jest teraz(tzn chodzi mi o te świrusy ktore zasmiecaja teraz forum) a z drugiej strony jestem ciekawa jak jest zabezpieczona dogomania, ze takich mozliwosci debilne linki nie maja miejsca:angryy:

szkoda B&W tyle tam juz ciekawych spraw i wspomnien :cool1:

Posted

Fritz - buziak za to , że jesteś grzeczna i zmartwiona minka...bo bardzo chcę, żebyć już nie musiała walczyć o zdrowie...Ja też mam długie zęby..jak widze mleczne i jogurtowe podukty ;)

Muszę iść dziś wcześniej spać... :( ale w weekend pogadamy :)
Fritz -...Ty już wiesz co:loveu: :cool3:
założyłam dziś profil na www.myspace.com - jeśli chcesz podeślęCi link :)

Proszę wyściskać ode mnie swoich Bliskich :) życzę Wam pięknych snów i spokojnej nocy - a dla Mishki specjalne pozdrowienia!!!!!!

Posted

[quote name='carolinascotties']Fritz - buziak za to , że jesteś grzeczna i zmartwiona minka...bo bardzo chcę, żebyć już nie musiała walczyć o zdrowie...Ja też mam długie zęby..jak widze mleczne i jogurtowe podukty ;)

Muszę iść dziś wcześniej spać... :( ale w weekend pogadamy :)
Fritz -...Ty już wiesz co:loveu: :cool3:
założyłam dziś profil na www.myspace.com - jeśli chcesz podeślęCi link :)

Proszę wyściskać ode mnie swoich Bliskich :) życzę Wam pięknych snów i spokojnej nocy - a dla Mishki specjalne pozdrowienia!!!!!!
Dziekuje:) ja tez Kolorowych snow zycze :):loveu: I dla Mamy Twej pozdrowienia i bliskich:) LINK KONIECZNIE DAWAJ!

ps:zostawie jakis filmik na dogo Mishy -koniecznie jutro zobacz:)

Posted

wlasnie siostra podeslala mi link, moja siostrzenica mieszkajaca w holandii marzy o wyjezdzie do ghany, zeby pomagac innym, a ma dopiero 16 lat, strasznie sie boimy tego wyjazdu, ale o na swoje:mad:
http://www.wegnaarghana.nl.tt/
trzeba wejsc w zielone pole na gorze Het Team, ta w kratke koszuli to Sani (Sandrina moja siostrzenica), nie mozna zrozumiec co tam oni po tym flamandzku napisali hehehhe

Posted

Niestety:placz: tylko 4, ale mam nadzieje, ze w najblizszym czasie stan tychze sie poprawi:multi: , bo jeszcze jest sznaucerka mini czarno srebrna i od niedawna silkusia(taki wybryk mojego TZ):eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...