Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota07']ale jak coś takego zobaczysz to szkoto terapia koniecznie

Boooooshe!!!!

Z przygód spacerowych, to kiedyś zaatakował nas (piesię i mnie) koci gang. Trójka kocich gangsterów wczepiła się w psinę, która zdurniała i nie wiedziała co się dzieje, więc się zlała. A ja że miałam siatkę pełną książek, puściłam ją w ruch po tych kocich bandytach. Z oporami pomogło. A ZAWSZE MÓWIĘ, ŻE NALEŻY CZYTAĆ KSIĄŻKI!!!

Posted

gumiśka napisał(a):
Boooooshe!!!!

Z przygód spacerowych, to kiedyś zaatakował nas (piesię i mnie) koci gang.

:lol: Ja miałam kiedyś bardzo podobną przygodę. Uciekałam przed kotem z psem na rękach - 15 kilo żywej wagi!! :evil_lol: Kotek był co prawda niepozorny ale uczepił się nas i dziwnie miałczał. A ponieważ mój pies był żarty na koty, a ja się kotów po prostu boję, więc złapałam moje futro na ręce i w długą! :evil_lol:

Posted

[quote name='dorota07']ale jak coś takego zobaczysz to szkoto terapia koniecznie

no wiesz..te moje zwidy jakies ciutek sympaticzniejsze:evil_lol:
takiego to chyba nie chce zobaczyc:diabloti:

Posted

[quote name='goranik']
wyobrazcie sobie ze budze sie rano i ......widze........

Ooooooo szkot o złotym pysku.......napewno amerykancki.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='goranik']Hanisia, to moze dla mnie jest ratunek - szkocik:evil_lol:
strasznie milo sie was czyta od rana.
Wlasnie skonczylam trymowac foxika i usiadlam napic sie z Wami kawy .

wyobrazcie sobie ze budze sie rano i ......widze........

Goranik - ;) a jak nazwać to umaszczenie ....hmmmmm??? :hmmmm:...

Dzisiaj zajrzałam na Twoje stronki. Jestem oczarowana fotkami :iloveyou::iloveyou::iloveyou: i nie tylko fotkami. Piesami też :loveu:.

Posted

[quote name='Kardusia']Goranik - ;) a jak nazwać to umaszczenie ....hmmmmm??? :hmmmm:....
to jest umaszczenie czarne poderdlane :evil_lol:
[quote name='Kardusia']
Dzisiaj zajrzałam na Twoje stronki. Jestem oczarowana fotkami :iloveyou::iloveyou::iloveyou: i nie tylko fotkami. Piesami też :loveu:.

dzieki!!:loveu:

Posted

[quote name='goranik']

to jest umaszczenie czarne poderdlane :evil_lol:

lub czarne wypalane :evil_lol:...

dzieki!!:loveu:

Aaaaaaa.... cała przyjemność po mojej stronie, że takie piękne fotki można oglądać..

Posted

:-( powiedzcie mi SZkociarki jak to jest, Emilka nie zabardzo przepada za tuleniem się, to znaczy jak chcemy ja na kolanach potrzymać albo potulić to ona się wzbrania, ale jak tylko gdziś usiądę, w fotelu, przy komputerze to ona zaraz wtyla się w moje stopy. zwija się w kłębuszek miedzy stopami i łepek kładzie na jednej z nichm wzdycha wtedy . mlaska z zadowoleniem... no i jak mam wstać i ją tak zostawić to aż mi się żal jej robi...a ona taką zawiedzioną minę robi... teraz też takleży u mych nóg...:-(

Posted

[quote name='dorota07']:-( powiedzcie mi SZkociarki jak to jest, Emilka nie zabardzo przepada za tuleniem się, to znaczy jak chcemy ja na kolanach potrzymać albo potulić to ona się wzbrania, ale jak tylko gdziś usiądę, w fotelu, przy komputerze to ona zaraz wtyla się w moje stopy. zwija się w kłębuszek miedzy stopami i łepek kładzie na jednej z nichm wzdycha wtedy . mlaska z zadowoleniem... no i jak mam wstać i ją tak zostawić to aż mi się żal jej robi...a ona taką zawiedzioną minę robi... teraz też tak jeży u mych nóg...:-(

a moze masz kanciaste kolana :evil_lol:

a powaznie, moje niektore psy maja dokladnie tak samo. na kolanach to eee a na stopach najlepiej. z mlaskaniem of course :roll:

Posted

czasem odwracam głowe i co widze w ciemnościach jak oko się przyzwyczai? najpierw merdający ogon a tle ściany a nad głową błyszczące ślipka i żółtą piłeczkę w czarnej mordeczce, a na zegarku druga ,trzecia w nocy... no ale szkot wie lepiej....co mu się teraz chce :Cool!: :cunao:

Posted

duzo ludzi opowiada o szkotach i pilkach.
czy one sa z natury pileczkowe?
lubia aportowac?
jak szkot sprawdza sie w szkoleniu, wiecie cosik na tem temat?
bede wdzieczna :loveu:

Posted

przypuszczam że to kwestia podejscia, już próbuje z Emilką coś wskurać takie proste komendy wykonuje . daje łapkę, siada , idzie na miejsce, daje głos, waruje, przyjmuje postawę wystawową, ale to wszystko do wyegzekwowania w domu, i jak ma świadomość nagrody, aportuje chętnie , kije , piłkę, bo na spacerze to ma mnie głęboko gdzieś, nawet przywołać jej czasem nie mogę...muszę brać smakołyki na spacer..ma 10 miesięcy

Posted

goranik napisał(a):
duzo ludzi opowiada o szkotach i pilkach.
czy one sa z natury pileczkowe?
lubia aportowac?
jak szkot sprawdza sie w szkoleniu, wiecie cosik na tem temat?
bede wdzieczna :loveu:

Świetnie się sprawdzają w szkoleniu...swoich ludzi!!!:smhair2: :megagrin: :turn-l: :painting:

Posted

[quote name='T.A.Scotties']Świetnie się sprawdzają w szkoleniu...swoich ludzi!!!:smhair2: :megagrin: :turn-l: :painting:

oTAK ŚWIĘTA RACJA!!!!!:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dorota07']a tak troszkę poza szkotami to piękne zdjęcia masz z Chałup...goranik
spędziłam tam wiele fantastycznych wakacji...

dzieki Dorota!
my do Chalup czesto jezdzimy bo tam mozna legalnie z psami i nikt sie nie czepia.
a poza sezonem to wogole jest bosko :)

Posted

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :flaming: :flaming: :splat: :splat: :Dog_run: :Dog_run: :bad-word: :bad-word: :modla: :modla: :calus: :calus: :motz: :motz: :painting: :painting: :Dog_run: :Dog_run: :stormy-sad:
to coś koło tego....i tak nie do końca oddają atmosferę...

Posted

dorota07 napisał(a):
przypuszczam że to kwestia podejscia, już próbuje z Emilką coś wskurać takie proste komendy wykonuje . daje łapkę, siada , idzie na miejsce, daje głos, waruje, przyjmuje postawę wystawową, ale to wszystko do wyegzekwowania w domu, i jak ma świadomość nagrody, aportuje chętnie , kije , piłkę, bo na spacerze to ma mnie głęboko gdzieś, nawet przywołać jej czasem nie mogę...muszę brać smakołyki na spacer..ma 10 miesięcy

czyli cos tam zrobic z niego mozna :evil_lol:
a co to znaczy ze nie mozesz go przywolac?
znaczy co on wtedy robi? dlaczego nie daje sie odwolac?
czy one maja ciagatki do ucieczek jak erdele za tropem w lesie?
czy mozna z tym sobie poradzic?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...