Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dorota07 napisał(a): oto głowa rodziny "nieprzemakalny" Antek a tak mu szkot pasuje do ....brody:evil_lol: Wracając do tematu nieprzemakalnego Antka , to Wam powiem takich facetów już dzisiaj nie ma ,to prawdziwy dinozaur :crazyeye: Każda kobieta o takim marzy ;) ,o duszy jak prawdziwy szkot :multi: Twardziel o duszy romantyka ,czyli całkowicie "przemakalny" . Dorota po pracy poszła na piwo z koleżankami ,więc nie jest w necie i mogę już Wam powiedzieć ,że będzie miała dzisiaj w domu WIELKĄ NIESODZIANKĘ :cunao: :cunao: :cunao: :laola:
HaNisia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):Wracając do tematu nieprzemakalnego Antka , to Wam powiem takich facetów już dzisiaj nie ma ,to prawdziwy dinozaur :crazyeye: Każda kobieta o takim marzy ;) ,o duszy jak prawdziwy szkot :multi: Twardziel o duszy romantyka ,czyli całkowicie "przemakalny" . Dorota po pracy poszła na piwo z koleżankami ,więc nie jest w necie i mogę już Wam powiedzieć ,że będzie miała dzisiaj w domu WIELKĄ NIESODZIANKĘ :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Witajcie :) Też chcę takiego Antka. Bombel-Dorota jest w czepku urodzona:lol: i jeszcze niespodzianka będzie:multi:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A oto dzisiejsze zdjęcia "przemakalnego" Antka :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: MAGIC SPELL miała jechać dopiero 06.02 w imieniny Doroty ,ale będzie Dorota miała trochę wcześniejszy prezent :multi: :loveu: Chyba żadne z nas by się nie obraziło otrzymujac taki wspaniały wcześniejszy prezent imieninowy:evil_lol:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :evil_lol: Wiecie ile samozaparcia mnie i Antka kosztowały :p aby niespodzianka się udała:multi: :multi: :multi: ,bo zobaczcie kiedy ja pisałam ,że MAGIC SPELL będzie miała fantastyczne ręce;) HaNisiu ,Dorota nawet podejrzewała Ciebie o to ,że tą jej ulubienicę Ty będziesz miała:diabloti: :evil_lol: nie podejrzewając ,że to ona jest tą wybraną:multi: Dobra dam jeszcze zdjęcie naszego wspaniałego "szkota":loveu: i MAGIC SELL trymująca już Antka;)
Fritz Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Wow! To wszystkiego dobrego dla nowej wlascicielki szkotki!:multi: :multi: :multi: !Niech sie malenstwo dobrze chowa!Ah jak ja uwielbiam takie niespodzianki :) Wiecej takich Antkow by sie przydalo.
Kardusia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca - piękniej nie mogło być :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Czy to znaczy,że Dorota jeszcze nie wie,że już ma Magic Spell ???
HaNisia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Boski prezent ! oby tylko powitanie było ufocone :)
HaNisia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Uwaga :) Maciej jeśli mnie słyszysz i czytasz, to ja bym chciała pręgowaną suczkę. Poprosiak :cool3: Musiałam spróbować :p
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Fritz']Wow! To wszystkiego dobrego dla nowej wlascicielki szkotki!:multi: :multi: :multi: !Niech sie malenstwo dobrze chowa!Ah jak ja uwielbiam takie niespodzianki :) Wiecej takich Antkow by sie przydalo.[SIZE=2][/quote] Zgadzam sie z Tobą Sylwiu w 100%. Ciekawa jestem reakcji :crazyeye: Doroty :evil_lol: :evil_lol: Dorotko po wielkim szoku ,ak dojdziesz do siebie to napisz nam na dogomanii:modla: :modla: :modla: o Twoich doznaniach:cunao: Wiesz my wszystkie zazdrościmy Ci takiego nieprzemakalnego :evil_lol: ach ,żeby Ci nasi Panowie byli tacy nieprzemakalni jak Twój Antek;) :loveu:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 wiedziałam!!!!! już na tym pierwszym zdjęciu w oczach miał coś takiego...hmmmm...:mad: no że coś kombinuje....ale że tak ????/:crazyeye: :crazyeye: :loveu: a to Dorota ogłupieje. ciekawe ile piw wypiła i jaka bedzie reakcja???:cool1:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kardusia napisał(a):Magicnesca - piękniej nie mogło być :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Czy to znaczy,że Dorota jeszcze nie wie,że już ma Magic Spell ??? Jeszcze nie wie gdzieś po 19.00 powinna wrócic do domu:evil_lol: Oj gdyby wiedziała co ją czeka w domu to by chyba na skrzydłach poleciała:loveu: Obiecane mam przez Antka jakieś foto i filmik:evil_lol: Ale jej zazdroszczę :razz: w prawdzie jak Antek do mnie zadzwonił aby ja zamówić ,to mu powiedziałam ,że w sumie dwie kobiety uszczęśliwi , bo mnie przy okazji też ,że MAGIC SPELL (no tak jak jest magiczna jak nazwa mówi ) trafi w ręce Doroty:loveu:
Ania&Lady Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nina, ja się pobeczałam, jak zobaczyłam zdjęcie Męża Doroty ze szkocikiem... piękną będzie miała niespodziankę!:-( :-( :placz: Ostrzegaj następnym razem! :diabloti: :placz:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ania&Lady napisał(a):Nina, ja się pobeczałam, jak zobaczyłam zdjęcie Męża Doroty ze szkocikiem... piękną będzie miała niespodziankę!:-( :-( :placz: Ostrzegaj następnym razem! :diabloti: :placz: kurcze mi też się łezka zakręciła:-(
Ania&Lady Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dorota07 napisał(a):kurcze mi też się łezka zakręciła:-( To dobrze kochana, bo myślałam, że tylko ze mną jest coś nie tak... o jeju znowu... :shake: :placz: Mąż Doroty ma wielkie serce, sama bym chciała taki prezent dostać. :loveu:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziewczyny mi samej łezka w oczach lśni ;) :evil_lol: Jak cudownie ,że jeszcze tacy faceci bywają ,no nie ???:multi: :loveu: BOS , Zadziorny brać przykład z Antka :diabloti: :eviltong: :razz: A najlepsze jest to ,że tak Dorocie przypadła ona do serca już bardzo wcześnie i chyba w najsmielszych snach nawet nie przypuszczała ,że jej marzenie się spełni:multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):Fritz napisał(a):Wow! To wszystkiego dobrego dla nowej wlascicielki szkotki!:multi: :multi: :multi: !Niech sie malenstwo dobrze chowa!Ah jak ja uwielbiam takie niespodzianki :) Wiecej takich Antkow by sie przydalo. Zgadzam sie z Tobą Sylwiu w 100%. Ciekawa jestem reakcji :crazyeye: Doroty :evil_lol: :evil_lol: Dorotko po wielkim szoku ,ak dojdziesz do siebie to napisz nam na dogomanii:modla: :modla: :modla: o Twoich doznaniach:cunao: Wiesz my wszystkie zazdrościmy Ci takiego nieprzemakalnego :evil_lol: ach ,żeby Ci nasi Panowie byli tacy nieprzemakalni jak Twój Antek;) :loveu: Dziwne jak diabli :hmmmm:. Poprzednio się nie "cytowało", a u mnie zatrybiło :shake:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dorota Zapieprz.... Do Domu I To Szybko!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kardusia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nie skrywam swego podziwu dla "Szkockiego Towarzystwa" :lol::lol::lol:. Chyba szkociarz lepszego prezentu nie może sobie wymarzyć :loveu:.
Kardusia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dorota07 napisał(a):Dorota Zapieprz.... Do Domu I To Szybko!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Słusznie - czekamy na relacje :multi::multi::multi:
zadziorny Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a): BOS , Zadziorny brać przykład z Antka :diabloti: :eviltong: :razz: SŁYSZAŁEM :roll: :mad: :diabloti:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a): Narazie musimy się taką fotką zadowolić i niecierpliwie czekamy ;) :loveu:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 zadziorny napisał(a):SŁYSZAŁEM :roll: :mad: :diabloti: Mam nadzieję że dobrze!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Bo widzisz nawet tylko na szkotach udaje Ci się sztuczki ,czyli cytat w cytacie:diabloti: Poprostu dzisiaj na szkotach magiczny dzień :multi: :multi: :multi:
Tiramisu Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):Mam nadzieję że dobrze!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Bo widzisz nawet tylko na szkotach udaje Ci się sztuczki ,czyli cytat w cytacie:diabloti: Poprostu dzisiaj na szkotach magiczny dzień :multi: :multi: :multi: O rany, Dorota to prawdziwa szczęściara!! To normalnie przywraca wiarę w ludzi i w to, że jeszcze nie jest tak potwornie źle i smutno na świecie. No i, że są jeszcze super faceci - niestety zajęci :razz: i super przyjaciele :multi: Ja też jestem bardzo ciekawa rekacji na taką niespodziankę :loveu: Ale żeście wymyślili ...:crazyeye: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tiramisu napisał(a):O rany, Dorota to prawdziwa szczęściara!! To normalnie przywraca wiarę w ludzi i w to, że jeszcze nie jest tak potwornie źle i smutno na świecie. No i, że są jeszcze super faceci - niestety zajęci :razz: i super przyjaciele :multi: Ja też jestem bardzo ciekawa rekacji na taką niespodziankę :loveu: Ale żeście wymyślili ...:crazyeye: :evil_lol: To nie ja to Antek -prawdziwy żyjacy Dinozaur !!!! Możemy swobodnie założyć FANCLUB ANTKA :multi: :multi:
Recommended Posts