Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Magicnesca napisał(a):
Oj ,HaNisiu to zpraszam do siebie odkąd moja fryzjerka "uciekła" do Krakowa :diabloti: i mam chora rekę moje psy wyglądaja jak wyglądają:-(

moje wyglądają tragicznie !!! ( no może poza jedną ) Obawiam się, że po moim trymowaniu całe Zarazkowo życzyłoby mi :plzdie: a co bardziej w gorącej wodzie kąpani wzięliby sprawy w swoje ręce i :2gunfire: . byłabym martwa No bo ja się cały czas uczę i nie zawsze wszystko wychodzi mi tak pięknie jak mi się śni, hahahha

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HaNisia napisał(a):
moje wyglądają tragicznie !!! ( no może poza jedną ) Obawiam się, że po moim trymowaniu całe Zarazkowo życzyłoby mi :plzdie: a co bardziej w gorącej wodzie kąpani wzięliby sprawy w swoje ręce i :2gunfire: . byłabym martwa No bo ja się cały czas uczę i nie zawsze wszystko wychodzi mi tak pięknie jak mi się śni, hahahha

Wiesz na błędach najlepiej sie uczyć ,ale wiesz napewno lepiej wyglądają niz moje zarosnięte ,mimo że mniej więcej wiem jak robić westie:eviltong:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wiesz na błędach najlepiej sie uczyć ,ale wiesz napewno lepiej wyglądają niz moje zarosnięte ,mimo że mniej więcej wiem jak robić westie:eviltong:

o to tak jak ja też "mniej więcej" :turn-l: :bigcool: ale kurcze blade lubię to całe trymowanie, normalnie się odprężam jak nigdy... dziwny sposób relaksowania się ... kiedyś to przynajmniej 3 razy w tygodniu byłam w kinie, teraz jak codziennie nie wyrwę kilku włosków, to się źle czuję

Posted

Magicnesca napisał(a):
Aby nam się tu za biało nie zrobiło :shake: to trochę kolorków:evil_lol:

:placz::placz::placz: - Ja też chcę mieć takie diabełki :placz::placz::placz:....

Posted

HaNisia napisał(a):
o to tak jak ja też "mniej więcej" :turn-l: :bigcool: ale kurcze blade lubię to całe trymowanie, normalnie się odprężam jak nigdy... dziwny sposób relaksowania się ... kiedyś to przynajmniej 3 razy w tygodniu byłam w kinie, teraz jak codziennie nie wyrwę kilku włosków, to się źle czuję

To koniecznie przyjeżdżaj do mnie ,
bedziesz miała co skubać :evil_lol: do bólu:diabloti:

Posted

Magicnesca napisał(a):
To koniecznie przyjeżdżaj do mnie ,
bedziesz miała co skubać :evil_lol: do bólu:diabloti:

hhehe a kto za mnie popracuje? ktoś chętny?? a ja w tym czasie będę oddawać się relaksacji ;)

Posted

Kardusia napisał(a):
:placz::placz::placz: - Ja też chcę mieć takie diabełki :placz::placz::placz:....

:multi: Ooooo ,czyżby następna "zarażona"
no to jeszcze Agatka ,jakby nie było rzadko tu bywa :shake: :loveu:

Posted

Magicnesca napisał(a):
:multi:

Uwaga !!!to foto tak mi się podoba, że dokonuję właśnie KRADZIEŻY ( hahaha) i wysyłam do tatusia, niech sobie ustawi jako pulpit :)

Posted

HaNisia napisał(a):
Maciuś zmężniał !!! Normalnie chłop na schwał ;)

:roflt: po prostu zarosnięty nie ma kto go skubać ,raz mi sie tylko udało go wyskybac 2 miesiące temu i tak zarósł :diabloti:
błagam :motz: nie mówmy o trymowaniu ,bo już mam wyrzuty sumienia , a tak mnie ręka boli:placz:

Posted

Magicnesca napisał(a):
:multi: Ooooo ,czyżby następna "zarażona"
no to jeszcze Agatka ,jakby nie było rzadko tu bywa :shake: :loveu:

Litości :placz: - Magicnesca...
Wzięło mnie, wzięło i to chyba już dość długo trwa....czas by dojrzało :p.

Posted

Magicnesca napisał(a):
:roflt: po prostu zarosnięty nie ma kto go skubać ,raz mi sie tylko udało go wyskybac 2 miesiące temu i tak zarósł :diabloti:
błagam :motz: nie mówmy o trymowaniu ,bo już mam wyrzuty sumienia , a tak mnie ręka boli:placz:

no dobra, to się pochwalę, że kupiłam płyn neutralizujący zapach moczu :razz: bo mi Brodzisława zaczęła lać w domu. Spadł śnieg, to ona ma tyyyle ważnych spraw do załatwienia "na mieście", że nie ma czasu się wysiusiać, a nie ma to jak ciepły domek... i będzie jak znalazł dla Szkota, bo małe to może :lol:
Jestem właśnie na etapie wymyślania imienia. Są propozycje Tołdi, Stefan, Mumin i coś tam jeszcze TZ wymyślił ale zapomniałam.. jak wróci z roboty to się spytam

Posted

Ja się lubuję w polskich imionach :razz: ,moje chłopaki to Olek, Robert, Kubuś ,Maciuś i oczywiście Agatka ,chociaz ja jej nie dawałam to zrobiła hodowczyni ,ale jestem jej wdzięczna ,bo takie imię tylko do niej pasuje:loveu:

AGATKA - zwana też Agacią

Posted

Magicnesca napisał(a):
:roflt: po prostu zarosnięty nie ma kto go skubać

Nina, jak mnie nauczysz i pokażesz, to Ci całą sforę wyskubię i jeszcze na spacer pójdę. :cool3:
Zdjęcia superowe, Kasiu-Lexie Twoje dziewczęta bombowe. :p

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Nina, jak mnie nauczysz i pokażesz, to Ci całą sforę wyskubię i jeszcze na spacer pójdę. :cool3:
Zdjęcia superowe, Kasiu-Lexie Twoje dziewczęta bombowe. :p

To kiedy Aniu przyjeżdżasz?????:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale pracy tu jest całe mnóstwo,tylko 11 sztuk conajmniej :angryy:

Posted

Magicnesca napisał(a):
To kiedy Aniu przyjeżdżasz?????:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale pracy tu jest całe mnóstwo,tylko 11 sztuk conajmniej :angryy:

Trudno, ja się pracy nie boję, a w psy już wsiąknęłam dokumentnie. :cool3: Tylko ja nie wiem czy one ze mną wytrzymają, bo ja uszki i dziurki na kupki ( tylko to na razie umiem :eviltong: ) robię bardzo precyzyjnie. :lol: ;)
Już wstępy z moim niemężem do wizyty u Ciebie zrobiłam, na pewno nie omieszkam poinformować o terminie i spytać czy Tobie również pasuje. :razz: :multi:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Ok ,dogadamy się ,ale nie wiem czy wytrzymasz tyle pracy:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Biedna Ania nie wie co ją czeka:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Wierzę w Anię...da rade. Napewno da :happy1:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Nie ma litości ,jeszcze raz Agacia :loveu:

aż do skutku , czyli aż sama dasz tu zdjęcie swojego zarazka:)

Agatka - to brzmi pięknie :iloveyou:....Mój pierwszy AT - miał na imie Agat :iloveyou:...

Nitencja napisał(a):
Kardusia kupuj SZKOTA :)

:lol::lol::lol: Napalona jestem jak szczerbaty na suchary ;). Dojrzewam :p...

Posted

Kardusia napisał(a):
Agatka - to brzmi pięknie :iloveyou:....Mój pierwszy AT - miał na imie Agat :iloveyou:...

:lol::lol::lol: Napalona jestem jak szczerbaty na suchary ;). Dojrzewam :p...

Wiesz następne moje "zarazki" będą jesienią właśnie po Agatce i Kubusiu ;) :loveu:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Ja się lubuję w polskich imionach :razz: ,moje chłopaki to Olek, Robert, Kubuś ,Maciuś i oczywiście Agatka

No ja mam Misię (od Michaliny) i Lotkę (Leokadię :loveu: ). Jak Lotka była malutka i raczyła wszystkich ząbkami, to przyszła do nas koleżanka (asher), która próbowała jej tego oduczyć, mówiąc do niej czule "Leokadio, nie gryź!" :roflt:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wiesz następne moje "zarazki" będą jesienią właśnie po Agatce i Kubusiu ;) :loveu:

:multi::p:lol::eviltong::loveu:;)

Aha - i jeszcze ... czy Kubuś to też brunecik?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...