Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

A oto Wojencia-uderzające podobieństo do swojej pańci :cool3: .

I babunia Scratunia,za miesiąc kończy 11 lat :)- obecnie najbardziej aktywna z moich szkociaków :loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie zarażone i "zapsione" Panie czy Wasi mężowie-niemężowie zarazili się od Was tą pasją i miłością do psiaków?
Bo mój niemąż powoli się w to wkręca... piesunio to, piesunio tamto, robi piesuniowi fotki, podgląda jak śpi i... :p jak się wczoraj przy zabawie z Laduśką spytałam "No i co nie chciałbyś mieć takich dwóch?", to odpowiedział "Tak", a był tylko po 2 piwach... :multi: :razz:

Posted

Ania, Ty się nie pytaj czy się zarazili( to oczywiste) tylko brnij dalej, jak sie słyszy "tak" to się przechodzi do czynów a nie zadaje pytania na forum:eviltong: Ja tam czekam aż napiszesz że JEST! JEST DRUGA!!:diabloti:

Posted

Teraz zaprezentuje moją szkociarę,która mnie podpuściła na drugiego szkota ,ale sama nie miała dla nich czasu ( artystka ,wiadomo -tegoroczna maturzystka liceum plastycznego)
Jest to wersja "Dagmara -Scarlett O'Hara" , :evil_lol:

a ja mam "Przeminęło z wiaterm" w kieszeniach :angryy:

Posted

Oj moja też ma w tę sobotę studniówkę, ale zdjęcia nie pokaże, bo za upublicznianie jej wizerunku chyba by mnie zabiła. A w ogóle to leży w łóżku z gorączką i stara się stanąć na nogi do soboty.

Posted

sirion napisał(a):
Oj moja też ma w tę sobotę studniówkę, ale zdjęcia nie pokaże, bo za upublicznianie jej wizerunku chyba by mnie zabiła. A w ogóle to leży w łóżku z gorączką i stara się stanąć na nogi do soboty.

Mojej do głowy nie przychodzi ,co też matka na dogomanii wyprawia:lookarou:
Jakby wiedziała to bym chyba :grab: :grab: :grab:
Dobrze ,że jest zajeta przygotowaniami do studniówki ,czyli jeszcze dodatkowe zakupy :mdleje: a potem wyjazd do Dabrowy Górniczej :scared::evil_lol:
bo inaczej nic mi nie pomoże nawet takie modły

Posted

dorota07 napisał(a):
a ja jak antonówka , dobra do ciasta i przetworów:evil_lol: :evil_lol:

A wiesz nam to może potrzebny jest wyjazd do jakiegoś spa
Ale wiesz mi to i takie spa nie pomoże

Posted

Magicnesca napisał(a):
Ja się lubuję w polskich imionach :razz: ,moje chłopaki to Olek, Robert, Kubuś ,Maciuś i oczywiście Agatka ,chociaz ja jej nie dawałam to zrobiła hodowczyni ,ale jestem jej wdzięczna ,bo takie imię tylko do niej pasuje:loveu:

AGATKA - zwana też Agacią

Agatka sliczna jak w rzeczywistosci:loveu: i do tego niezla z niej modelka ,tak ladnie pozuje! Nino zamiesc troche zdjec starszyzny ,a wszczegolnosci ojca Mishki Roberta , bardzo nam sie podoba :) Pozdrawiamy.

Posted

sirion napisał(a):
A w ogóle to leży w łóżku z gorączką i stara się stanąć na nogi do soboty.

oj to szybkiego [powrotu do zdrówka życzę bo
"poloneza czas zacząć".....:cunao: :cunao:

Posted

dorota07 napisał(a):
hej !!!!witaj!! Fritz a co Ty tak wcześnie dzisiaj zawsze z Ciebie nocny Marek???:multi: :multi: :multi:

Witaj !:)
Lubie zmiany w zyciu:P Dopiero sie rozkrecam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...