Ania&Lady Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):Możemy swobodnie założyć FANCLUB ANTKA :multi: :multi: Masz już 1 wielbicielkę! Sprzątam sobie teraz i tak sobie myślę, że to niesamowite, że ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi:
Tiramisu Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ania&Lady napisał(a):Masz już 1 wielbicielkę! Sprzątam sobie teraz i tak sobie myślę, że to niesamowite, że ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi: Masz rację, dla mnie też to jest niesamowite!! I to, że naprawdę tu jest super atmosfera i tak jak zapewniała mnie Magicnesca super ludzie - i nie pomyliła się :loveu: Naprawdę bardzo lubię tu zaglądać i dopisać czasem swoje 5 groszy :evil_lol: I .... chyba się totalnie uzależniłam od tego forum :oops:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ania&Lady napisał(a):ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi: no coś w tym jest, odrobina magii, .....:roll: i cholera !!!! uzależnienia od czarnej zarazy:diabloti: :diabloti: no jako imienniczka to już wogóle podwójnie przeżywam...:shake:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ania&Lady napisał(a):Masz już 1 wielbicielkę! Sprzątam sobie teraz i tak sobie myślę, że to niesamowite, że ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi: Nie ja ale Antek i napewno ja też się piszę do takiego Fan Clubu:multi: :multi: :loveu:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :x ludzie dajcie mi kopa w dup... bo nic dziś nie zrobię...!!!!:stupid:
Lexie Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dorota07 napisał(a):kurcze mi też się łezka zakręciła:-( Mnie też się łezka zakręciła...i to niejedna!!! A Dorocie-Bombel to dopiero się zakręci!!:evil_lol:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bombel napisał(a):Nina-gratuluję - wszystkie są cudne i magiczne Magic Spell jest thebeściak już się zakochałam Chciałam przypominić jeden z postów Doroty:multi: :loveu: z 26.12.2006
Ania&Lady Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):Nie ja ale Antek i napewno ja też się piszę do takiego Fan Clubu:multi: :multi: :loveu: Dokładnie, z tego wszystkiego to już mi się poplątało, jam wielbicielka Antka no.1!!! :cool3: A My nadal czekamy na reakcję Doroty. :diabloti:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kasiu daj im przezyć tą wspaniałą chwilę i Dorocie naciesz się małą i.....Antkiem:multi: :multi: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
bombel Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jejku no ile mozna pic piwo ?! JUZ JESTEM!!! RYCZĘ JAK BÓBR to jest cudowna niespodzianka, nie spodziewałam się tego poprostu brakuje mi słów ...narazie muszę ochłonąć i wycałować mojego żyjącego dinozaura Nina dziękuję:loveu: filmiki wkrótce...
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bombel napisał(a):. Nina - ucałuj ode mnie na drogę Magic Spell:loveu: cieszę się, że znalazła dobry domek. Dla wszystkich - buziaki w Nowym Roku-oby był lepszy od poprzedniego:cool1: Następny cytat Doroty:loveu: :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: :iloveyou: Kochana Dorota:loveu: nawet nie przypuszczała jak fantystyczny dom MAGIC SPELL zyskała
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bombel napisał(a):JUZ JESTEM!!! RYCZĘ JAK BÓBR to jest cudowna niespodzianka, nie spodziewałam się tego poprostu brakuje mi słów ...narazie muszę ochłonąć i wycałować mojego żyjącego dinozaura Nina dziękuję:loveu: filmiki wkrótce... Dorotko my z Tobą ryczymy jak bobry:loveu: :loveu: :loveu: :razz: Całuj ,całuj swojego przemocznego doszczętnie Antka:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Wam też mamy chociaż trochę magiczny dzień:razz:
Ania&Lady Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bombel napisał(a):JUZ JESTEM!!! RYCZĘ JAK BÓBR Dorotko mi też się oczy pocą, jak sobie wyobrażę Twoją radość! Bardzo mocno Ci gratuluję i niech oba zwierzaki dobrze się chowają! Uściski dla Double Shock'a vel. Bombika i Magic Spell... no i Twojego Męża... nieocenionego... :buzi: :calus: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :iloveyou: :cool2:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No to Dorotko jestes dzisiaj podwójną szcześciarą mając koło siebie Antka i Magic :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zobaczcie jaka nowa generacja szkociarzy nam rośnie:multi: :multi: :multi: Juz nikt nie powie ,że szkociarze są nudni :evil_lol: :evil_lol: ,teraz moga powiedzieć ,że są bardzo romantyczni:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Nitencja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 SUPER !!!!! :-D Sluchajcie gdzie takie dinozaury zyja ale wolne :roll:
T.A.Scotties Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ...A mój "Antek" po drugim szkocie oznajmił..."Jak sprowadzisz jeszcze jednego szkota to ja sie wyprowadzam..." Dzisiaj mamy ich w sumie 7 sztuk mieszkających z nami i 2 poza domem, a on ciągle mi siedzi w domu i jakoś zapomniał o wyprowadzce.Za to wiecie co teraz słyszę??? ...To który u nas zostaje, ten gruby czy ten z dłuższą głową...a po Ori nic nie zostawimy? Przestań po Ori musimy coś zostawić...itd...itp...Biedny, chyba też sie zaraził!!!
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):Wiecie co tak sie rozmarzyłam ,to wszystko przez ten:tree1: :santagri: :santagri: :santagri: Świąteczny czas i tak wyobraziłam sobie .................przyszły rok przy ringu szkotów :evil_lol: a tu nowe fantastyczne nowe osoby, Bos, Sylwia-Extremi, Dorota, HaNisia, Adaś-Kozik ( od westie), Max (też od westie), Black i Kasia (tez od westie), o Nitencji nie mówię ,bo ona już wierny fan ringu szkotów no i oczywiscie Alicja z Abrą i .....z szkocikiem:lol: Nie mówiąc o starej sprawdzonej i superowej ekipie - Eli, Fritza, Asi, Pana Kazika no i oczywiscie Scottieserwisu:loveu: :cunao: co wystawa to byłby Wielki piknik i Wielkie Święto Ciemnej Mocy:knajpa: :laola: :drink1: :cunao: :tort: :BIG: Zobaczcie ,ciekawa jestem jak to do następnych świat wyjdzie ,kto z tych wymienionych przejdą na następny rok 2008:evil_lol: :evil_lol: narazie po ciemnej stronie mocy już są Extremi ,Dorota, HaNisia ,tez za niedługo będzie po naszej ciemnej stronie:) zostali jescze na celowniku : BOS , Kozik, Max ,Black i jej White poczekamy jeszcze na jaszczurkę no i dodamy na mój celownik :diabloti: Zadziornego
Tiramisu Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nitencja napisał(a):SUPER !!!!! :-D Sluchajcie gdzie takie dinozaury zyja ale wolne :roll: O rany ... też się poryczałam. A myślałam, że jestem w stanie zapanować nad emocjami :oops: Ja też jestem żywo zainteresowana wolnym dinozaurem. Szukam, szukam i już tracę powoli nadzieję ... :roll: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 to oczywiscie "stara" juz lista:evil_lol: na nowej pojawili sie juz po "ciemnej stronie mocy" Tiramisu, Blecky ,Ora,
T.A.Scotties Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mój dinozaur teraz gotuje psom , wyprowadzaje je, gra z nimi w piłkę, pije z nimi piwko i nawet gdzieś mi sie o uszy obiło,że jest hodowcą...hahahahahahahahahaha!
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tiramisu napisał(a):O rany ... też się poryczałam. A myślałam, że jestem w stanie zapanować nad emocjami :oops: Ja też jestem żywo zainteresowana wolnym dinozaurem. Szukam, szukam i już tracę powoli nadzieję ... :roll: :evil_lol: Tiramisu ,nietrać takiej nadzieji ,jak się okazuję ,jeszcze żyją dinozaury, może trafisz na swojego:cool3: :loveu:
bombel Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Film już jest: http://s166.photobucket.com/albums/u107/magicspell_album/?action=view¤t=DSCF1513.flv
Lexie Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dorotko...no tak Cię zatkało...że ....hmmm...nic nie powiedziałaś :evil_lol:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bombel napisał(a):Film już jest: http://s166.photobucket.com/albums/u107/magicspell_album/?action=view¤t=DSCF1513.flv Ale Cię ten Twój Antek zaskoczył no nie:evil_lol: :crazyeye: Chyba na to piwo byś nie szła jakbyś wiedziała co Cię czeka w domu:evil_lol: Czekamy jutro na Twoje relacje i foto;)
Recommended Posts