Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Magicnesca napisał(a):
Możemy swobodnie założyć FANCLUB ANTKA :multi: :multi:

Masz już 1 wielbicielkę!
Sprzątam sobie teraz i tak sobie myślę, że to niesamowite, że ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Masz już 1 wielbicielkę!
Sprzątam sobie teraz i tak sobie myślę, że to niesamowite, że ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi:

Masz rację, dla mnie też to jest niesamowite!! I to, że naprawdę tu jest super atmosfera i tak jak zapewniała mnie Magicnesca super ludzie - i nie pomyliła się :loveu: Naprawdę bardzo lubię tu zaglądać i dopisać czasem swoje 5 groszy :evil_lol: I .... chyba się totalnie uzależniłam od tego forum :oops:

Posted

Ania&Lady napisał(a):
ludzie z tak różnych stron Polski czekają teraz na reakcję Doroty na małą czarną zarazę. :multi:

no coś w tym jest, odrobina magii, .....:roll:

i cholera !!!! uzależnienia od czarnej zarazy:diabloti: :diabloti:
no jako imienniczka to już wogóle podwójnie przeżywam...:shake:

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Masz już 1 wielbicielkę!

Nie ja ale Antek i napewno ja też się piszę do takiego Fan Clubu:multi: :multi: :loveu:

Posted

dorota07 napisał(a):
kurcze mi też się łezka zakręciła:-(

Mnie też się łezka zakręciła...i to niejedna!!!

A Dorocie-Bombel to dopiero się zakręci!!:evil_lol:

Posted

bombel napisał(a):
Nina-gratuluję - wszystkie są cudne i magiczne
Magic Spell jest thebeściak już się zakochałam

Chciałam przypominić jeden z postów Doroty:multi: :loveu: z 26.12.2006

Posted

Magicnesca napisał(a):
Nie ja ale Antek i napewno ja też się piszę do takiego Fan Clubu:multi: :multi: :loveu:

Dokładnie, z tego wszystkiego to już mi się poplątało, jam wielbicielka Antka no.1!!! :cool3:

A My nadal czekamy na reakcję Doroty. :diabloti:

Posted

jejku no ile mozna pic piwo ?!

JUZ JESTEM!!!
RYCZĘ JAK BÓBR
to jest cudowna niespodzianka, nie spodziewałam się tego
poprostu brakuje mi słów ...narazie muszę ochłonąć i wycałować mojego żyjącego dinozaura
Nina dziękuję:loveu:
filmiki wkrótce...

Posted

bombel napisał(a):
.
Nina - ucałuj ode mnie na drogę Magic Spell:loveu: cieszę się, że znalazła dobry domek.
Dla wszystkich - buziaki w Nowym Roku-oby był lepszy od poprzedniego:cool1:

Następny cytat Doroty:loveu: :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: :iloveyou:
Kochana Dorota:loveu: nawet nie przypuszczała jak fantystyczny dom MAGIC SPELL zyskała

Posted

bombel napisał(a):
JUZ JESTEM!!!
RYCZĘ JAK BÓBR
to jest cudowna niespodzianka, nie spodziewałam się tego
poprostu brakuje mi słów ...narazie muszę ochłonąć i wycałować mojego żyjącego dinozaura
Nina dziękuję:loveu:
filmiki wkrótce...

Dorotko my z Tobą ryczymy jak bobry:loveu: :loveu: :loveu: :razz:
Całuj ,całuj swojego przemocznego doszczętnie Antka:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
Dzięki Wam też mamy chociaż trochę magiczny dzień:razz:

Posted

bombel napisał(a):
JUZ JESTEM!!!
RYCZĘ JAK BÓBR

Dorotko mi też się oczy pocą, jak sobie wyobrażę Twoją radość! Bardzo mocno Ci gratuluję i niech oba zwierzaki dobrze się chowają! Uściski dla Double Shock'a vel. Bombika i Magic Spell... no i Twojego Męża... nieocenionego... :buzi: :calus: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :iloveyou: :cool2:

Posted

No to Dorotko jestes dzisiaj podwójną szcześciarą mając koło siebie Antka i Magic :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Zobaczcie jaka nowa generacja szkociarzy nam rośnie:multi: :multi: :multi:
Juz nikt nie powie ,że szkociarze są nudni :evil_lol: :evil_lol: ,teraz moga powiedzieć ,że są bardzo romantyczni:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

...A mój "Antek" po drugim szkocie oznajmił..."Jak sprowadzisz jeszcze jednego szkota to ja sie wyprowadzam..." Dzisiaj mamy ich w sumie 7 sztuk mieszkających z nami i 2 poza domem, a on ciągle mi siedzi w domu i jakoś zapomniał o wyprowadzce.Za to wiecie co teraz słyszę??? ...To który u nas zostaje, ten gruby czy ten z dłuższą głową...a po Ori nic nie zostawimy? Przestań po Ori musimy coś zostawić...itd...itp...Biedny, chyba też sie zaraził!!!

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wiecie co tak sie rozmarzyłam ,to wszystko przez ten:tree1: :santagri: :santagri: :santagri: Świąteczny czas i tak wyobraziłam sobie .................przyszły rok przy ringu szkotów :evil_lol: a tu nowe fantastyczne nowe osoby, Bos, Sylwia-Extremi, Dorota, HaNisia, Adaś-Kozik ( od westie), Max (też od westie), Black i Kasia (tez od westie), o Nitencji nie mówię ,bo ona już wierny fan ringu szkotów no i oczywiscie Alicja z Abrą i .....z szkocikiem:lol:
Nie mówiąc o starej sprawdzonej i superowej ekipie - Eli, Fritza, Asi, Pana Kazika no i oczywiscie Scottieserwisu:loveu:

:cunao: co wystawa to byłby Wielki piknik i Wielkie Święto Ciemnej Mocy:knajpa: :laola: :drink1: :cunao: :tort: :BIG:

Zobaczcie ,ciekawa jestem jak to do następnych świat wyjdzie ,kto z tych wymienionych przejdą na następny rok 2008:evil_lol: :evil_lol:
narazie po ciemnej stronie mocy już są

Extremi ,Dorota, HaNisia ,tez za niedługo będzie po naszej ciemnej stronie:)
zostali jescze na celowniku :
BOS , Kozik, Max ,Black i jej White poczekamy jeszcze na jaszczurkę
no i dodamy na mój celownik :diabloti: Zadziornego

Posted

Nitencja napisał(a):
SUPER !!!!! :-D
Sluchajcie gdzie takie dinozaury zyja ale wolne :roll:

O rany ... też się poryczałam. A myślałam, że jestem w stanie zapanować nad emocjami :oops: Ja też jestem żywo zainteresowana wolnym dinozaurem. Szukam, szukam i już tracę powoli nadzieję ... :roll: :evil_lol:

Posted

Tiramisu napisał(a):
O rany ... też się poryczałam. A myślałam, że jestem w stanie zapanować nad emocjami :oops: Ja też jestem żywo zainteresowana wolnym dinozaurem. Szukam, szukam i już tracę powoli nadzieję ... :roll: :evil_lol:

Tiramisu ,nietrać takiej nadzieji ,jak się okazuję ,jeszcze żyją dinozaury, może trafisz na swojego:cool3: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...