dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 oj słodziudkie!!!! Salux jak pomarzną to im kubraczki ubierz!!!:loveu: :loveu: proponuję skarpetki frotowe uciąć palce i gotowe...
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kardusia napisał(a):A jak z ryciem w ogrodzie? moja nie ryje ale niweluje krecie kopce gdzieś tam na filmidle było widać...:evil_lol:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nitencja napisał(a):Moge tylko o tysiu sie wypowiedziec ....... jego rycie nie interesuje. Moje tez skarpę zostawiaja w spokoju ,raz tylko w kopały dziure ,ale przynajmniej widzialam kreta na oczy, byl martwy ale zero krwi ,chyba zamuldały na śmierć:):diabloti:
SALUX Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 NINA i NITENCJA ... dla Was wklejam zdjęcia dzieciaków Asysta mamy i ciotki mile widziana... I to by było na tyle....
Nitencja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Salux - no kochane sa !!!!! :multi: a TO MOGE JUZ SPRZATAC ?? Bo przyjdzie z pracy a tu nieposprzatane.... itede.... :cool1:
OMM Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 SALUX napisał(a):Pierwszy spacer po białym jak dziwnie się chodzi i jak łapki marzną... Jakieś coś przyczepiło się do ..mordki no i najważniejsze! PIERWSZE SIKU NA DWORZE !!!!!! a potem to był pisk że do domku zabrali, zimno ale fajowo było:diabloti: OJEJU JEJU!!!jakie cudaski słodkie, ja miałam sobie iść a tutaj takie zdjęcia, echchch...:loveu:
OMM Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nitencja ja Ci powiem po cichu, tylko nie mów nikomu, ja sobie kupię szkota. Tak się napatrzę, napatrzę, że ach, a potem sobie kupię. Tylko to tak między nami;)
Nitencja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 OMM no pewnie , nikomu nie powiem :evil_lol: a szkot to dobry wybor :) ja juz chyba tez rozsiewam zaraze :smhair2:
SALUX Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Madziu, Kasiu...zmykajcie! Ja też uciekam bo zamiast sprzątać, gotować to ja wklejam foty a rodzina dwunożna zapuszczona przeze mnie:evil_lol:
Ania&Lady Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nitencja napisał(a): Aniu czemu ty masz godzine postu taka nieludzka brrrrrrr Byłam ze psem na porannym spacerze, a że nie jestem do końca zdrowa zajrzałam, co tam na szkocikach słychać. :razz:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 SALUX napisał(a):NINA i NITENCJA ... dla Was wklejam zdjęcia dzieciaków Asysta mamy i ciotki mile widziana... I to by było na tyle.... Olu , dziękuje jesteś kochana na takie "zarazki" można do bólu oglądać:loveu: :loveu: :loveu:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A ja dam ostatnie zdjęcia MAGIC SPELL ,dzisiaj juz będzie w swoim nowym domku ;) i mam nadzieję nawet pewność ,że to nie jej ostatnie zdjęcia na dogomanii :loveu: Kto wie może już jutro będą nowe zdjęcia w nowym domu :evil_lol: :multi: :loveu: :loveu:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 NO TO SZEROKIEJ DROGI MALUTKA... sprawuj się dobrze i zarażaj reszę....:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi:
Flaire Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magicnesca napisał(a):O, jak ślicznie moja chrześniaczka uszka i ogonek nosi! :loveu:
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Myślę ,że już jutro będziesz widzieć w jakich fantastycznych jest rękach:multi: :multi: :multi: jest Twoja chrześnica :loveu:
SALUX Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nina, szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy, można by zarazkowe przedszkole stworzyć:diabloti: oj zaraza by sie rozszalała. No to teraz bedziemy czekać na zdjęcia dzieci w nowych domkach.... \
Fritz Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Salux przepiekne te Twoje maluszki! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam :) Nina a zdjecia Roberta ,o ktore prosilam? Moze bys cos wstawila?:)
Magicnesca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Narazie nie mam nowych zdjęć Roberta ,bo sama mu nie zrobie chora ręką Poczekam aż Nitencja jutro przyjedzie to mi pomoże a wtedy dam i zdjęcia Roberta:lol:
Fritz Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a to super byloby! dzieki. I duzo zdrowia zycze !:)
Tiramisu Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 SALUX napisał(a):Nina, szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy, można by zarazkowe przedszkole stworzyć:diabloti: oj zaraza by sie rozszalała. No to teraz bedziemy czekać na zdjęcia dzieci w nowych domkach.... \ Zgłaszam się na Panią Przedszkolankę!! :lol: :evil_lol: :loveu:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 już kiedyś pytałam o moją imienniczkę bodaj że Bombel, i co wiadomo coś ? czy jej nieprzemakalny przemógł już czy jeszcze nie?:cool1: :cool1:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 u syna Doroty w ramionach MAGIC SPELL czuła się jak "u mamy" pełna akceptacja Bombla oto głowa rodziny "nieprzemakalny" Antek a tak mu szkot pasuje do ....brody:evil_lol: o tych ludziskach mówię co z nimi ???? przemokli czy nie???:mad: :mad:
Kardusia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 SALUX napisał(a):NINA i NITENCJA ... dla Was wklejam zdjęcia dzieciaków Asysta mamy i ciotki mile widziana... I to by było na tyle.... Jeszcze trochę :placz: a przyjadę....:roll: Magicnesca napisał(a):A ja dam ostatnie zdjęcia MAGIC SPELL ,dzisiaj juz będzie w swoim nowym domku ;) i mam nadzieję nawet pewność ,że to nie jej ostatnie zdjęcia na dogomanii :loveu: Kto wie może już jutro będą nowe zdjęcia w nowym domu :evil_lol: :multi: :loveu: :loveu: :iloveyou:Zazdroszczę tym nowym właścicielom :p... Jak takiego nie kochać :loveu:
dorota07 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bo analizując fotki to ta sama sunia dziś odjechała do nowego domku???
Recommended Posts