Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

dorota07 napisał(a):

Tiramisu Ty poprostu oczekujesz i dlatego ... po głowce chodzi cii coś innego

CZARNA ZARAZA!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Może to i racja .... wszystko przez tą ZARAZĘ!!! :evil_lol: :evil_lol: A ten czas oczekiwania jest straszny i potwornie się dłuuuuży! I różne głupoty w tak zwanym międzyczasie do głowy przychodzą :diabloti:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota07 napisał(a):
zabawa na dzisiejszym śniegu...

Ty to jak prawdziwy fotoreporter - wszędzie z aparatem:evil_lol: :evil_lol:
i po zabawie

To zdjęcie jest piękne. Ona ma w oczach wypisane: "I co się babo tak gapisz? Tobie się tak nigdy nie zrobiło???" :loveu:

Posted

:loveu: czekaj, czekaj biję zakład że też tak będziesz focić co się da...:evil_lol: wszystko przed Tobą:eviltong:

a tak naprawdę to jakbym chciała wszędzie z aparatem to by mi pamięci na kompu zabrakło...czasem żałuje że nie mam kamerki na spacerku albo aparatu wtedy najwięcej się dzieje...czasem można boki zrywać:multi: :multi:

Posted

Tiramisu napisał(a):
Jakaś mnie depresja dopadła - czy Wy tez tak nie lubicie chodzić do pracy :???: :angryy: Tyle można by było zrobić fajnych rzeczy zamiast siedzieć w jednym miejscu osiem godzin ... :p Mam poczucie bezproduktywnie spędzonego czasu :roll: Może pójdę zrobić sobie :kaffee_2:

taaak :) pociesz się: ja mam nienormowany czas pracy, co w praktyce oznacza, że nie pracuję 8 godzin tylko tyle ile się maksymalnie da. Nie mam własnego biurka, własnego komputera, bo firmy ( Skarbu Państwa) nie stać !!! Sekretarka ma własne miejse do roboty, a ja nie... jak już wykombinuje, gdzieby tu posiedzieć to mam w maleńkim pokoju z 8 osób ( i jeden komputer).. świetna sprawa, bo nie ma gdzie papierzysków rozłożyć... jak więc mogę to przynoszę robotę do domu... co wiąże się z niezadowoleniem TZ, bo siedzę przed komputerem cały dzień, blokuje mu dostęp do internetu i uwaga .... skoro siedzę w domu to oznacza, że NIC nie robię, a więc powinnam posprzątać, poprasować, uprać, zrobić obiad z 4 dań ( bardzo wyszukany). FUJ !!!
fajnie, że mam psy to najlepsze źródło dobrego nastroju... A jak się ma dużo psów :) :loveu: :loveu:

Posted

dorota07 napisał(a):
koleżanki ja wy to robicie żeby zacytować tylko wybraną część postu ???

Musisz tylko zaznaczyć to co chcesz skasować: tekst lub zdjęcie (a) i wcisnąć "Delete". Tak jak w zwykłym tekście ;)

Posted

dorota07 napisał(a):
koleżanki ja wy to robicie żeby zacytować tylko wybraną część postu ???

wciskamy to z cytatem na dole ekranu, czyli normalnie a jak się pojawi w okienku edycji między znacznikami quote tekst cytatu to niepożądany kawałek kasujemy, pamiętając aby na końcu i w środku były znaczniki (nawias kwadratowy)quote=nik tego co to chcemy cytacić] tekst jakiś tam...

napisałam na zielono nawias kwadratowy a ma być oczywiście [ , jednakowoż nie było by widać o co chodzi
mam nadzieję, że wiadomo ;)

Tiramisu jednocześnie pisałyśmy:)

Posted

dorota07 napisał(a):
koleżanki ja to żeby zacytować wybraną postu ???

ja mam bardzo prosty sposób... włażę do postu, który zacytowałam i bezczelnie obcinam, ale pewnie można prościej

o tak, jak zrobiłam to teraz...

Posted

zadziorny napisał(a):
Chórzystki :evil_lol: :eviltong:

Ty się nie śmiej tylko zabieraj ten swój śnieg spod mojego okna:diabloti:

Posted

HaNisia napisał(a):
o tak, jak zrobiłam to teraz...
zobaczę czy wyszło;)

no i proszę od czego są koleżanki super wszystkim dzięki!!!!

tak spojrzenia Emilki są najlepsze zawsze wymiękne ...

Posted

Zadziorny Ty się lepiej nie śmiej tylko wyciagaj sanie aby w sobote do Zarazkowa dotrzeć :evil_lol:
Zobacz jak jest teraz w Zarazkowie:)

:diabloti:

:angryy:

Kto wywołał tą zimę :mad: :mad: :mad:

Posted

scottieserwis napisał(a):
ojeju jakie diabłyyyyyyyyyyyyyy małeee :loveu::loveu::loveu::loveu:
tutaj tez cacly czas sypie :)

a ja ide obiad robić - cycki smaże z sosem i makaronem może coś komuś?? :eviltong:

też sobie zrobiłam makaron, tylko bez cycków, bo mi się nie chciało po nie biegać ;)
ale drugą porcyjkę bym wszamała, a co ... idzie zimno trzeba zapas zmagazynować:evil_lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Tak ale jest problem je uchwycic ,żeby chociaz przez sekundę.......:diabloti:
marzenie ścietej głowy :shake:

mnie się właśnie najbardziej podobają zdjęcia w ruchu ... ale wiem jak widząc po raz pierszy śnieg można szaleńczo brykać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):

Zobacz jak jest teraz w Zarazkowie:)

:diabloti:

:angryy:

Kto wywołał tą zimę :mad: :mad: :mad:

Nina, piękny widok, raj dla psów! :evil_lol: Super, że masz taki ogromniasty teren, ja z Lady do najbliższego parku muszę tramwajem jeździć. :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...