Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Może jakieś białe zdjątka byś wstawiła? :oops:

No przecież jest mnóstwo białego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z elementami czerni ;):eviltong:

Posted

No to biały element :evil_lol: Urwiskowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zadziorny to prosze przyjechac i chodniki odśnieżyć :mad: ,bo u nas w domu same odpady:diabloti: Ja z chorą ręką ,a Andrzej z kregosłupem do luftu

Posted

Nitencja, fantastyczne filmiki! U nas jeszcze tyle sniegu nie ma ale bialo juz troszke jest. Najbardziej jednak podobał mi sie Tysiek w roli bałwanka sniegowego:loveu::loveu::loveu: Na fote miesiaca z nim!:multi:

Posted

borsaf napisał(a):
Najbardziej jednak podobał mi sie Tysiek w roli bałwanka sniegowego:loveu::loveu::loveu: Na fote miesiaca z nim!:multi:

Popieram jestem za!!!!!:multi: :multi: :multi: Tysiek na bałwana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):

no to zadziorny pomoz mi odsniezac Tyska :angryy:

BARDZO PROSZĘ MNIE NAKIEROWAĆ!! CZY TO JEST TO CO MYŚLĘ CZY FRONCIK?:evil_lol: :evil_lol:

NO W KOŃCU COŚ NITENCJA RUSZYŁA ==ALE SIĘ MAGLUJĄ!!!
ŚWIETNE FILMIDŁA...CZY TEN PLAC ZABAW TO PRYWATNY?

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Kasiu, ja sobie obiecałam drugą białą dziewczynkę, ale jak patrzę na te słodkie czarne bobo i kurwiki w oczętach, to wiesz co... ale podchodzę na szczęście zdroworozsądkowo tak jak Ty i 3 psiaki to naprawdę za dużo... :diabloti: .

:diabloti:
:evil_lol: no jestem ciekawa jak długo......:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

HaNisia napisał(a):
też sobie zrobiłam makaron, tylko bez cycków, :evil_lol:

:crazyeye: o co chodzi z tymi cyckami czy to jakieś regionalne jedzonko??:-o

Posted

dorota07 napisał(a):
:lol: a o te cycki chodzi!!!!!:roll:

to ja lubię z ryżem i z mieszanką warzywną chińską...:eating: :knajpa:
popite browarkiem...

no ja też tak lubię tylko z naturalnymi warzywkami ( brokułek wygrywa) i bez browarka .... i tak się zastanawiam czy popicie browarkiem warzywnej chińskiej mieszanki nie powoduje:shithappens: hihihi sensacji żołądkowych??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...