Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 HaNisia napisał(a):Ci to sobie życie zorganizowali:evil_lol: Prawie co tydzień smakują naleweczki ;) Ja się częstuję herbatką ale bardzo słabą, oj bolą mnie nereczki, bolą:roll: HaNisia na nereczki to dobre ponoć grzane piwo jest super :eviltong: Chciałam Wszystkim podziękować za życzenia dla Agatki !!!! Może nie miała tak pięknego tortu jak Mishka ( tu Fritz ,jesteś nie do pobicia:evil_lol: ) ale dostała dużą kiełbasę i biedna chyba nie wiedziała dlaczego jest tak wyrózniona z gromady:-o ,ale zjadła ja sama z nikim się nie podzieliła swoją kiełbaską:diabloti:
weridiana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 i nie ma axelki :( jedna do Hollywood pojechala robic kariere, druga musiala wracac do Kuopio :shake: nie wiem jak ona- biala wersja, ale ta czlekopodobna chce wracac :oops: a tak wogole zycze Wam wszystkim milej, spokojnej niedzieli :)
zadziorny Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Na weszterierach dzisiaj o dziwo kawusi nie serwowali, to tutaj się poczęstuję :kaffee_2:. Jak zwykle rozpuszczalską z mleczkiem bez cukru poproszę :cool3: :loveu: :multi:
Joollaa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A ja jeśli można to przyłączę się do tej kaweczki, bo strasznie niecierpiliwie oczekuję właśnie wizyty Zarazkowej dziecinki, która to ma mnie dzisiaj odwiedzić. Juuuupiiii :multi:
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Joollaa napisał(a):A ja jeśli można to przyłączę się do tej kaweczki, bo strasznie niecierpiliwie oczekuję właśnie wizyty Zarazkowej dziecinki, która to ma mnie dzisiaj odwiedzić. Juuuupiiii :multi: Jolu pozdrów Extremi i Tysię i niech odwiedzą od czasu do czasu dogomanię:):loveu: :loveu: :loveu:
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 weridiana napisał(a):i nie ma axelki :( jedna do Hollywood pojechala robic kariere, druga musiala wracac do Kuopio :shake: nie wiem jak ona- biala wersja, ale ta czlekopodobna chce wracac :oops: a tak wogole zycze Wam wszystkim milej, spokojnej niedzieli :) Axelko pozdrów Tomka ode mnie:razz: :loveu: Axela biała też nie będzie sama - jest tam już syn Lady LITTLE DREAMER:multi:
HaNisia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Joollaa napisał(a):A ja jeśli można to przyłączę się do tej kaweczki, bo strasznie niecierpiliwie oczekuję właśnie wizyty Zarazkowej dziecinki, która to ma mnie dzisiaj odwiedzić. Juuuupiiii :multi: to ale się zapowiada radosny dzionek :lol:
Tiramisu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witam i ja na niedzielnej kawce :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: Chyba powinnam jakoś bardziej rozkręcić swoje marne życie towarzyskie :evil_lol: bo narazie tylko ..... siedzę i czekam na szkota :mad: :mad: Nic to, za dwa tygodnie nastąpi totalny przewrót w moim życiu :diabloti: :evil_lol:
Joollaa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Magicnesca napisał(a):Jolu pozdrów Extremi i Tysię i niech odwiedzą od czasu do czasu dogomanię:):loveu: :loveu: :loveu: Jasne Nina nie tylko pozdrowię ale Tyśkę to tak obcałuję że hej :loveu: . Ale fajosko......normalnie jak sie ciesze:multi:
Joollaa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 HaNisia napisał(a):to ale się zapowiada radosny dzionek :lol: HaNisiu naprawdę wspaniały dzionek...normalnie fruwam ze szczęścia:lol: :multi: Chociaż chatka mała ale zawsze chętnie wita wszystkich psiarzy.
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Joollaa']HaNisiu naprawdę wspaniały dzionek...normalnie fruwam ze szczęścia:lol: :multi: Chociaż chatka mała ale zawsze chętnie wita wszystkich psiarzy. Jolu ale Ty wiesz czym grozi wpuszczenie szkota za próg swojego domu?..............Zarazą :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba będziemy mieli następną zarażoną:multi: :multi: Ciekawe ,kiedy Jolą będzie B&W:diabloti:
Joollaa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Magicnesca']Jolu ale Ty wiesz czym grozi wpuszczenie szkota za próg swojego domu?..............Zarazą :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba będziemy mieli następną zarażoną:multi: :multi: Ciekawe ,kiedy Jolą będzie B&W:diabloti: Ło matko....:crazyeye: :lol: no właśnie kto wie ...kto wie :razz: . Póki co robiłam próby spacerowe z dwójeczką psiaków na spacerku i niestety nie radzę sobie:placz:
rita60 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witajcie,pozwolicie ,ze sie poczestuje kawusia:kaffee_2:magicnesca mam nadzieje,ze przewidziałas fusiasta.:roll:
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='rita60']Witajcie,pozwolicie ,ze sie poczestuje kawusia:kaffee_2:magicnesca mam nadzieje,ze przewidziałas fusiasta.:roll: Rita witaj ,oczywiście dla Ciebie jak ja to nazywam z "gruntem" Cieszę się ,że nas szkociarzy Ci zza płota nas odwiedzają:multi: :bigcool: :BIG: Nie będziemy się czuć tak samotnie:loveu: A dla tych z admina mam potrwakę ze szczególną przyprawą :evil_lol:
rita60 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Magicnesca']Rita witaj ,oczywiście dla Ciebie jak ja to nazywam z "gruntem" Cieszę się ,że nas szkociarzy Ci zza płota nas odwiedzają:multi: :bigcool: :BIG: Nie będziemy się czuć tak samotnie:loveu: A dla tych z admina mam potrwakę ze szczególną przyprawą :evil_lol: Bo ci zza płota to przeciez przyjaciele na dobre i na złe.Mam jednak nadzieje,ze wszystko wroci po staremu.Adminie czekamy:cool3::cool3::cool3:
dorota07 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 no jestem , lektura zaliczona, a te muchomorki tak ładnie wyglądają...:diabloti: :evil_lol: takie czerwoniutkie
Tiramisu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A co to tak w niedzielę wieczorem taka pustka na forum:candle: ?? Czyżby wszyscy imprezowali w Zarazkowie ??? :drink1: Mnie dopadła dzisiaj wena twórcza i tak sobie siedzę i cosik maluję. Ale co jakiś czas tu zaglądam i cisza!! Nawet na nowym forum też cisza - co i raz tylko jakaś zbłąkana dusza :ghost_2: coś skrobnie.
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Kopiuję z nowego forum: Wyniki napisane by T.A.Scotties :lol: WALENTYNKOWA BYDGOSZCZ 2007 Psy Klasa Szczeniąt I wo Best Puppy Terra Alite LITTLE KISS FOR BUENOS DIAS Klasa Pośrednia I dosk CWC ROBUSTO FORTE DELLA Quattrocento Klasa Otwarta I bdb NEO z Norblińskiej Doliny Klasa Championów I dosk CWC UP SIDE DOWN dMdMG NDPwR, BOB, III BOG Suki Klasa Szczeniąt I wo Terra Alite LOVE ME PARA SIEMPRE Klasa Młodzieży I dos Zw Mł NJwR DODA ELEKTRODA Iwola Klasa Pośrednia I dosk CWC RIBELLE PIA DELLA Quattrocento Klasa Otwarta I dosk CWC NDSwR Scottish Tauer ESTEE LAUDER Klasa Championów I dosk CWC TOŚKA ze Szkockiego Wzgórza
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 kkasik napisał(a):Melduję: wyniki (by T.A. Scotties) i zdjęcia (by kkasik) z walentynkowej wystawy w Bydgoszczy na naszym nowym forum :cool3: Jak jam mam chodzić po innych forach sie logować ,nie wiadomo na jak dlugo ,aby mieć wyniki i zdjęcia z wystawy na Scottieserwis :angryy: to znaczy czas zamknąc go !!!!!! Szkoda mojego cennego czasu aby dalej to ciagnąć. Im mniej mam obcych stron do robienia ,tym więcej czasu dla swoich stron:evil_lol:
Magicnesca Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Ale sie porobi?o ,nawet nie ma z kim kaw? wypi?:shake: a zaczyna sie nowy tydzie? i jakos tak dziwnie pusto Wstawa? ?piochy nowy tydzie? sie zacz?? Kawa:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: dal Rita z "gruntem":morning:
zadziorny Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Ja si? u Was kawusi? pocz?stuj? :kaffee_2:, bo na weszterierach mamy aktualnie 1 lutego 2007 :crazyeye: :shake: :mad:
zadziorny Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 I prosz? mi natychmiast odda? polskie literki :mad: :angryy: :diabloti:
Magicnesca Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hej ,hej tu poranna zmiana sie melduje :loveu: Kawusia :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: ,Rita i dla Ciebie :morning: Komu kawę ,komu bo ide do do... pracy:)
Recommended Posts