Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorota07']mi też nie otwiera się link od SzOlki ale Mishke oglądnęłam , szkoda że tam nie było piaseczku dowtarcia się....ale woda super, gdzie to było?

Ja też oglądnąłem.....wyglada mi na Chorwację:eviltong:........tyle :eviltong:kamieni :eviltong:

Najlepszy w tym filmiku jest głos Mishki.....jak mały krokodyl:loveu: :eviltong:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota07']mi też nie otwiera się link od SzOlki ale Mishke oglądnęłam , szkoda że tam nie było piaseczku dowtarcia się....ale woda super, gdzie to było?

Chorwacja oczywiscie ,Bos mial racje :) Półwysep Peljasac :loveu: :loveu: :loveu: .
Elu brak piasku do wycierania się Mishka rozwiązała w iscie ludzki sposób ;) zobacz:
ps: cd3 pływającej Mishki (na szczescie juz ostatnia hihi ,by Was nie zamęczać:lol: )

Posted

Fritz, Mishka to taki czarny skuter wodny........:eviltong:

Fakt musiała się nauczyć plywać bo tam nie można pobiegać po piaszczystej plaży.
Dobrze że się nie pokaleczyła na tych kamieniach.....i oczywiście jeżowcach

Posted

Bos:P z jezowcami to nie bylo tu problemu ,zawsze najpierw sprawdzamy nim ja do wody puscimy:) A kamienie tez nie ostre bo obtoczone przez fale.

Posted

Witam :)
Fritz- trzecia część wodnych filmow jest niesamowita!!! :loveu:
Jak tylko zrobi się ciepło - jadę z Uszelinką nad wodę- ja też chcę mieć Szkota pływaka!!!!
Pozdrawiam Was sedrdecznie- przeprowadzam się na tydzień do domu rodzinnego i dostęp do internetu będę miec ograniczony.

Posted

Jestem babcia:loveu: jestem babcia
19.02.2007 o godz 17,25 urodzila sie AMELKA
taaaaaaadaaaaaaaaaaaaaam oto Amelia
:multi: najpiekniejsza wniusia, na szkockim forum:evil_lol:

Posted

[quote name='SzOlka']Jestem babcia:loveu: jestem babcia
19.02.2007 o godz 17,25 urodzila sie AMELKA
taaaaaaadaaaaaaaaaaaaaam oto Amelia
:multi: najpiekniejsza wniusia, na szkockim forum:evil_lol:
A wcale ,ze nie szOlka!!!!!!!!!!!!! Najpiekniejsza wniusia na calym Swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol:

Posted

SALUX napisał(a):
Sylwia, nie martw się zawsze ktoś tu zerknie. Ja też nie mam czasu biegać po forach a tu mam dział "Pielęgnacja" który mnie interesuje i " rysunek i malarstwo".... więc ja tu zaglądam:)

no to sie czesze :P ciesze ups:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...