Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

dorota07 napisał(a):
ha!!! ha!!! do pierwszej cieczki:evil_lol: :evil_lol: ja jestem bardzo ciekawa kto kogo będzie molestować....:diabloti: :diabloti: oj coś wiem na ten temat....

Elu myślisz ,że to tak będzie wyglądało???? To Dorocie brakuje 3 terierka ,chyba ,że w gości do Bombla i Magic przyjedzie Emilka

Dorotko cieszę dodatkowo z powodu Bombla ,bardzo mu towarzystwo było potrzebane:):loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca, Nitencja, Bos, Zadziorny - ale mieliście superowe spotkanko w szkockiej atmosferze ...:loveu::multi::loveu:...Spotkanie III-go stopnia - najbliżej jak tylko można :p...Zakochałam się po same uszy w szkocikach :p:p:p

Posted

Kardusia napisał(a):
Magicnesca, Nitencja, Bos, Zadziorny - ale mieliście superowe spotkanko w szkockiej atmosferze ...:loveu::multi:

Bos, wystąpiłeś w swoich zielonych rajtkach czy wskoczyłeś w szkocką kieckę? :evil_lol:
;)

Posted

Wojtek napisał(a):
Bos, wystąpiłeś w swoich zielonych rajtkach czy wskoczyłeś w szkocką kieckę? :evil_lol:
;)

zapewne był w zielonym kubraczku i kiecce w kratkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wojtek - aż boję się myśleć, że Bos mógłby być na spotkaniu u Magicnesci w szkockiej spódniczce :shake:...
Pamiętasz jakie fotki szkotów przesłał nam Zadziorny ???
Wszyscy w spódniczkach byli bez galotków :crazyeye: :loveu::evil_lol::p:eviltong:...

Posted

dorota07 napisał(a):
Asia została na Bisa PUPPY!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: czekamy na wyniki...

gratulacje kasik w. obiecująca!!!

gratulacje !!!!
a jakieś jeszcze wiadomości??
kto co ugrał?? :razz:

Posted

My dziękujemy :multi: :B-fly: .
Ale nie pamiętam do końca co- kto w pozostałych konkurencjach :shake: . Toteż nie wyskoczę przed orkiestrę :siara:

Posted

dorota07 napisał(a):
Asia została na Bisa PUPPY!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: czekamy na wyniki...

gratulacje kasik w. obiecująca!!!

Asi zrobiło sie słabo i została zapakowana do samochodu...
A propo's drogi to padaczka była od samego Poznania z niewielką przerwą w Lesznie.Droga do Głogowa była koszmarna, nie wiem jak dałam rade ją pokonać, ale dojechałyśmy.Na hali gorąco i duszno...Masakra
Wystawa ogólnie fajna :eviltong:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Nie tylko Nitencja tuliła swoją SUNFLOWER ale i BOS wymieniał uściski ze swoją odwzajemniona miłością - AGATKĄ;) :loveu:

Potwierdzam :roll:. Bos już dokumentnie zarażony i kompletnie zawojowany przez Agatkę :cool3: :loveu::

Posted

Nitencja napisał(a):
Tiramisu cos dla Ciebie : Suncia i semka :)

foto by BOS :)

Dziekuję za pamięć! Hmmm, a moje baaardzo poważne ;) pytanie odnośnie białej brody zostało gdzieś tam pominięte milczeniem :mad: Czy to tylko taki szczeniaczkowy urok i z czasem się "wytrze" - jak to mój znajomy wet mawia :p czy taka biała urocza bródka już jej zostanie - jako znak rozpoznawczy???? :cool3: :loveu: Tak pytam z czystej ciekawości ... no ... nie mam doświadczenia ze szkotnikami :oops:

Posted

Justyna i Jola już też w gronie zarażonych :cool3: :loveu:. Teraz tylko wystąpił spór o kolor szkotnika: czarny czy pszeniczny :hmmmm: (a może oba :cool3: :evil_lol: :eviltong:).

Posted

Tiramisu napisał(a):
Dziekuję za pamięć! Hmmm, a moje baaardzo poważne ;) pytanie odnośnie białej brody zostało gdzieś tam pominięte milczeniem :mad: Czy to tylko taki szczeniaczkowy urok i z czasem się "wytrze" - jak to mój znajomy wet mawia :p czy taka biała urocza bródka już jej zostanie - jako znak rozpoznawczy???? :cool3: :loveu: Tak pytam z czystej ciekawości ... no ... nie mam doświadczenia ze szkotnikami :oops:

Tak ,ma weterynarz racje ta bródka zostanie ,taką sama ma Agatka później jest bardziej jak przesiane włoski na brodzie ,ale w niczym jej to nie przeszkadza a może ma to swój urok;)

Posted

Moja młodsza "dziewczynka" też ma mała jasną bródkę...to chyba by jej nie było przykro że siostra ma pręgi:) Córki mówią na nią "brodzia" :) To chyba ujście genu pszenicznego:diabloti:

Posted

A oto jeszcze Zarazkowo.....i jej czworonożni mieszkańcy....:loveu:

Mała Nitencja w objęciach dużej.....albo odwrotnie:loveu:

:evil_lol:...Miód Malina......:loveu:

:lol:....Agatka.....:loveu:

:lol:

:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...