Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli chodzi o mnie to własnie przejżałam wykaz wystaw i jak zaczęłam znaczyć na które ewentualnie mam zamiar się wybrać to sie nazbierało 15!!! w tym 5 międzynarodówek i co Wy na to?
jak mój budżet domowy to udźwignie to ja nie wiem??!!

Posted

A ja nie mogę jechać ani do Czaplinka, ani do Wałbrzycha :placz: , bo mój chrześniak tego dnia będzie komunistą :saint1: :angel:

Posted

dorota07 napisał(a):
jeśli chodzi o mnie to własnie przejżałam wykaz wystaw i jak zaczęłam znaczyć na które ewentualnie mam zamiar się wybrać to sie nazbierało 15!!! w tym 5 międzynarodówek i co Wy na to?
jak mój budżet domowy to udźwignie to ja nie wiem??!!

Uuuu, moja lista liczy tylko 12, aaale odstaję :roll:

Posted

kkasik napisał(a):
A ja nie mogę jechać ani do Czaplinka, ani do Wałbrzycha :placz: , bo mój chrześniak tego dnia będzie komunistą :saint1: :angel:

a Opole? jest w planie?

Posted

Jejku, jak pomyślę o zakupie prezentu (szukaniu, wybieraniu, brrr) dla komunisty to: :diabloti: .
Ale fakt, może zaraza nie byłaby taka zła :eviltong: .
A tak się cieszyłam, że dla mnie to już od dwóch lat historia....a tu proszę, nowy komunista wyrósł pod nosem :roll:

Posted

dorota07 napisał(a):
ha!! ha!!! dobre najlepiej parkę.......:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3:

No, nie ma się co śmiać- jak moja Siostra ostatnio wyjeżdżała ode mnie, szepnęła mi, że ten komunista stwierdził, iż gdy następnym razem przyjedzie, to Ciocia (ja) będzie miała już tysiąc terierów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
A nam odbiło i w samym lutym zaliczamy 4 wystawy.

Nooo, to po takim ujeżdżaniu po Polsce możecie mapę krajoznawczą naszego uroczego kraju sporządzić :czytaj:

Posted

Ja tak z doskoku.....z kawą.....i herbatką jak kto woli..........zapraszam:multi: :loveu:

Miłego dnia wszystkim.

Magicnesca.....wstawaj........do roboty już pora :evil_lol: ...

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
To ja z ramienia odziału organizatora już teraz Was zapraszam!:multi:
My pewnie rozpoczniemy klasę młodzieży w Czaplinku.
Ela , Wy też dotrzecie do Czaplinka???:cool3: :cool3: :cool3:

Asiu my też się wybieramy do Czaplinka w tym roku (wreszcie nie jest w tym samym terminie co Racibórz:p )
Jeszcze nie wiem z czym ale napewno z Andrzejem;)
Bo Ania w maju ma plener fotograficzny nie wie jeszcze w jakich dniach
Dagmara myśle bedzie po maturze i bedzie mogła zostać z naszymi domownikami ,bo jak nie to niestety nici ,ale bardzo bym chciala wreszcie przyjechać do Czaplinka:eviltong: :cool3: :loveu:

Posted

Moi drodzy, co tu taka przerażająca cisza dzisiaj??? :crazyeye: Wszyscy tak bardzo są zapracowani czy jak ;) Magicnesca, zarazki wczoraj miały urodziny - równe 5 tygodni skończyły :bday: Ja wszystko skrupulatnie odliczam :cool3: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...