Tilia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 My chodziłyśmy do przedszkola nad Jeziorko Czerniakowskie do Cave Canem- polecam, moje suczyska uwielbiały te zajęcia. Tylko teraz zajęcia odbywają się gdzie indziej- nad Wisłą na wysokości Torwaru.
Tiramisu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tilia napisał(a):My chodziłyśmy do przedszkola nad Jeziorko Czerniakowskie do Cave Canem- polecam, moje suczyska uwielbiały te zajęcia. Tylko teraz zajęcia odbywają się gdzie indziej- nad Wisłą na wysokości Torwaru. Ja wynalazłam Centrum Szkolenia Psów "AKS" - zajęcia też są nad Jeziorkiem Czerniakowskim. Chciałam żeby było w miarę możliwości jak najbliżej domu. Chociaż do Torwaru dojazd też nie jest najgorszy.
Wojenka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kilka fot :cool1: Wojenka ma równowagę jak kot,namawiam ją na jazdę konną :lol: ,a póki co ćwiczy w domu ;) A potem odpoczynek zze swoim ukochanym jeżykiem :razz:
Wojenka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tilia,my kiedyś mieszkałyśmy na Sadybie :) . Jeszcze zaroślak Makutek
dorota07 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no i nie na darmo sie mówi szkot-kot , moja też na tych krótkich łapkach łapie równowagę jak mało kto.... Wojenka kapitale te zdjęcia, myślisz że uda ci się pojeździć konno ze szkotem na łęku ??? fajnie by to wyglądało, czy dobrze widzę że to siodło rodzaju kulbaka?
Wojenka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Już tak jeździłam nieraz :) .Scrata to uwielbia :p .
dorota07 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 to pozazdrościć....;) ;) ja narazie odstałam od jazdy....
Wojenka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dorota07 napisał(a):czy dobrze widzę że to siodło rodzaju kulbaka? Tak jest,to kulbaka austriacka. A moja Małpka niestety w przeciwieństwie do swej mateczki jeździć woli na sucho ;) .
Wojenka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ona jak dotknie ciała konia to odskakuje jak oparzona :evil_lol: . Konie to ona najbardziej lubi...ganiać :diabloti: .
Flaire Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tiramisu napisał(a):Ja mieszkam na Dolnym Mokotowie, dokładnie jeden przystanek przed Stegnami. Może jest ktoś na tym forum, kto mieszka niedaleko ?? :razz: Ja na Mokotowie Górnym, przy stacji metra Wilanowska. :-) Ale do psiego przedszkola (a teraz szkoły) chodzimy aż na Bemowo. :-)
Tiramisu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Flaire napisał(a):Ja na Mokotowie Górnym, przy stacji metra Wilanowska. :-) Ale do psiego przedszkola (a teraz szkoły) chodzimy aż na Bemowo. :-) :lol: To dzieli nas praktycznie tylko Królikarnia i teren nad stawami przy Warszawiance - piękne tereny na spacery!! ;) :lol:
Flaire Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tiramisu napisał(a)::lol: To dzieli nas praktycznie tylko Królikarnia i teren nad stawami przy Warszawiance - piękne tereny na spacery!! ;) :lol:Te stawy to oficjalnie chyba nazywa się Park Arkadia. Tak czy inaczej, je tam kiedyś bywałam codziennie :-) . Teraz rzadziej, bo w dni treningowe z psami nie spaceruję, a i w normalne dni zdarza się nam nie wyjść, albo pójść gdzie indziej. Niemniej nadal lubimy to miejsce. :-)
dorota07 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a co to tak ze śniegiem spłyneliśmy?? cisza nastała....
Tiramisu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dorota07 napisał(a):a co to tak ze śniegiem spłyneliśmy?? cisza nastała.... A nieprawda, ja nie spłynęłam! Dotarłam właśnie z pracy do domku i rozgrzewam się herbatką z cytryną :eviltong: I już jestem na forum - zboczenie chyba jakieś ...:cool3: :-o
Tiramisu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Flaire napisał(a):Te stawy to oficjalnie chyba nazywa się Park Arkadia. :-) A wiesz, że szczerze mówiąc nie słyszałam nigdy o takiej oficjalnej nazwie, muszę to sprawdzić ... :hmmmm:
dorota07 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kiedyś uprzedzałam ale nie pamiętam kogo że to nałóg między zupą a drugim daniem...dogo mania --nie na darmo sie tak nazywa...
T.A.Scotties Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To ile szkociambrów zasili ringi już wkrótce???
dorota07 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 przydała by sie lista obecności albo jakaś deklaracja??!!
Tiramisu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 T.A.Scotties napisał(a):To ile szkociambrów zasili ringi już wkrótce??? Wystawianie psa zawsze było moim skrytym marzeniem :oops: . Mam takie wstępne plany związane z międzynarodową wystawą w Warszawie, w lipcu (pierwsza w życiu wystawa, w razie co blisko do domu :razz: ) . Szkotnik będzie miał już pół roku więc już będziemy mogły się zaprezentować. Wszystko zależy tylko od tego czy dam radę przygotować ją i siebie przede wszystkim!! :evil_lol:
dorota07 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dasz radę , ja też przecieram szlaki i jest ciekawie, zawsze się ktoś znajdzie kto coś podpowie, Asia,Nina,Kasia to życzliwe kobietki...:loveu: :loveu: i na pewno jest takich więcej!!!!
T.A.Scotties Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Po co lista...Wystarczy ,że ludzie dobrowolnie przystąpia do wystawowego Fun Clubu...Super Tiramisu...Dobre chęci to podstawa, a jak zaczniesz wystawiać szkota juz w szczeniaczkach to sama się czegoś nauczysz i pies ogłady nabędzie...same korzyści...I zawsze nas wiecej do miłego spędzania czasu będzie!!! Wiec decyzja podjęta i widzimy sie w Warszawie!!!
Tiramisu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Wiec decyzja podjęta i widzimy sie w Warszawie!!! Tak, decyzja już podjęta :lol: Teraz tylko czekam na szkotniczkę - już mniej niż miesiąc :multi: :multi:
bombel Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a my po cichu planujemy debiut w Czaplinku...:oops:
T.A.Scotties Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 bombel napisał(a):a my po cichu planujemy debiut w Czaplinku...:oops: To ja z ramienia odziału organizatora już teraz Was zapraszam!:multi: My pewnie rozpoczniemy klasę młodzieży w Czaplinku. Ela , Wy też dotrzecie do Czaplinka???:cool3: :cool3: :cool3:
Recommended Posts