Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota07 napisał(a):
ferie a co za tym idzie? kolejka do komutera i wojna.....

Oj, coś mi się wydaje, że ta wojna to bardzo poważna - od razu widać po czyjej stronie jest zwycięstwo :evil_lol:

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Ja sobie po cichutku podczytuję... :evil_lol:

A Ty tak sobie nie podczytuj po cichutku :evil_lol: :mad: Jeszcze trochę i nie będzie czego :razz: Halo! Jest tu ktoś??? Nudzi mi się śmiertelnie ...:placz: :evil_lol:

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Wszyscy zginęli... nie ma Magicneski ani Nitencji... :diabloti:

Jednym słowem NUDA! O, jeszcze trochę i czas do domu :multi: Magicnesca i Nitencja gdzieś się schowały w kącie i spiskują :diabloti: :p

Posted

[quote name='Wojenka']To ja może dam dowód,że moja pszeniczna bestia jest aniołkiem :lilangel: :saint1:

Aniołek jak się patrzy!! :loveu: :lilangel: :lilangel: I ten anielski nosek ... coś pięknego:loveu:

Posted

Witam, witam i o zdrowie pytam juz po pracy ,ale chyba sesja zdjęciowa ta była "cięższa " praca :diabloti:

Mamy juz 5-ty tydzień :loveu:

SANTA CLAUS- zarezerwowany- ORA

SIDERUS- zarezerwowany- BLECKY

SEMIDEA - zarezerwowana- TIRAMISU

SWEET CHILD IN TIME- zarezerwowana - Białystok

SUNFLOWER (mała Nitencja )- zarezerwowana :evil_lol: NITENCJA

Posted

[quote name='Magicnesca']

żeby nie powiedzieć - coż za uderzające podobieństwo w fryzurze do swojej przyszłej Pani :lol::lol::lol:
zwłaszcza z tego zdjęcia Bos'a o zazdrośnicy :eviltong:
nic dodać nic ująć

a ja znow cycki smaże
hahahaha
:eviltong:

Posted

Nineczko, dzieci są piękne i już duże :)
Moje to stare baby, skończyły już 7 tygodni, przeszły pierwsze zabiegi pielęgnacyjne a jutro jadą na przegląd :]

Posted

[quote name='SALUX']Nineczko, dzieci są piękne i już duże :)
Moje to stare baby, skończyły już 7 tygodni, przeszły pierwsze zabiegi pielęgnacyjne a jutro jadą na przegląd :]

Śliczności słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: z domieszką chili ;)

Posted

[quote name='Magicnesca']Witam, witam i o zdrowie pytam juz po pracy ,ale chyba sesja zdjęciowa ta była "cięższa " praca :diabloti:

Mamy juz 5-ty tydzień :loveu:

SANTA CLAUS- zarezerwowany- ORA

SIDERUS- zarezerwowany- BLECKY

SEMIDEA - zarezerwowana- TIRAMISU

SWEET CHILD IN TIME- zarezerwowana - Białystok

wszystkie maja biale brodki :eviltong: staruchy jedne:evil_lol:

Posted

oh dawno mnie nie bylo a tu na forum Zarazkowa nadal maluchy króluja !Piekne są! Niech słodkie maleństwa zdrowo rosną:) :loveu:

Dla równowagi Dorosły szkot Mishka Wieczorową Porą:: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Nitencja napisał(a):
Dzien dobry wszystkim :) sPijam swoja herbatke i lece na blotko :evil_lol: z pieskami

Witamy, witamy! Nitencjo, Twoja Sunflower jest przecudna. Po niej chyba najbardziej widać różnicę z tygodnia na tydzień :lol: I jaka jest fotogeniczna! :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...