dorota07 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ferie a co za tym idzie? kolejka do komputera i wojna.....
Tiramisu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dorota07 napisał(a):ferie a co za tym idzie? kolejka do komutera i wojna..... Oj, coś mi się wydaje, że ta wojna to bardzo poważna - od razu widać po czyjej stronie jest zwycięstwo :evil_lol:
Tiramisu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ania&Lady napisał(a):Ja sobie po cichutku podczytuję... :evil_lol: A Ty tak sobie nie podczytuj po cichutku :evil_lol: :mad: Jeszcze trochę i nie będzie czego :razz: Halo! Jest tu ktoś??? Nudzi mi się śmiertelnie ...:placz: :evil_lol:
Ania&Lady Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wszyscy zginęli... nie ma Magicneski ani Nitencji... :diabloti:
Tiramisu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ania&Lady napisał(a):Wszyscy zginęli... nie ma Magicneski ani Nitencji... :diabloti: Jednym słowem NUDA! O, jeszcze trochę i czas do domu :multi: Magicnesca i Nitencja gdzieś się schowały w kącie i spiskują :diabloti: :p
zadziorny Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tiramisu napisał(a):Magicnesca i Nitencja gdzieś się schowały w kącie i spiskują :diabloti: :p Spiskują nad małą pszenicą :cool3: :loveu: :eviltong:
Wojenka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To ja może dam dowód,że moja pszeniczna bestia jest aniołkiem :lilangel: :saint1:
dorota07 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 pewnie drą pióra ze zwierzaków na jakąś wystawę......
Tiramisu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Wojenka']To ja może dam dowód,że moja pszeniczna bestia jest aniołkiem :lilangel: :saint1: Aniołek jak się patrzy!! :loveu: :lilangel: :lilangel: I ten anielski nosek ... coś pięknego:loveu:
bombel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiu my też się wybieramy do Czaplinka w tym roku Czy domek Corso już zarezerwowany?:cool3:
Magicnesca Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witam, witam i o zdrowie pytam juz po pracy ,ale chyba sesja zdjęciowa ta była "cięższa " praca :diabloti: Mamy juz 5-ty tydzień :loveu: SANTA CLAUS- zarezerwowany- ORA SIDERUS- zarezerwowany- BLECKY SEMIDEA - zarezerwowana- TIRAMISU SWEET CHILD IN TIME- zarezerwowana - Białystok SUNFLOWER (mała Nitencja )- zarezerwowana :evil_lol: NITENCJA
scottieserwis Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Magicnesca'] SUNFLOWER (mała Nitencja )- zarezerwowana :evil_lol: NITENCJA żeby nie powiedzieć - coż za uderzające podobieństwo w fryzurze do swojej przyszłej Pani :lol::lol::lol: zwłaszcza z tego zdjęcia Bos'a o zazdrośnicy :eviltong: nic dodać nic ująć a ja znow cycki smaże hahahaha :eviltong:
SALUX Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nineczko, dzieci są piękne i już duże :) Moje to stare baby, skończyły już 7 tygodni, przeszły pierwsze zabiegi pielęgnacyjne a jutro jadą na przegląd :]
bajadera Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nitencja, gratuluję nabytku. Pszenice mi się chyba najbardziej ze szkotów podobają.
Magicnesca Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='SALUX']Nineczko, dzieci są piękne i już duże :) Moje to stare baby, skończyły już 7 tygodni, przeszły pierwsze zabiegi pielęgnacyjne a jutro jadą na przegląd :] Śliczności słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: z domieszką chili ;)
dorota07 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 no cacuszki same ... piękne uśmiechy i jak tu nie kochać... czy ta pszeniczna jest pierwsza przy misce??? czy może w chomiczka się zabawia?
SzOlka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale cudenka pikne , przepikne:loveu: mala Nitencja sama malina:multi:
SzOlka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hehehe Salux Twoje laseczki tez przecudne no slodziaki przeokropne:loveu:
SzOlka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Magicnesca']Witam, witam i o zdrowie pytam juz po pracy ,ale chyba sesja zdjęciowa ta była "cięższa " praca :diabloti: Mamy juz 5-ty tydzień :loveu: SANTA CLAUS- zarezerwowany- ORA SIDERUS- zarezerwowany- BLECKY SEMIDEA - zarezerwowana- TIRAMISU SWEET CHILD IN TIME- zarezerwowana - Białystok SUNFLOWER (mała Nitencja )- zarezerwowana :evil_lol: NITENCJA wszystkie maja biale brodki :eviltong: staruchy jedne:evil_lol:
Fritz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 oh dawno mnie nie bylo a tu na forum Zarazkowa nadal maluchy króluja !Piekne są! Niech słodkie maleństwa zdrowo rosną:) :loveu: Dla równowagi Dorosły szkot Mishka Wieczorową Porą:: :multi: :multi: :multi: :multi:
Fritz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Duzy tez piekny! w sumie dorastanie szkotow trwa tak krótko! zaraz sie nie obejzycie i beda duze:P ale cudowne !
carolinascotties Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Fritz'] Dorosły szkot Mishka Wieczorową Porą:: :multi: :multi: :multi: :multi: Śnieshna ;) Mishka - świetne zdjęcie!!! ale u Was napadało...u nas już plucha i sukienki zabłocone...
Nitencja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzien dobry wszystkim :) sPijam swoja herbatke i lece na blotko :evil_lol: z pieskami
Tiramisu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nitencja napisał(a):Dzien dobry wszystkim :) sPijam swoja herbatke i lece na blotko :evil_lol: z pieskami Witamy, witamy! Nitencjo, Twoja Sunflower jest przecudna. Po niej chyba najbardziej widać różnicę z tygodnia na tydzień :lol: I jaka jest fotogeniczna! :loveu:
Recommended Posts