MajeczQa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 karusiap napisał(a):Nikt z niego potwora wlansie nie chce zrobic,ale kolejna obserwacja potrzebna mu nie jest;) No ja widzialam jak sie wszyscy z nim zapoznaja...na odleglosc:evil_lol: oj tam na odległość :P Pierwszy kontakt to dystansik mały trzeba zachować. a ostrozności nigdy dość. A może akurat by mu się mój zapach nie spodobał, kształt ręki czy kolor włosów i co by było :eviltong: Ale Darenik jest booooski :loveu: Quote
moana Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ale tu cudo ukrywacie! Uwielbiam takich długonogich krótkowłosych uszastych przystojniaków :loveu: No cudo! Quote
agamika Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 wydaje mi się za Daren chodzi coraz gorzej :shake::-( ...ostatnio nużki bardzo mu się trzęsły a żebyście widzieli jak radośnie witał Jedna z pracownic schroniska ... jak szceniak.. skakał, , uśmiechał się, szczypał ja z radości ząbkami ( akurat był na spacerze z Karoliną ) ...zupełnie nie ten sam pies co siedzi w boksie Quote
karusiap Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Moj smutasek cudowny:( On bylby takim wspanialym kompanem gdyby ktos dal mu szanse... Widok jego radosci na widok p.Anety-bezcenny...bylam w szoku po prostu,a Daren zachowywal sie jak szczesliwy szczeniak:loveu: Quote
agamika Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 za piękne zdjęcia dziękuje Majce :loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Bylo dzis slonko na spacerku.Sa one bardzo wskazane,by odpubowal choc ciut miesni... Pani wet mowila,ze przytyl juz w schronie ok 6 kg,a dalej chudy jak nieszczescie. Wybrzydza troche z jedzonkiem,kurczaczek jest najlepszy:) Dzis skarbek nie mogl sie rano podniesc,,,jak sie zastoja te resztki miesni to np po nocy ciezko mu sie rozruszac:( Quote
agamika Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dzis udało mi sie go na spacerek zabrać, prawie godzinkę łazikowaliśmy .. dziś z nóżkami było lepiej jak ostatnio, żwawo chodził :loveu:... był bar dzo grzeczny, było drapanko po kosteczkach na dupce , po grzbiecie po główce :loveu: a jak naszczekał na Torcie, bo taka duuuuza jest i przeszła obok nas i na pewno miała złe zamiary, to taki dumny przyszedł i rąbnał mnie nosem w nogi, i czekał na pochwałe :evil_lol: takiego drugiego pokraczka to nie ma :loveu: Quote
MajeczQa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Super pies się z niego robi.Wygląda coraz lepiej. A jak zasuwał na spacerze! :-o i do ludzi nawet ogonem zaczął machać. i to do obcych. Ja już wiem dlaczego zrobiłyście z niego takiego "niedobrego psa" - bo chciałyście mieć go tylko dla siebie! :evil_lol: Quote
agamika Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Daren został dzis "odnowiony " na gumtree i adopcjach rg, tylko fot nie podmieniałam jeszcze :oops: Majka .. alez Daren może byc Twój i tylko Twój ..adoptuj go :cool3::diabloti: a to zdjęcia od Majki z wczoraj :loveu: szkielecika Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 piękna czekoladka, aż dziw że nikt jeszcze nie zadzwonił....:shake: Quote
karusiap Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Daren to nie ten sam pies.:loveu:Bez obaw,gdy juz nas zna mozna go glaskac i glaskac i prawie przytulac;) Jest naprawde wesolym kochanym psiakiem... Quote
wilczyca Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ja nie wiem co karusiap mu nagadała :cool1: bo jak wychodził na spacer to taki był dumny że nawet nie spojrzał na żadnego człowieka, a ja mogłam sobie do niego mówić a on miał to głęboko w ..... nosie :evil_lol: Quote
agamika Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 nieeee , on tylko na siusiu chciał jak najszybciej wyjść i sie zastawiał czemu ta bab go jeszcze w budynku trzyma :evil_lol: a Daren jest już naprawdę fajny, wcześniej jak się podchodziło to raczej trzeba było uważać :diabloti:. A dzis jak podeszłam i go zawołałam, to z radością podszedł sie przywitac :loveu:, oczywiscie zaraz wrócił do swoich wazniejszych spraw ;) Quote
Becia66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pięknie chłopak wygląda ......:crazyeye::loveu:.....ciałka nabrał bo szkielet z niego był straszny....:shake: Quote
agamika Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Daren chyba odrobinkę nabrał pod skórą tkanki tłuszczowej :loveu: .. kości dalej mu stercza, ale wydaje mi się ze jest taki mniej "szpiczasty""kanciasty" ... Zawołany się cieszy ze ktoś na niego zwraca uwagę , jak kogoś zna to cieszy się i wita jak szczeniak, na spacer pcha się jako pierwszy z boksu . Żwawo drypcia po schroniskowych trawnikach, kotu kazdemu napyskuje , bo przeciez porządek musi być ... jest tak uroczo pokraczny w tym wszystkim, ze az pojąc niemogę ze takiego cudaka nikt w domu nie chce :shake: Quote
scorpio133 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 cioteczki przeczytalam cały wątek . Napewno znajdzie domek. Róznica w wyglądzie jest ogromna. Oby psinko ci sie poszczęściło Quote
agamika Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ano bez zmian , siedzi w schronisku , pokrak na spacerach jest wesoły, i drypta tym swoim "dostojnym "krokiem . Zdarza mu sie obszczekać jakiegoś psa , zeby pokazac "Panci "jaki to grośny jest i obronny :evil_lol: Karusiap nie moze dostac sie na fdogo więc pisze troszke za nią Jesli ktos mógłby kupic/ zasponsorowac / dołozyc sie do enzymów trzustkowych dla psów , to Daren byłby bardzo wdzięczny :oops: Quote
AMIGA Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A jak ten "sponsoring" technicznie miałby wyglądać? Czy jest jakies konto, czy komuś osobiście trzeba dac pieniążki, czy też może trzeba kupić to we własnym zakresie? Quote
Recommended Posts