Ank@ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 biedny Darenek ['] przynajmniej nie odchodził sam wśród innych psów, tylko z Wami Quote
Jagienka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No pewnie, ze czul! I chcial zebyscie Wy czuly, ze On Was tez kocha, wyraznie dal Wam znac... Karolina... dalas mu szanse na to, zeby poczul sié nie tylko kochanym... ale normalnym psem. Serce mi sie kraje jak sobie to wybraze... ten moment pozegnania... Quote
bahlsa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 przykro mi, że nie mogłam pomóc.... nawet ogłoszenia nie pomogły.... http://www.garnek.pl/szukam/8102783/daren-pozegnal-sie-odszedl-w Quote
agamika Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ['] :-( .................................... Quote
moana Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :( :( :( Jak dobrze, że miał tam Was w ostatnich chwilach... Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Minelo juz tyle czasu a lzy nie przestaja cieknac:( Inne zycie mu obiecywalam.....Moje kochane sloneczko... Darenku pamietam i walczymy o Twoje dziewczyny z boksu D6. To dzieki Tobie je poznalysmy i dzieki Tobie maja co tygodniowe spacery i porcje pieszczot..... Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :(:(:( Przeczytałam i jak zwykle łzy ciekną mi po policzkach :( Kochana psinka ...teraz już na pewno spokojna, wesoła, wolna od bólu .... Quote
karusiap Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Martika@Aischa napisał(a)::(:(:( Przeczytałam i jak zwykle łzy ciekną mi po policzkach :( Kochana psinka ...teraz już na pewno spokojna, wesoła, wolna od bólu .... A ja sobie nigdy nie wybacze,ze nie zdazylam:( Darenku Diblica, Luna i Bessi w domkach....jeszcze Tasmania... Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [*] śpij spokojnie psiaku:candle::candle::candle: Quote
Asieq_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dziewczyny, tak bardzo mi przykro :(:( Darenek z pewnością biega teraz wesoło po tęczowych łąkach, a dzięki Wam zaznał na koniec prawdziwej miłości. Quote
Recommended Posts