Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Vetmedin i Furosemid mam i mogę przesłać. ;)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję. Leczenie to ponad 400 zł, chyba nawet same leki :( Obecnie z psem źle, bo część leków się skończyła. Dla tego psa leki to być, albo nie być.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy do oddania:

[B]Metronidazol[/B] 250mg - 16 tabletek, ważne do 09.2013
[B]Metronidazol[/B] 250mg - 20 tabletek, ważne do 12.2011
[B]Thiocodin[/B] 15mg + 300mg - 10 tabletek, ważne do 12.2013

[B]Encorton 10mg[/B] - 11 tabletek, ważne do 02.2012

Posted

[FONT=&quot]Witam, mój 16 letni jamniczek cierpi na chorobę Cushinga, do końca życia będzie musiał brać lek o nazwie VETORYL, niestety lek ten przestał być sprzedawany w Polsce. Może macie w domu zbędne dla Was opakowanie lub Wasi znajomi? Pomóżcie. Pozdrawiam[/FONT]

Posted

[quote name='dorobella']Gdyby ktoś miał do oddania Vetmedin, Propranolol,Prilacton,Furosemid. Dla psa z tego wątku

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212053-Stary-DON-chore-serce-wodobrzusze-zbieramy-na-leki-i-DT-Do%C5%82%C3%B3%C5%BC-grosik!!!/page20[/url][/QUOTE]

Pies dostaje dziennie 6 tabletek Vetmedinu 5 mg i chyba ponad 3 furosemidu, tamtych nie wiem. Jakby ktoś jeszcze mógłby pomóc

Posted

[quote name='ulaga'][FONT=&quot]Witam, mój 16 letni jamniczek cierpi na chorobę Cushinga, do końca życia będzie musiał brać lek o nazwie VETORYL, niestety lek ten przestał być sprzedawany w Polsce. Może macie w domu zbędne dla Was opakowanie lub Wasi znajomi? Pomóżcie. Pozdrawiam[/FONT][/QUOTE]
my mamy ten sam problem, proponuje wybrac sie do Dr Dembele on sprowadza ten lek...ale jest strasznie drogi...

Posted

[quote name='doddy']Vetmedin i Furosemid mam i mogę przesłać. ;)[/QUOTE]
vetmedin chętnie przyjmę dla peiska z tego wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/215224-Potrzebny-każdy-grosz-na-leczenie-Florka-chore-serce-wywichniętę-biodro-itd[/URL]
potrzebny tez cardiovet gdyby ktos miał - dziękuję:)

Posted

[B]Czarna anda[/B] pilnie potrzebuje leku o nazwie [B]mesalin[/B] na zespół pokastracyjny u suk. Lek podobno został wycofany i trudno go obecnie dostac, ale moze ktos ma?

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuję informacji na temat pozyskania leku VETORYL. W kraju chyba nie jest dostępny. Czy ktoś z was wie, jak można go sprowadzić z zagranicy?

Posted

[quote name='Michalina.d']Witam wszystkich, moja sunia brała endoxan 50 mg w opakowaniu było 50 drażetek, wzięła tylko 5...chętnie oddam resztę jakiemuś potrzebującemu psiakowi. Pozdrawiam[/QUOTE]

Hej,
wrzuć ogłoszenie tutaj jeszcze: [url]http://www.dogomania.pl/forums/341-Onkologia[/url]

Posted

Mam zbędne takie leki:
Synergal 50 mg - 12 tabl. ; ważne do january 2012
oraz: Synergal 50 mg - 18 tabl. ; ważne do january 2013
Onsior 6 mg - 6 tabl. - ważne do 01.2013
Meloxilek 7,5 mg - 10 tabl. ; ważne do 31 X 2011