Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
właśnie Mona pojechała do super domku. Domek się zakochał w suni od wejścia. Ma przemiłych Państwa, mieszkanko w bloku. I wieliei serca.Za parę dni będzie kochała na zabój i już na zawsze.

Zakochanie prysło jak bańka mydlana, a super domek okazał się super ściemą. Tylko ostatnie zdanie okazało się szczerą prawdą, niestety - tylko człowiek tak potrafi :( Kiedy będą wyniki badań? Przecież to jeszcze bardzo młoda sunia!

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję sobie wątek i też będę szukać dla niej domku,aż żal patrzeć na sunię :shake: Mąż który po śmierci śp Funi nie chciał słyszeć o piesku to teraz jest wręcz w Misi zakochany ( z wzajemnością rzecz jasna ) i dziękuje mi za Misię.Nie rozumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumiem

Posted

Na razie mamy problemyu z pobraniem moczu, mała przysiada co kawałek ale nic nie robi, a jak zrobi, to nie zdążamy. Albo za mało pobieramy.
W przyszłym tygodniou, po zakończeniu kuracji - wizyta u weta.
Sunia ma apetyt, ni sprawia wrażenia chorej. Tylko tak bardzo, bardzo kocha. Nie ma teraz kogo.

Posted

[quote name='KateBono']Może jak maluchy - Basra i Batumi - pojadą do domku to ja ją bym wzięła na DT, żeby nie była w hotelu tylko z nami i psiakami:oops:?[/QUOTE]
byłoby wspaniale, od razu by się lepiej poczuła bidulka

Posted

Chyba że ktoś bardzo chce zaopiekować się nasza Larwinką - Lagunką - to ja chętnie w ramach "odpoczynku" utulę w ramionach małą Monę.
KateBono - może Wy????? Taki większy Doduś tylko, miły, łagodny i delikatny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Oj, Aniu ,masz chyba słaba pamięć, albo mnie już nie kojarzysz, rozmuiem, że może tak byc.
Maleńka, delikatna i subtelna jest Larwinka - wszystcy jak tu sa potwierdzą.

POTWIERDZACIE?

Posted

[quote name='ania z poznania']Ale na Pepsi mogłaby się naciąć chyba :cool3:[/QUOTE]

cioteczko, nie rób mi z Pepsi potwora:mad:, Bastę przełknęła... Lagunka zadziora do suczek?

Posted

Ale wagowo nie - Larwinka wielka i tlusta baba. I zadzior ostatnio do wszystkiego na 4 łapach. Ale z racji problemów zdrowotnych - moglaby przy Pepsi wysiąść.

Ale Monę miałaby na raz - i dlatego nie moge jej tu przytulić.

Posted

udało się wczoraj wreszcie złapać jej siki i dać do zbadania
prawdopodobnie ma kamienie w pęcherzu moczowym, teraz będzie dostawała tabletki kefavet 500mg (antybiotyk) i specjalną karmę, za kilka dni będzie miała usg

Posted

Goga kontaktowałaś się z domkiem chętnym na Monę? Pani dzwoniłam do mnie bo znalazła mój tel. przy innym psiaku bo do Ciebie nie mogła się dodzwonić - ludzie chyba myślą, że my nie śpimy, nie pracujemy, nie uczymy się tylko psami się zajmujemy :evil_lol:

Posted

snuszkak napisał(a):
ludzie chyba myślą, że my nie śpimy, nie pracujemy, nie uczymy się tylko psami się zajmujemy :evil_lol:

No w sumie... niewiele się pani pomyliła :)