Nutusia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 supergoga napisał(a):właśnie Mona pojechała do super domku. Domek się zakochał w suni od wejścia. Ma przemiłych Państwa, mieszkanko w bloku. I wieliei serca.Za parę dni będzie kochała na zabój i już na zawsze. Zakochanie prysło jak bańka mydlana, a super domek okazał się super ściemą. Tylko ostatnie zdanie okazało się szczerą prawdą, niestety - tylko człowiek tak potrafi :( Kiedy będą wyniki badań? Przecież to jeszcze bardzo młoda sunia! Quote
Jo37 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jak zobaczyłam zmianę tytułu to szlag mnie trafił. Biedna sunieczka .Będę się rozglądać za domem dla niej. Quote
Jolanta08 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zapisuję sobie wątek i też będę szukać dla niej domku,aż żal patrzeć na sunię :shake: Mąż który po śmierci śp Funi nie chciał słyszeć o piesku to teraz jest wręcz w Misi zakochany ( z wzajemnością rzecz jasna ) i dziękuje mi za Misię.Nie rozumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumiem Quote
supergoga Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Na razie mamy problemyu z pobraniem moczu, mała przysiada co kawałek ale nic nie robi, a jak zrobi, to nie zdążamy. Albo za mało pobieramy. W przyszłym tygodniou, po zakończeniu kuracji - wizyta u weta. Sunia ma apetyt, ni sprawia wrażenia chorej. Tylko tak bardzo, bardzo kocha. Nie ma teraz kogo. Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Tylko tak bardzo, bardzo kocha. Nie ma teraz kogo. Gośka.... znowu będę ryczeć!! Już dwa wieczory przeryczałam, cały czas o Monie myślę....! Quote
supergoga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ja też, bo to mój tymczas kochany była, taka delikatna sunieczka, spatrzona w oczy. Cholera jasna. Quote
KateBono Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Może jak maluchy - Basra i Batumi - pojadą do domku to ja ją bym wzięła na DT, żeby nie była w hotelu tylko z nami i psiakami:oops:? Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 To by było wspaniale..... Ona na pewno tak by się ucieszyła! Quote
Ajula Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='KateBono']Może jak maluchy - Basra i Batumi - pojadą do domku to ja ją bym wzięła na DT, żeby nie była w hotelu tylko z nami i psiakami:oops:?[/QUOTE] byłoby wspaniale, od razu by się lepiej poczuła bidulka Quote
supergoga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Chyba że ktoś bardzo chce zaopiekować się nasza Larwinką - Lagunką - to ja chętnie w ramach "odpoczynku" utulę w ramionach małą Monę. KateBono - może Wy????? Taki większy Doduś tylko, miły, łagodny i delikatny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Miły, zgadza się, łagodny też, ale, Gośka, jakoś nie kojarzę, żeby Lagunka delikatna była :eviltong::evil_lol:????? Quote
supergoga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Oj, Aniu ,masz chyba słaba pamięć, albo mnie już nie kojarzysz, rozmuiem, że może tak byc. Maleńka, delikatna i subtelna jest Larwinka - wszystcy jak tu sa potwierdzą. POTWIERDZACIE? Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No z tego co ja pamiętam to subtelna, owszem- jak mały czołg :) Ale uroda za to powalająca! Quote
KateBono Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Mozemy spróbować - Lagunka w razie czego miałaby gdzie wróćić:evil_lol::eviltong: a Dyzia byśmy przed nią obronili:evil_lol: Quote
supergoga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 A resztę...nie tylko Dyzio tam mieszka. Ale co tam, maleńka Larwinka też musi jeść, mniam, mniam. Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ale na Pepsi mogłaby się naciąć chyba :cool3: Quote
BeaBono Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Ale na Pepsi mogłaby się naciąć chyba :cool3:[/QUOTE] cioteczko, nie rób mi z Pepsi potwora:mad:, Bastę przełknęła... Lagunka zadziora do suczek? Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ale ja nie robię z niej potwora, tylko mam wrażenie, że nie pozwoliłaby się Lagunce zjeść, wielkościowo ma przewagę! Quote
supergoga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ale wagowo nie - Larwinka wielka i tlusta baba. I zadzior ostatnio do wszystkiego na 4 łapach. Ale z racji problemów zdrowotnych - moglaby przy Pepsi wysiąść. Ale Monę miałaby na raz - i dlatego nie moge jej tu przytulić. Quote
Ajula Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 udało się wczoraj wreszcie złapać jej siki i dać do zbadania prawdopodobnie ma kamienie w pęcherzu moczowym, teraz będzie dostawała tabletki kefavet 500mg (antybiotyk) i specjalną karmę, za kilka dni będzie miała usg Quote
snuszak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Goga kontaktowałaś się z domkiem chętnym na Monę? Pani dzwoniłam do mnie bo znalazła mój tel. przy innym psiaku bo do Ciebie nie mogła się dodzwonić - ludzie chyba myślą, że my nie śpimy, nie pracujemy, nie uczymy się tylko psami się zajmujemy :evil_lol: Quote
Nutusia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 snuszkak napisał(a):ludzie chyba myślą, że my nie śpimy, nie pracujemy, nie uczymy się tylko psami się zajmujemy :evil_lol: No w sumie... niewiele się pani pomyliła :) Quote
Recommended Posts