Jump to content
Dogomania

YORKOGRZYWACZ - sprzedany jako yorczek? trafił do mordowni - MA SUPER DOMEK!!!

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Trzymajcie kciuki jutro w południe. Jedziemy do nowego domku i jak wszystko będzie ok to wrócę już sama.

Południe minęło - i jak tam? Możemy :multi: ?

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możemy :multi::multi::multi: a ja też :placz:
Domek jak z marzeń :loveu: Urocza pani całkowicie zakochana w psach i zwierzętach. Na Skipiego czekał wymoszczony koszyczek z misiem, komplet miseczek, zabawek, ciasteczka, kosteczki, ubranko, szeleczki, obróżka i smyczka :loveu: Przypadli sobie do gustu i nie wyobrażam sobie że coś mogłoby być z tym domkiem nie tak.
Na pożegnanie dostałam soczystego lizaka w nos i ze szklanymi oczami :oops: oddałam Skipieusza w ramiona pani Romy :loveu:

A to pierwsze fotki

Już pani się odzywała kilka razy że wszystko ok, sa wyspacerowani, wyprzytulani itd.

Posted

Weszka no to :multi: :laola::bigcool::sweetCyb::cunao::cool2:

A dla Ciebie: :calus::Rose::modla:

Nie smuć się, szybko znajdzie się bida, która jeszcze bardziej będzie Cię potrzebować :evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
andzia nie dobijaj mnie :roll: niestety nie jest tak że mogę cały czas być DT i każdego wziąć :shake: Ale wiesz coś więcej o tej bidzie? Ma wątek?

ona jest tylko na zbiorczym wątku dzierżoniowskich bied:-( poproszę, żeby coś o niej napisały...

Posted

andzia69 napisał(a):
jakie dobre wieści!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Weszka...w dzierżoniowskim schronie jest sznaucerowate psisko gdyby cos;)

Widzisz Weszka nie ma co płakać po Skipim. Dziewczyny zadbają abyś miała kim się pocieszyć.

Posted

wanda my tu w Krakowie tez nie narzekamy na brak :shake: najgorsze że nie da się każdemu pomóc tak jak by się chciało :roll:

Skipi przespał smacznie cała noc, nie nabrudził, poszedł na spacerek, dostał śniadanko a teraz siedzi i czeka aż pańcia wróci z pracy :) Będzie się meldował wieczorkiem. Ale normalnie tam jest sielanka :loveu:

Posted

Jakby jeszcze kogoś obchodził los Skipiego to wklejam maila od jego pańci :loveu:

SERDECZNIE WITAM
ZGODNIE Z OBIETNICĄ PODAJĘ INFORMACJE O SKIPIM.PIERWSZY DZIEŃ GDY BYŁAM W PRACY PRZESZEDŁ SUPER-SKIPI BYŁ BARDZO GRZECZNIUTKI I OGROMNIE SIĘ CIESZYŁ GDY WRÓCIŁAM DO DOMU.JEST BARDZO , BARDZO KOCHANY.W CZWARTEK IDĘ Z NIM DO LEKARZA BO JESZCZE SIĘ DRAPIE I PODGRYZA I NIESTETY KUPKI NIE SĄ ZBYT ŁADNE.MAM NADZIEJĘ , ŻE LEKARZ COŚ ZARADZI .
(BARDZO SKIPIEGO POKOCHAŁAM)

:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:

Posted

Skipi był na kontroli u weta. Waży już 6,80 kg :crazyeye: a ważył 5,20 jak został zabrany z Ol. Już niewiele mu potrzeba i będzie w sam raz :p Weci bardzo zadowoleni z kondycji, dostał tylko jeszcze leki na polepszenie koopy bo cały czas nie do końca jest ok.
Poza tym miłość kwitnie :loveu: i pani Roma nie może się nachwalić tego gacopirzyka :loveu:

Posted

P. Roma napisała dzisiaj że Skipi ma się świetnie :multi:
Unormowały się kupki, już się nareszcie odpasł bo nawet zdarza mu się zostawić w misce :cool3: I jest przekochany :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Rozmawiałam wczoraj z p. Romą i nuuuda :evil_lol: Skipi ma się świetnie :multi::loveu: Jest ponownie odrobaczony advocatem, ma drugie szczepienie na p-wirusówki, a co najważniejsze ma cudowną panią :loveu: Z jelitami nadal nie jest całkiem dobrze więc wszystkie smakołyki sa odstawione i dostaje tylko karmę. Pani wet powiedziała ze minie trochę czasu zanim jego przewód pokarmowy wróci do normalności po tym co przeszedł :shake:
Poza tym Skipi nadal chce zjeść pewien typ mężczyzn - wysokich, w dużych butach, czapce i dużej kurtce :roll: chyba ma kiepskie zdanie o takim typie.