Jump to content
Dogomania

YORKOGRZYWACZ - sprzedany jako yorczek? trafił do mordowni - MA SUPER DOMEK!!!

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj z wizytą u Skipiego :) Nie mogłam oczom uwierzyć jak go zobaczyłam :crazyeye: Jest tak obfutrzony że szok :crazyeye: Nie ten pies. Myślałam że tak się przypasł ale nie - to futerko. Wygląda pięknie, a najważniejsze że od razu widać jakie love tam panuje - on i pańcia :loveu: Ze mnie się ucieszył i był bardzo miły ale jak wychodziłam to na wszelki wypadek schował się za pańcię. Jakby chciał powiedzieć "Dzięki ciotka za wszystko co zrobiłaś ale stąd mnie nie musisz zabierać, jeśli o mnie chodzi tu jest super i ja zostaję :p"

futrzaczek :loveu:

• 1 month later...
Posted

Kilka dni temu zadzwoniła p. Roma, że dokonała wyczynu i... wykąpała Skipiego :multi: On się panicznie bał wody, jak ja go kąpałam to wpadł w histerię, nawet łap w miednicy mu się nie dało wymyć bo tak się bał.
A teraz już mu przeszło i bardzo dzielnie zniósł kąpiel w wielce ekskluzywnym szamponie dla yorków :razz: pańcia go straszliwie rozpieszcza i kocha :loveu:

• 1 month later...
Posted

Z wieści od Skipiego: użarł listonoszkę :diabloti: dostał gustowny plastikowy kaganiec :evil_lol: Pani Roma kocha go nad życie :loveu:

zdjecie pokazowe hihi

Posted

malawaszka napisał(a):
buhahahaha grrroźnyyy pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Charakterek to on miał od początku już u mnie. A teraz jak taki pan na włościach i rozbestwiony to i dokazuje :evil_lol: Najważniejsze że ma anioła za pańcię!

• 9 months later...