Jump to content
Dogomania

YORKOGRZYWACZ - sprzedany jako yorczek? trafił do mordowni - MA SUPER DOMEK!!!

Recommended Posts

Posted

Młodziutki - około 2-3 latka, maleńki, drobniutki, nakolankowy - wymaga pielęgnacji włosków, ale odchuchany będzie piękny! Włoski ma mięciutkie jak yorczek tylko ciut większy, ale śliczny i fajny - niestety nie zgadza się z innymi psami - samcami, większych suk się obawia, z mniejszymi raczej ok

kontakt:
[email protected]
504 588 874

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ło matko-ależ jest podobny do mojej adoptowanej niedawno też takiej 'prawie' yoreczki;)- absolutnie cudnej charakterem, też odebranej z pseudo

na tych fotkach jest już "uprana" i uczesana i wystrojona oczywiście (2gi dzień pobytu u nas)

Posted

malawaszka napisał(a):
kto przygarnie na DT maluszka? on wazy z 5 kg góra - lekki jak piórko, mało miejca zajmuje, z suczkami spoko, chyba że go jakaś atakuje to on się odgryza ale nie jest zawzięty

Wasiu...ja popytam...ale nie obiecuję..ale:razz:....zapytajcie się koniecznie pani, która przyjedzie po Zorkę;) obiecała mi, że akbym była w potrzebie to może jakąś biedę na tymczas zabrać - więc;););)

Posted

ogłoszenie super :multi:
a gdzie on teraz jest??? to znaczy w jakim mieście?

tak sobie pomyślałam, ze może warto napisać jeszcze, ze został sprzedany z pseudohodowli jako york i ze zamiast kupować szczeniaczki bez rodowodu, z których nie wiadomo co wyrośnie, to lepiej pomóc temu i go zaadoptować ;)

pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za kawalera ;)

Posted

czia napisał(a):
Malawaszka Ty to cuda masz, jedno piękniejsze od drugiego. :loveu::roll:;)

to nie ja :lol: u missieek sa - wyjatkowo ładne sie trafiły tym razem, ale to tylko dlatego, żeby nie trafiły ze "schronu" na handel albo do rozmnażania, teraz przynajmniej mamy pewnośc, że nie pójdą do adopcji niewykastrowane :p

Posted

Laluś przeszedł pozytywnie test koci, ładnie się zachował w mieszkaniu, nie sikał, na kolanka się dał brać, koty mu nie przeszkadzały :loveu::multi: czyli chłopaczka jutro wieziemy do Krakowa do cieplutkiego mieszkanka Weszki - Ona chłopaka odpicuje i migiem znajdziemy domek :loveu: