Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały piesek przymarzł do ziemi :-( w pobliżu bloku na ul. Długiej w Zielonce. I nikt z mieszkańców nie otworzył drzwi klatki aby go wpuścić. :shake: Nikt nie zainteresował się psiakiem. Jednak kogoś ruszyło sumienie i zadzwonił do Fundacji Maja z informacją, że mały psiak zamarza niedaleko bloku. I to wszystko. :cool3:
Mały psiak przebywa w klinice, niewiele brakowało ale żyje. Dostał imię Lux. Jest mały, waży około 7kg. Piesek jest biały z czarnymi łatkami na tylnej części tułowia i rudymi plamkami na głowie.
Nie wiemy czy zgubił się czy został wyrzucony. Okazało się, że ktoś do niego strzelał ze śrutu i kilka razy trafił go!! Psiak jest bardzo przerażony i zestresowany.
Szukamy jego właściciela, tymczasu lub nowego domku.

Kontakt:
Tel. 609 776 794
Mail: [email protected]

Posted

straszne.... :-(

ja wychodzę z moją sunią tylko na chwile, bo i mi zimno i ona do domu ciągnie... mam nadzieję, ze te mrozy się szybko skończą, bo wciąż myślę, ile tych psiaków tam na dworze jest, na mrozie, w lasach czy przy budzie... :placz::placz::placz:

Posted

Napiszę tak - znając okolicę nie dziwi mnie to. Nawet policja rozkłada ręce na to, co się tam dzieje. Jakiś czas temu przecież to tam podpalili budki dla kotów... Były ofiary śmiertelne. No ale przecież nie w ludziach...

Okrucieństwo niektórych ludzi jest przerażające...

Posted

pajunia napisał(a):
Paros, wyslalam Ci maila.

Dziękuję odebrałam :lol:

Lux jest w dalszym ciągu w stresie :-( Okazało się, że ktoś do niego strzelał ze śrutu :mad: i kilka razy trafił :-(:-(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...