Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 na niektorych wystawach przyjmowanie psow jest juz od godz. 7.00. ale jak bedzie w W-wie, to ja nie wiem... pzdr. Quote
resurgam Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asiaczku, niewykluczone, że i my z weteranem i maluszkiem po raz pierwszy w takim składzie, pokażemy się na Racławickiej.......... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images36.fotosik.pl/103/23307c11a66d8276med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images43.fotosik.pl/107/75fb9c65b2fb2369.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='resurgam']Asiaczku, niewykluczone, że i my z weteranem i maluszkiem po raz pierwszy w takim składzie, pokażemy się na Racławickiej.......... [/quote] Ajaj! byloby super!!! :multi: A kiedy sa chartole? bo my - niedziela. pzdr. Quote
agnethka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Asiaczek'] [B]bo my - niedziela.[/B] pzdr.[/quote] my też :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='agnethka']my też :cool3:[/quote] to co? widzimy sie?:multi: pzdr. Quote
agnethka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Asiaczek']to co? widzimy sie?:multi: pzdr.[/quote] no ba! mam nadzieję ;) jak dojedziemy to TAK :multi: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='agnethka']no ba! mam nadzieję ;) jak dojedziemy to TAK :multi:[/quote] co macie nie dojechac? Dojedziecie!:lol: pzdr. Quote
agnethka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Asiaczek']co macie nie dojechac? Dojedziecie!:lol: pzdr.[/quote] bo do lipca mogą się plany pozmieniać :lol: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 no tak, wszystko sie moze zdarzyc... ale wstepnie mozemy sie domowic na spotkanko, prawda? a co wyjdzie, to sie zobaczy.:lol: pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ma ktoś jakieś namiary na nocleg, gdzie przyjmą z psem(co prawda mały, ale zawsze pies), nie musi być blisko wystawy? Quote
agnethka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Asiaczek']no tak, wszystko sie moze zdarzyc... ale wstepnie mozemy sie domowic na spotkanko, prawda? a co wyjdzie, to sie zobaczy.:lol: pzdr.[/quote] no pewnie, że tak ;) Quote
Biutka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Ma ktoś jakieś namiary na nocleg, gdzie przyjmą z psem(co prawda mały, ale zawsze pies), nie musi być blisko wystawy?[/quote] Będziecie z Noddy'm? :multi: Ja poszukuję pieska na Piątek i Sobotę :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Biutka']Będziecie z Noddy'm? :multi: Ja poszukuję pieska na Piątek i Sobotę :razz:[/quote] To się jeszcze zobaczy, ale Nodziak jeśli już to tylko na wycieczkę. A ja na razie jestem na etapie zbierania się, żeby poinformować rodziców o moim pomyśle wyjazdu na weekend do Warszawy :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Biutka']Super! :bigcool:A będziesz na Mp? :razz:[/quote] Raczej na pewno, chyba, ze mi coś wypadnie ;) Quote
Pieseczkowo Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ja tez bede tylko i to pewnie we wszytskie dni,bo jednego na pewno z psem,a reszta to praca.Jak by kto chciał moge dac zabola,ale pewnie wy wolicie,jakies mega cudne pieknosci wzorcowe?:eviltong:Piekny to on jest,ale nie wiem czy wam sie z podoba,jak by co kolega moze wystapic,dwa razy juz byl na MP. Quote
konikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Witam! Też się wybieram na tę wystawę i mam pytanie, czy wiecie coś o sędziach grupy VII? Quote
canossa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Chętnie przejade się do W-awy z moją najmłodszą Dzidzi.. Czy ma ktoś wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby + pies (sunia) spokojna,nie konfliktowa +Lekka klatka materialna/składana? Intersuje mnie tylko 12.07 -niedziela ;) Pozdrawiam. [url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url] Quote
Madziaa.P Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='konikowa']Witam! Też się wybieram na tę wystawę i mam pytanie, czy wiecie coś o sędziach grupy VII?[/quote] Wyżły kontynentalne będzie sędziował [B]Stanisław Abłamowicz a angielskie Tadeusz Chwalny... A jak jak będa oceniać psy to się dowiemy na wystawie :eviltong: A jakiej rasy masz psa?[/B][B][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#333333][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
konikowa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja mam seterkę irlandzką. Młodziutką i wybieramy się do klasy młodzieży;) Quote
Yanni Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja nie jadę- solidaryzuje się z tymi co powiedzieli rok temu ze nie przyjadą juz do W-wy. Za parking to juz pewnie będą w tym roku chcieli po 40 zł.!!! bo rok temu był 30 !!! Ceny maja tak wyśrubowane jakby to było Tokyo albo Paryz. Quote
M&S Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Yanni']Ja nie jadę- solidaryzuje się z tymi co powiedzieli rok temu ze nie przyjadą juz do W-wy. Za parking to juz pewnie będą w tym roku chcieli po 40 zł.!!! bo rok temu był 30 !!! Ceny maja tak wyśrubowane jakby to było Tokyo albo Paryz.[/quote] ...w Poznaniu parking kosztował 50 PLN:eviltong: Quote
agnethka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ja nie mogę nie pojechać :lol: zbyt wiele osób mam tam spotkać, poza tym bliska międzynarodówka ;) Quote
Pieseczkowo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jedz.Mi to latwo powiedziec bo jestem z warszawy,ale za parking tez bede bulic.jak ma byc fajna atmosfera,to ja bym juz wywalila te 30 zl.:eviltong: Quote
Yanni Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']...w Poznaniu parking kosztował 50 PLN:eviltong:[/quote] Jeszcze roczek albo dwa i parking będzie kosztował tyle co wystawienie psa -a szkoda bo juz co raz to mniej jeździ -przynajmniej widze to po krajówkach. Czasami jest tak że jest jeden pies w rasie. Tak było np. z pekinką w Bytomiu. I ma się wtedy te NDSwR --hahahaha... ale czy to sprawia frajdę ? to bym nie powiedział.Organizatorzy idą juz tylko na zysk a nie dbaja o atmosferę i nie zachecają w ogole do przyjazdu. Często juz nawet nie stać ich na stronce internetowej napisać "serdecznie zapraszamy" -to żałosne się robi. Quote
Recommended Posts