konikowa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ja też jestem jak najbardziej ZA:D Ginger była przeszczęśliwa;) A podobieństwo Ginger i Flasha na zdjęciu... No cóż, jak odbicie lustrzane:D Hmmm... Może ja też nie zapomnę następnym razem aparatu:P Quote
Zuza i Noddy Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Super spacerek, psiaki się pewnie wybiegały. A ja tez byłam wczoraj w Krakowie ;) Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [FONT=Tahoma]Dzisiaj razem z Anią powtórzyłyśmy wczorajszą wycieczkę i wybrałyśmy się do parku AWF ;). Chłopaki pędzą na randke z Gingrem:razz: Pózniej zaczęła się zabawa ;) Podchody do patyka No podziel się! [/FONT] Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [FONT=Calibri]No daj mi ten patyk![/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Ej, nie uciekaj[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Łapać patyk![/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Chłopaki się wygłupiają[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [FONT=Calibri][FONT=Calibri]A Ginger czeka ;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]No chodźcie![/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Rudo tu.[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Trzeba wiać![/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Nowe znajomości[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT][/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 http://img684.imageshack.us/img684/1056/obraz040yw.jpg Co za zdjęcie :loveu: Ja byłam wczoraj ze szkoły na wyjeździe na wykładach z biologii, później byliśmy trochę w galerii i na koniec do teatru, a w domu byłam o pierwszej, w nocy oczywiście ;) Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [FONT=Calibri]Pobaw się ze mną[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Nie mam czasu…[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]No to posiedzę razem z tobą[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [FONT=Calibri]Trening czyni mistrza[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Czułe pożegnania z Anią i Ginger[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Pies Pluto wraca do pani[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]I biegiem do Pana[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Powitanie Czułości Gonitwa za brzdącem Duży Pluto Quote
IrishDevils Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Lwiątko I wracamy do domu ;) Quote
Darianna Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 To przepiękne: http://img684.imageshack.us/img684/1056/obraz040yw.jpg To przecudne: http://img709.imageshack.us/img709/2748/obraz039v.jpg A chłopaki w bagażniku całkowicie rozbrajający :D Flash nie próbuje przejść do przodu? ;) Quote
konikowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Spacer był wyśmienity:D Moja relacja będzie jutro;) Quote
kinnia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 shadow9 napisał(a):[FONT=Calibri] [FONT=Calibri][/FONT][/FONT][FONT=Calibri] Hmm jaka dumna:) [FONT=Calibri][/FONT][/FONT] shadow9 napisał(a): [FONT=Calibri][/FONT] Boskie! Quote
kinnia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 shadow9 napisał(a): [FONT=Calibri][/FONT] a to zdjęcie wymiata!Brakuje tam jeszcze tylko Ginger w takiej pozycji:d Quote
Kalunia_C Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 http://img684.imageshack.us/img684/1056/obraz040yw.jpg Ten wzrok, kolana się uginają Quote
kinnia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dzisiaj(15.12)około godziny 14 zaginął seter irlandzki "Between Heaven and Hell Zambi" czyli "NEO". Zaginął w okolicach Solvaj'u w Krakowie ma na sobie fioletowa obrożę i szary skafander. W uchu ma tatuaż i chip. (Wszystkie informacje o biegającym samotnie seterze w tych okolicach mile widziane) Numer Kontaktowy to: 504-874-000 lub 508-940-267 Quote
Zuza i Noddy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 kinnia napisał(a):Dzisiaj(15.12)około godziny 14 zaginął seter irlandzki "Between Heaven and Hell Zambi" czyli "NEO". Zaginął w okolicach Solvaj'u w Krakowie ma na sobie fioletowa obrożę i szary skafander. W uchu ma tatuaż i chip. (Wszystkie informacje o biegającym samotnie seterze w tych okolicach mile widziane) Numer Kontaktowy to: 504-874-000 lub 508-940-267 O jejciu, Neol zwiał? mam nadzieje, ze jak najszybciej się znajdzie. Quote
Darianna Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie wierzę... Trzymam mocno kciuki za poszukiwanie!!!! Quote
IrishDevils Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [FONT=Calibri]Dzisiaj popołudniu Neo jak codziennie poszedł z moim dziadkiem na długi spacer w pola. Kiedy już wracali rudy czekał na pobliskiej górce na pana. Gdy dziadek tam doszedł psa już nie było. Nie mam pojęcia co się mogło stać. Pies nigdy nie sprawiał takich problemów. Zawsze na spacerach pilnował się i wracał kiedy był za daleko. Nie ma możliwości, żeby poszedł z jakimś człowiekiem, bo jest bardzo nieufny i nie da się dotknąć. Cały dzień wszyscy szukamy go w okolicy i nie tylko. Neo zapadł się pod ziemie. Nie mam pojęcia co można jeszcze zrobić. Noc dzisiaj jest bardzo zimna... [FONT=Calibri]Najbardziej rozbroiła mnie pani w gabinecie weterynaryjnym, która kiedy zapytałam czy ktoś nie zgłosił znalezienia psa stwierdziła ze nie ma czasu na takie błahostki.[/FONT][/FONT] Quote
marciaaa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 :(:(:(:( NIE??????????????? Nie ...nie może to być prawda!!! NEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO;( Ola... Z calych sił jestem z Tobą... nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz teraz... Musimy wszyscy MOCNO wierzyć, że się szczęśliwie odnajdzie!! MUSI!!! MUUUUUUUSIIIIIIIIIIIIIIIIII..... Dość tych smutnych zdarzeń!! DOŚĆ! :(:( Quote
sylrwia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kurcze :( może za suka w cieczce poleciał. Zostawcie może jakiś Wasz noszony sweterek lub jego kocyk w miejscu gdzie dziadek go widział ostatnio. Oby znalazł się cały i zdrowy. Quote
Kalunia_C Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 O kurczę, jakie tu złe informacje. Mam nadzieję, że Neo już leży na wycieraczce pod domem i czytam już nieaktualne wiadomości. Trzymajcie się ciepło a my trzymamy kciuki za dobre zakończenie. Quote
McDzik Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja cie jakie wieści :( trzymam kciuki za odnalezienie Neola, on poprostu musi się znaleźć i nie ma opcji, że nie! :( Quote
marciaaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ola jakie wieści?? Co z Neo?? Znalazł się!?? ....... Martwimy się bardzooo!:( Quote
Recommended Posts